Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדור "המדריך לרוכב המתחיל" החדש שלנו ממשיך להתעדכן, והפעם: המדריך לרכישה הראשונה של אביזר הבטיחות החשוב ביותר: הקסדה.

http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-05/news/fg11531-first-helmet-purhcase.php

helmet-360-2.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ממש לא - איך תגדיר בצורה אובייקטיבית

מי מומלץ ומה כדאי ?

יש משהו בדברייך :oops:

פשוט אני זוכר את הפעם הראשונה שאני חיפשתי קסדה, הראו לי הרבה דגמים, חלק "מותגים" וחלק לא, לא ידעתי האם אפשר "לסמוך" גם על הקסדות שאינן מותגים...

אם תווי התקן שמצויינים בכתבה, אכן מספקים לצורך עניין הבטיחות אז באמת לא צריך לרשום דגמים/חברות מסויימים.

פורסם

אם תווי התקן שמצויינים בכתבה, אכן מספקים לצורך עניין הבטיחות אז באמת לא צריך לרשום דגמים/חברות מסויימים.

בדיוק. והכתבה מבהירה את עניין ה"דגמים המוכרים" ויחס המחיר מול

בטיחות שמתקבלת, מעבר לרף מסוים של עלות קנייה

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ממש לא - איך תגדיר בצורה אובייקטיבית

מי מומלץ ומה כדאי ?

איך? זה די פשוט:

קסדה שמשווקת ע"י חבר של כרובי שאף תרם קסדה מדגם זה עבור מבחן ארוך טווח בפ"ג = קסדה מעולה.

קסדה שמשווקת ע"י חבר של כרובי אך לא התקבלה למבחן ארוך טווח בפ"ג = תמורה טובה לכסף.

קסדה שמשווקת ע"י יבואן שלא מכיר/מפרסם/תומך בפ"ג = קקי של קסדה,שמענו שהיא מתפרקת ושקשה להשיג עבורה חלקי חילוף,בנוסף ראינו במקרה אחת מפורקת לגמרי אחרי תאונה במהירות אפס.

פורסם
איך? זה די פשוט:

קסדה שמשווקת ע"י חבר של כרובי שאף תרם קסדה מדגם זה עבור מבחן ארוך טווח בפ"ג = קסדה מעולה.

קסדה שמשווקת ע"י חבר של כרובי אך לא התקבלה למבחן ארוך טווח בפ"ג = תמורה טובה לכסף.

קסדה שמשווקת ע"י יבואן שלא מכיר/מפרסם/תומך בפ"ג = קקי של קסדה,שמענו שהיא מתפרקת ושקשה להשיג עבורה חלקי חילוף,בנוסף ראינו במקרה אחת מפורקת לגמרי אחרי תאונה במהירות אפס.

:-)

ההודעה שהכנסת קצרה מדי. אנא הארך אותה ללפחות 5 תוים.

פורסם
איך? זה די פשוט:

צודק בהחלט.

עדיף ללכת ולשאול שאלות בפורומים בהם גולשים

אופנוענים מן המניין, אובייקטיבים שדעתם אינה מוטה. אם תצליח ותקבל

תגובה מהמנהל, מה טוב.

למשל, בוא ניקח לדוגמה את פורום הקטנועים באתר ה"אשכולית" שהעניק

שירות ייחודי לגולשיו במתן מידע מהימן ובלתי מוטה :

קסדה שמשווקת ע"י חבר של א1 (המנהל) שאף תרם קסדה מדגם זה עבור מבחן ארוך טווח בפורום (מבלי שתהיה אפילו התחייבות לפרסומו) = קסדה מעולה.

קסדה שמשווקת ע"י חבר של א1 (המנהל) אך לא התקבלה למבחן ארוך טווח "עבור חברי הפורום" (כעלק) = תמורה טובה לכסף.

קסדה שמשווקת ע"י יבואן שלא מכיר/מפרסם/תומך בפורום = קקי של קסדה,שמענו שהיא מתפרקת ושקשה להשיג עבורה חלקי חילוף,בנוסף ראינו במקרה אחת מפורקת לגמרי אחרי תאונה .במהירות אפס

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
צודק בהחלט.

