Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לפני מספר ימים התקנתי ציפוי לזוג חלונות בג'ולייטה 2015.

בחרתי בבעל מקצוע אולי הכי מומלץ באיזור המרכז והשקעתי יום חופש עבור ההתקנה.

לצערי לבסוף צצו בועות וקמטים שאת זה המתקין הבטיח לסדר בכך שיבצע הסרה ויישום ציפוי מחדש.

עד כאן הרקע.

מה שמפריע מעבר לעניין הציפוי עצמו הוא שמאז ההתקנה יש רעשי רוח מחלון הנהג סביב ה 100 קמ"ש. אני לא זוכר שלפני ההתקנה היו רעשים כלל (אך אולי אני טועה. אשמח לשמוע ממישהו עם רכב דומה).

לציין שכדי להתקין את הציפוי פירקו את דיפון הדלת ואת גומי האטימה מהמסגרת. על פניו נראה שהכל יושב במקום אך עדיין לא אטום.

לפני שאגש לתיקון הציפוי ויפרקו שוב, יש רעיון איפה לחפש את הבריחה ע"מ שיסדרו גם את זה באותה הזדמנות?

תודה רבה,

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זהו, שפירקו את כל הגומיות, ההתקנה בוצעה מול חלון ופח חשוף.

לאחר מכן התקינו הכל חזרה.

יכול להיות שדיפון הדלת לא יושב טוב ולכן נכנס דרכו רוח?

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

כשמפרקים דלת/חלון יש סיכוי להופעה של רעשים, גם עקב התקנה חוזרת לא מושלמת וגם עקב כך שהגומיות/פלסטיקה טיפה יבשות ולא חוזרות למצב המקורי בצורה מלאה.

פורסם

מוזרות לי דרכי הפעולה שנקטו בזמן ציפוי החלונות, לפני כמה שנים עשיתי ברכב שלי גם חלונות שחורים מאחורה ולא זכור לי שפירקו דלתות\דיפונים אלא עבדו על החלונות AS IS, התוצאה לא פחות ממושלמת ובטח שבלי בועות.

לא יודע אם זה מעיד על חוסר מקצועיות במקום שאני עשיתי או במקום שאתה עשית אבל בשורה התחתונה התוצאה שלי היא חלונות שחורים ללא בועות ואין הבדל ברעשי רוח לפני ואחרי.

שנינו מכירים בעל מקצוע שלדעתי יוכל לפתור לך את הבעיה במידה והעסק שבו ביצעת את העבודה לא יוכל לפתור לך את זה (סשה), תתייעץ מולו.

פורסם

חובה לפרק דיפון וגומיה כדי שהציפוי לא יתחיל להתקלף כעבור כמה שנים. הפילם צריך להיות עד סוף החלון ולא רק באיזור הנראה.

• תוכן חדש...