Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג קונטיננטל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת החברות המובילות בתחום המייצרת צמיגים ברמה גבוהה. בדרך כלל גם לא זולים.

לחסכון בדלק מומלץ דגם שמתחיל בשם eco contact

לנוחות מרבית premium contact

לנהיגה ספורטיבית sport contact.

לכל אחד מהדגמים יש גם מספרים ( 2/5/6 ) ככל שהמספר גבוה יותר, זה דגם יותר חדש.

אין את כולם בכל המידות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון עם צמיגי קונטי פרימיום 3 על גולף חמש - צמיגים סבירים, מה שהטריד אותי בעיקר היה הבלאי המואץ. עד ההחלפה היו מותקנים על הרכב צמיגי פירלי פי-6000, אשר באו עם הרכב כחדש, והם החזיקו הרבה יותר מהקונטי.

אתה צריך לפרט מה בדיוק הצרכים, הנסועה, ומה בראש סדר העדיפות (נניח שבטיחות ראשונה, מה אחרי? נוחות? בלאי? אחיזה? שקט?). אבל בגדול, מניסיון, אני לא אחזור לרכוש את הדגם הנ״ל של הצמיג. אם כבר ארכוש צמיג ירוק כגון מישלין אנרג׳י שאורך החיים שלו רב יותר, והוא ממשפחה מוכרת.

פורסם
אפשר חוות דעת על צמיג קונטיננטל איכות-בטיחות-דלק-בלימה

לרכב משפחתי ואיזה דגם לקחת

קונטי היא אחת מחברות הצמיגים המובילות בעולם, ונחשבת מהשורה הראשונה. איזה דגם שתבחר, יהיה מעולה. אני ספציפית השתמשתי באיביזה ב Premium contact 5. שירתו אותי 60,000 ק"מ, עד שהוחלפו בגודייר efficientgrip performance תוצרת גרמניה, בגלל שלא מצאתי את הקונטי במלאי. עד עכשיו עושים רושם מעולה, שלא נופל מהקונטי.

בכל אופן, תבחר בהם, בקונטי, או במישלן. אל תתפשר על יצרן אחר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...