עדיף ללכת ולשאול שאלות בפורומים בהם גולשים

אופנוענים מן המניין, אובייקטיבים שדעתם אינה מוטה. אם תצליח ותקבל

תגובה מהמנהל, מה טוב.

למשל, בוא ניקח לדוגמה את פורום הקטנועים באתר ה"אשכולית" שהעניק

שירות ייחודי לגולשיו במתן מידע מהימן ובלתי מוטה :

קסדה שמשווקת ע"י חבר של א1 (המנהל) שאף תרם קסדה מדגם זה עבור מבחן ארוך טווח בפורום (מבלי שתהיה אפילו התחייבות לפרסומו) = קסדה מעולה.

קסדה שמשווקת ע"י חבר של א1 (המנהל) אך לא התקבלה למבחן ארוך טווח "עבור חברי הפורום" (כעלק) = תמורה טובה לכסף.

קסדה שמשווקת ע"י יבואן שלא מכיר/מפרסם/תומך בפורום = קקי של קסדה,שמענו שהיא מתפרקת ושקשה להשיג עבורה חלקי חילוף,בנוסף ראינו במקרה אחת מפורקת לגמרי אחרי תאונה .במהירות אפס

א.:-? (הכי קרוב שמצאתי ל"אמוטיקון של כרובי")

ב.ל-א1 אין חברים.בדוק.

פורסם

קצת OFF אבל קשור איכשהו לנושא.

סקוטר זוכר עד היום את הפעם הראשונה בה חבש קסדה לראשו. התגובה הראשונה הייתה איך יוצאים מתוכה והכי מהר שרק אפשר, תחושת מחנק, צפיפות, דחק או במילה אחת קלסטרופוביה.

עד היום סקוטר אינו מרגיש בנוח בתוך כדור הפלסטיק (טוב קוולאר ותופנים נופסים) שסוגר את ראשו. מאוד דומה לתחושה שהסקוטר מקבל בחבישת מסיכת צלילה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אגב חוסר נוחות...מה לעזזל עושים עם השיער הארוך והפרוע...שאלה אולי תמוהה...אבל פעם אחרונה שהיתה לי קסד השיער היה קצר..ועכשיו מה? פתאום שה לוחץ את כל הראש יותר.....:roll::oops::confused::scatter:

פורסם
אגב חוסר נוחות...מה לעזזל עושים עם השיער הארוך והפרוע...שאלה אולי תמוהה...אבל פעם אחרונה שהיתה לי קסד השיער היה קצר..ועכשיו מה? פתאום שה לוחץ את כל הראש יותר.....:roll::oops::confused::scatter:

קודם כל כתבה מעולה גרמה לי לרוץ ולבדוק את הקסדה האישית שקיבלתי במתנה:-D .

שנית שיער ארוך לא מהווה אצלי בעיה בכלל (והשיער שלי מאוד מאוד ארוך) פשוט אוספים אותו ואת הגומיה קושרים נמוך יותר מתחת לקו הקסדה כך הוא לא ילחץ לך.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי יש בדיוק הפוך..... אחרי שהסתפרתי והורדתי את השיער הארוך הקסדה שלי פתאום גדלה (ואין לי כסף לחדשה)

פורסם
לי יש בדיוק הפוך..... אחרי שהסתפרתי והורדתי את השיער הארוך הקסדה שלי פתאום גדלה (ואין לי כסף לחדשה)

זה ישמע אולי מגוחך אבל אני פשוט לא יכול לאסוף לקוקו....:roll: אלו תלתלים מופרעים לכל עבר...ופתאום יש לי "אקסטרה" ריפוד.......טוב בינתיים אני לא רוכב אבל בשאיפה עוד חודש חודשיים אני שוב על גלגלים ומה אז...? טוב אבל אז בטח קיץ וחם ומציק...אז אולי להסתפר? :crazyeyes:agrue: להסתפר??:loco::nono: אחרי שגידלתי את כל זה במאמץ??? אויי מה אני אעשה...:silly: ...טוב אולי לחכות לחורף??....חורף?? השתגעת??:agrue: קר, גשם, מחליקים, ציוד יקר......אז נזיע בקסדה.......אז להסתפר...אז להזיע..להסתפר...זיעה...תספורת....זיעה...

בקיצור.....הצילוווווווו:drinking::bad-word::screwy: :screwy: :mrgreen:

• תוכן חדש...