Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטון מרטין בישראל !?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים ראיתי אסטון מרטין לבנה מספר רישוי מסתיים ב-57, ליד גשר מעריב בת"א !

מכירים, ראיתם, שמעתם ???

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סביר להניח יבוא אישי. היום למי שיש כסף ויכול להרשות לעצמו יכול גם להביא למבורגיני לארץ.

מזכיר לי שראיתי גם M5 בדיוק היום בבוקר, 4 אגזוזים, כסופה, עם כל שאר סימניה...אוטו מדהים.

ליאור

פורסם
סביר להניח יבוא אישי. היום למי שיש כסף ויכול להרשות לעצמו יכול גם להביא למבורגיני לארץ.

מזכיר לי שראיתי גם M5 בדיוק היום בבוקר, 4 אגזוזים, כסופה, עם כל שאר סימניה...אוטו מדהים.

ליאור

m5 חדשה? כי אם לא אז זה לא עד כדי כך ביג דיל... בטח לא כמו אסטון מרטין (גם אם היא הייתה חדשה זה לא כמו אסטון...)

sls אתה יודע על איזה דגם של אסטון מדובר במקרה?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

נראה לי מאוד משונה שרכב כזה יסתובב לו בארצינו. נכון שיש אנשים שיש בכוכם (ובכיסם) להביא רכבים כאלה לארץ, אבל אני לא חושב.... אל תבינו אותי לא נכון, החברה שאני הכי אוהב היא אסטון....

עם זאת, תמיד יש פעם ראשונה.

!AWDSOME

פורסם

לפני שנה בערך, נסעתי לים בהרצליה בקו 29, באזור של הקניון שם בדרך, נראתה מכונית, שממש ממש ממש דומה לאסטון מרטין, אבל עד היום אני לא בטוח, גם היא הייתה לבנה\אפורה אבל לא ממש זוכר.

לא יודע אם זה עוזר אבל מעניין לדעת אם אכן זאת הייתה אסטון מרטין.

פורסם
לפני שנה בערך, נסעתי לים בהרצליה בקו 29, באזור של הקניון שם בדרך, נראתה מכונית, שממש ממש ממש דומה לאסטון מרטין, אבל עד היום אני לא בטוח, גם היא הייתה לבנה\אפורה אבל לא ממש זוכר.

לא יודע אם זה עוזר אבל מעניין לדעת אם אכן זאת הייתה אסטון מרטין.

יגואר XK 8/R מזכירה קצת אסטון מרטין...

האסטון מרטין היחידה שראיתי בישראל הייתה ב"מיני ישראל" במפעל של תנובה:-) .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לפני מספר ימים ראיתי אסטון מרטין לבנה מספר רישוי מסתיים ב-57, ליד גשר מעריב בת"א !

מכירים, ראיתם, שמעתם ???

ראשית, הכל יכול להיות... יתכן שיש אסטון בארץ, אבל זה לא כ"כ סביר.

שים לב לתמונות המצורפות - יגואר XK8 מול אסטון DB7. הדמיון יכול להטעות גם מומחים, ביחוד אם ראית את המכונית ב"פרופיל", חולפת בנסיעה על פניך.

בברכה,

קובי

Aston-Martin-DB7-Vantage-Coupe-green.jpg

xk8-02.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בכל מקרה אסטון מרטין אינה מוכרת במודע (משמע, אלא אם הגיעה לכאן מכונית מבלי שאסטון מרטין מודעת לכך) מכוניות לישראל - בגלל החרם הערבי!!!

לפיכך גם אני איני רוכש/נוסע אסטון מרטין בגלל החרם הישראלי הנגדי!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לפני מספר ימים ראיתי אסטון מרטין לבנה מספר רישוי מסתיים ב-57, ליד גשר מעריב בת"א !מכירים, ראיתם, שמעתם ???
בוא ננסה למקד קצת את התצפית שלך:

1. עפ"י מה החלטת שזאת אסטון מרטין?

2. באיזה דגם פחות או יותר מדובר? חדש? אספנות? שנות ה 60,70,90,2000?

לא מכיר אסטון מרטין בארץ אבל תמיד יש חדשות וכל עוד בנק הפועלים מלבין כספי מאפיה ואתי אלון מועלת בכספי הציבור, למה שלא תהיה למישהוא גם חללית, קטן עליהם אסטון מרטין.

הסיבה היחידה,לדעתי, שאנחנו לא רואים בארץ כל מיני פררי ולמבו היא שהם מנקרות עיניים ומי שיכול לקנות כאלה בד"כ מעדיף שלא לבלוט, אבל תראו איזה מרצדסים עלו על הכביש בשנים האחרונות? חסר תקדים לחלוטין.קמור יושבים כבר כמה שנים ושוברים את הראש מה הם לא עשו נכון :wink: אולי זה האשראי שהם נותנים לעבריינים, קנה כל B.M.W שתרצה ואל תשלם, אנחנו סומכים על המילת כבוד שלך...

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סיפור החרם הערבי נשמע לי כמו בולשיט.

מאז תחילת שנות ה90 הוא אינו קיים, ומעבר לזה, אסטון מרטין שייכת כיום לפורד ואני לא חושב

שהם יתנו את ידם לדבר כזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שלום לכולם

אני בספק רב אים זאת אכן אסטון מרטין,לפי תקנות משרד התחבורה (ולא משנה כמה כסף ישנו)אסור ליבא רכב שאין לא יצרן וגוף אשר ייצגו בארץ.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
שלום לכולם

אני בספק רב אים זאת אכן אסטון מרטין,לפי תקנות משרד התחבורה (ולא משנה כמה כסף ישנו)אסור ליבא רכב שאין לא יצרן וגוף אשר ייצגו בארץ.

עוד לא ראית אינפיניטי,אקורה...?

אייל

פורסם

1. תמיד יש עולים חדשים שיכולים להביא איתם מה שהם רוצים בלי לשאול אף אחד.

2. תמיד יש קומבינטורים שיכולים להביא מה שהם רוצים בלי לשאול אף אחד.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ליאור

גם אני ראיתי שבוע שעבר m5 לבנה 4 אגזוזים עברה במודיעין....

פורסם

באמת כאשר ראיתי את האסטון מרטין כביכול חשבתי שזאת ה DB7..

אולי זאת באמת הייתה יגואר..

תודה על האינפורמציה

• תוכן חדש...