Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רוטב לסלט בלי כולסטרול ובלי שומן טראנס- קיים?


ברווז
שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם רצונו של פותח השירשור זה גם לשמור על המשקל (או אפילו להוריד מעט ממנו)

 

תודה, אבל זה לא חלק מהעניין. המשקל שלי כבר לא מטריד אותי.

אביב, בכנות אני לא זוכר. תודה על ההמלצה, נדגום :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לימון ושמן זית הם חלק קבוע מהסלט. אי אפשר בלי.

לא מטרידה אותי הנקודה של "לא אוכל להסתכל עליו".

כן מטריד אותי שאני מאד אוהב את הטעם שהויניגרט מוסיף, ועכשיו צריך לשנות את כל העסק.

טחינה?

זו לא פעם ראשונה שאני שומע על הרעיון. לא מסתדר לי לוגית... אבל, מודה שהסתקרנתי.

 

הכל עניין של הרגל.

אני גם הייתי משוגע על רוטב שום וכל זה. עכשיו זה לא נכנס אלי הביתה.

הבן שלי אפילו אוכל טחינה גולמית ככה בלי כלום (ואני קונה אורגנית משומשום מלא של שופרסל).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אתווכח על הלימון.

ברווז, ניסית את הר ברכה? מהרגע שטעמנו אותה בבית פשוט העפנו את כל השאר מבלי להסתכל לאחור.

הר ברכה היא טחינה טובה, אך אני אישית ממליץ על טחינת קראוון הכחולה,

מאוד טעימה

imgid=12538_A.jpeg

 

 

נ.ב.

היו שמועות על חשד לסלמונלה לפני כמה חודשים

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טחינה אל-ארז. כל מי שמגיע לבקר אותנו מהארץ מביא כמה ג׳ארות של זה.

חייב לציין שכל הטחינות שמוכרים פה בקרפור וכאלה פשוט נוראיות. מיכל זכוכית קטנטן במחיר מוגזם, ומילא זה אבל הטעם נוראי.

בחנויות של ערבים לפעמים יש טחינה שלהם שהם מיבאים, היא לא רעה, אבל עדיין אל ארז הרבה יותר טובה.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...