Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתפר בנאדם
עזבו, לכו על הפיתרון שלי. אני מקריח לאט אבל בטוח. כך לא צריך לדאוג משיער שיתארך, והקסדה תמיד תתאים.

חוץ מזה, כשאני אהיה קירח מספיק, בטח יקבלו אותי לכתוב בבלייזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק הערה קטנה.בקשר ללחץ על הלחיים.

כשקניתי את הראשונה, נראה לי בסדר הענין הזה, אבל אחרי חודשיים-שלושה של שימוש , לא יודע אם בגלל זו היתה HJC ב 1000 ש"ח או שהתחלתי להבין מה זה לחץ, היא התחילה לרקוד לי על הפרצוף במהירויות של 100-120 { XT } , קנית X-LITE , שבליתי הרבה יותר זמן בתהליך קנית, וממש כמו שכתוב בכתבה, לא הגבלתי את עצמי ביצרן אלא בסכום. והשקעתי זמן, והיה איש מכירות טוב.

מאד חשוב להתגבר על ענין הקלאוס' בעת הרכישה!

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

הצעה:

תחליף את הריפודים בקסדה, כך שיתאימו לך בדיוק לראש.

עשיתי את זה אצלי בקסדה, כיוון שלא ניתן היה לקבל קסדה במידה אחת פחות מ- XS החלפתי את הריפודים בפנים כך שכרגע הקסדה יושבת ומותאמת בדיוק למידות שלי, לקסדה שלי ניתן למצוא ריפודים בגדלים שונים. (קסדת אראי)

בהצלחה.

מנהלת פורום אופנועים ב- YNET :angel:

שנהפוך דלק לרעש........

פורסם

שאלה, כתוב במדריך שיש לוותר על קסדה מודולרית בשלב זה. אני ממש רוצה כזו, היא נראית כטוב שבשני העולמות, למה לוותר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שאלה, כתוב במדריך שיש לוותר על קסדה מודולרית בשלב זה. אני ממש רוצה כזו, היא נראית כטוב שבשני העולמות, למה לוותר?
כיוון שבינתיים הן לא מספקות את הסחורה מבחינת הגנה על ראש הרוכב.
פורסם

אתה בטוח שהכוונה היא לא לרוכבים שעשויים להשאיר אותה פתוחה בנסיעה, וזה מהווה סכנה, אז מנסים להגן עליהם מעצמם?

אני לא רוצה כזו בשביל הנסיעה, אלא בעצירות ודיבור עם אנשים בלי לרדת מהכלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אתה בטוח שהכוונה היא לא לרוכבים שעשויים להשאיר אותה פתוחה בנסיעה, וזה מהווה סכנה, אז מנסים להגן עליהם מעצמם?

אני לא רוצה כזו בשביל הנסיעה, אלא בעצירות ודיבור עם אנשים בלי לרדת מהכלי.

גם,אבל לא רק.יש אכן את החשש שתתפתה לרכב "פתוח" ודווקא אז תחטוף, אבל לא רק.יצא לי לראות קסדה נפתחת שלא יצאה טוב מתאונה.בשבילי בינתיים רק סגורה מלאה,תודה.
פורסם

קודם תודה רבה !!

אני בדיוק קונה קטנוע, ואני צריך לקנות כמובן גם קסדה, ושמתי קסדה אחת של חבר והיא כבדה מדיי ולא בך לך לרכוב איתה!

אני ינסה למצוא קסדה קצת יותר קלה, אני היתרגלתי לקסדות החצויות :) משיעורי הנהיגה.

למרות שבמהירות של 70-80 הקסדה הייתה מתעופפת לה לאחור וזה היה מציק , אפילו אם הייתי לוחץ עם החגורה.

פורסם
כיוון שבינתיים הן לא מספקות את הסחורה מבחינת הגנה על ראש הרוכב.

כולן? אתה עומד מאחורי זה?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
כולן? אתה עומד מאחורי זה?
לא.אין לי ניסיון עם כולן ואם זה מה שהשתמע מדברי אז אני מתקן.ראיתי אחת מדגם מסויים.
  • תוכן חדש...