Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בארץ מסלולים שלא ידעתי על קיומם ?

דניאל.

כן יש מסלולי החלקה בארץ שמה עושים תשטויות האלה!

אין פה בכלל קשר בין טאטאלה ללא טאטאלה הוא פשוט מסכן חיים של בני אדם!

לך יש ילדים? בכל מקרה שיהיה לך תרצה שהוא יבוא ומתחת לבית שלך ישחק עם האוטו בסיבובים איפה שהילד שלך הולך? שחס וחלילה יקרה משהו למישהו?

למה עד לשם זה צריך להגיע למה בארץ הזאת לא יודעים איפה להפסיק?!

to finish first first you have to finish

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק רציתי להעלות כאן ציטוט מפי עורכת דין בכירה במשרד הרישוי: אסור לאזרח שאינו שוטר

לרשום מ''ס לוחית רישוי של רכב אחר בשום מצב

מפני שזה נקרא חדירה לפרטיות

ולכן אם יהיה משפט שימוע או כל דבר אחר והיא תזכור רק את הלוחית רישוי

ולא תוכל לתאר את הרכב במדויק הראיה הזאת לא תקפה .

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שלום.

תקרא היטב את מה שאני כותב ותלמד!!!

אים מישהוא אפילו אנונמי יתלונן נגדך על הישתולות ונהיגה פרועה

אתה בצרות... קודם כול יזמנו אותך לבדיקת כושר נהיגה ובדיקה בסימולטור

תבין המישטרה מחפשת בנרות להוריד לאנשים כמוך את הרשיון והם צודקים.

כמו כן תוזמן לחקירה ולאחר עדות אים למשטרה תהיה עדות מבן-אדם מבוגר שיעיד שהישתוללתה יאמינו לו ותגיד יפה שלום לרשיון.

קודם שלילה מינהלתית ל30 יום ואחרי זה מישפט ועים הכול בסדר אז ביי ביי

לרשיון.

לסיכום לא רוצים נהגים כמוך על הכביש ובצדק.

יותר מדי הרוגים גם כך לא צריך עוד תוספות.

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני מדמיין, או שחיים הכט הסתנן לפורום הזה והגיב לשרשור תחת כמה יוזרים שונים? :type:

"אתה פושע" "קרימינל" "אותך למשטרה" :snipersmi

Give me a break.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

QUOTE=בני ל]שלום.

תקרא היטב את מה שאני כותב ותלמד!!!

אים מישהוא אפילו אנונמי יתלונן נגדך על הישתולות ונהיגה פרועה

אתה בצרות... קודם כול יזמנו אותך לבדיקת כושר נהיגה ובדיקה בסימולטור

תבין המישטרה מחפשת בנרות להוריד לאנשים כמוך את הרשיון והם צודקים.

כמו כן תוזמן לחקירה ולאחר עדות אים למשטרה תהיה עדות מבן-אדם מבוגר שיעיד שהישתוללתה יאמינו לו ותגיד יפה שלום לרשיון.

קודם שלילה מינהלתית ל30 יום ואחרי זה מישפט ועים הכול בסדר אז ביי ביי

לרשיון.

לסיכום לא רוצים נהגים כמוך על הכביש ובצדק.

יותר מדי הרוגים גם כך לא צריך עוד תוספות.

בני ל.סבא,בלי לזלזל, אם למשטרה היה כסף לעשות סימולטרים, בדיקות כושר וספירת זרע, היה לנו מדינה למופת. אבל אין.

לאדון יואב, לי עדיין אין ילדים (שאני יודע עליהם :-P ) אני מבין את דאגתך ולא חושב שצריך להשתולל במקומות ציבוריים, תאמין לי, הייתי שם.

אבל זה לא בסדר לבוא לבחור הזה שזרק זנב באיזה פנייה מפגרת ולעשות לו לינצ' בעוד שאתה ואחרים נוסעים בשבתות לנס הרים וחושבים שאתם גר במרכז ( :wink: ).

דניאל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
רק רציתי להעלות כאן ציטוט מפי עורכת דין בכירה במשרד הרישוי: אסור לאזרח שאינו שוטר לרשום מ''ס לוחית רישוי של רכב אחר בשום מצב מפני שזה נקרא חדירה לפרטיות

ולכן אם יהיה משפט שימוע או כל דבר אחר והיא תזכור רק את הלוחית רישוי

ולא תוכל לתאר את הרכב במדויק הראיה הזאת לא תקפה .

איפה בדיוק קראת את השטות המופרכת הזאת??? ולנפגעת אונס אסור לרשום את הכתובת של התוקף שלה, נכון? בקיצור, שטויות במיץ עגבניות.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סבא,בלי לזלזל, אם למשטרה היה כסף לעשות סימולטרים, בדיקות כושר וספירת זרע, היה לנו מדינה למופת. אבל אין.

לאדון יואב, לי עדיין אין ילדים (שאני יודע עליהם :-P ) אני מבין את דאגתך ולא חושב שצריך להשתולל במקומות ציבוריים, תאמין לי, הייתי שם.

אבל זה לא בסדר לבוא לבחור הזה שזרק זנב באיזה פנייה מפגרת ולעשות לו לינצ' בעוד שאתה ואחרים נוסעים בשבתות לנס הרים וחושבים שאתם גר במרכז ( :wink: ).

.דניאל,

למה אתה מגיב על דברים שאתה לא מבין בהם, ועוד בחוצפה כזאת?

1. הדבר האחרון שאתה מעוניין להגיע אליו אי פעם הוא "בדיקת כושר נהיגה"... אם הגעת לזה, תאמין לי שהסיכויים גבוהים שאתה יוצא משם בלי רשיון.

2.תלונה מאזרח נלקחת מאוד,מאוד,מאוד ברצינות ע"י המשטרה. אם היא התלוננה, גבוהים הסיכויים שזה יגיע למשפט.

3. זה לא בסדר לבוא אליו בטענות? אתה צודק, שכחנו לתת לו מדליה.

מדליה על זה שבשטויות שהוא עושה הוא לא הרג מישהו, כי אם זה היה חו"ח מישהוא שאתה מכיר, היית מדבר אחרת לגמרי, אבל הוא ילד (מפגר ובגיל של מרד) ואתה אותו דבר אז אתה מזדהה איתו.

אל תדאג, זה עוד יעבור לשניכם, נקווה שעד אז לא תהרגו מישהוא.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא חוצפה, חביבות.

לא אמרתי לא לבוא בטענות אבל לינצ' צבוע - איך הבחור עם השיער הארוך אמר : Give me a brake.

אם כל תלונה של אזרח השוטרים היו לוקחים ברצינות אולי לי ולך היה עולם יפה יותר לחיות בו.

יניב, מפגר יש לך זכות לקרוא מקסימום לבני דודים שלך. תרגע. אני משוכנע שגם אתה לא נוסע 90 בימני כל היום. תפסיקו להיות כאלה מצתדקים !

אפשר לנסח הודעה כמו : "זה לא בסדר מה שעשית אבל אני יענה על שאלתך והשוטרים יכולים..."

מפגר אבל אופטימי,

דניאל.

פורסם

למה יש לי הרגשה שחצי מהפורום הזה עובדים בבית משפט?

בן-אדם שעל שאלה וכולם ישר שופטים אותו... זה לא עניינכם , וגם אף אחד לא צריך לדחוף את האף שלו לבעיות של אחרים. וגם אני בטוח שהשכנה הזאת לא נהגת הכי טובה בעולם, ועשתה כמה עברות בחיים שלה, אז מה? אולי נתחיל להלשין על כל עברה של מישהו במשטרה?

אז אני בטוח שכמה מהאנשים שאמרו לבחור שהוא אידיוט יקבלו גם כמה הזמנות למשפט..

אף אחד לא צדיק ...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אף אחד לא צדיק ...

כולם פה צדיקים. במיוחד יניב שקנה 205GTI בשביל ה"יופי" או אולי בשביל לעשות קניות במכולת.

עזובת'י באמאש'ך.

דניאל.

פורסם

דניאל ,

ניסיתי להסביר לך את זה בשרשור קודם. כנראה שלא הסברתי טוב.

נסיון שני.

אני מניח שלפחות 92 אחוז מהמשתתפים חוטאים בנהיגה , נקרא לה לצורך העניין , "בלתי נורמלית" :wink: .

בהיעדר מסלול בארץ , וגם אם היה - כנראה שזה לא היה מפסיק את התופעה , הכבישים הציבוריים מהווים את המקום בו חובבי האנדרנלין מוצאים פורקן - ולא משנה כרגע ,לצורך הדיון , אם זה ערס מתלהב או נהג מירוצים מיומן.

אבל , וזה אבל גדול - תלוי איפה אתה עושה את זה. זה עדיין לא עושה את ההתנהגות הזו לתקינה , רק שאם אתה עושה את זה בעיר , ברחוב בו יש סיכוי די טוב להופעת ילד קטן שלא מבין את הסכנה ברכב שמתקרב במהירות , או שאתה עושה את זה בכביש שומם עם ראות מצויינת ו/או בכביש בינעירוני בו תוכל לפגוש גדר או תעלה ולא את הרכב ממול - אז יש הבדל עצום.

נכון - בשני המקרים אתה מסכן את הסביבה , אבל במקרה הראשון הסיכויים שלך גדולים בהרבה , ולטעמי עוברים את הגבול בין עצימת עיניים בהבנה כלשהי (שוב , אני לא מצדיק את זה ,אבל עם היד על הלב , רובנו המוחלט נמצא או היה בסרט) לבין סיכון אחרים בצורה שאי אפשר לשתוק לניכחה.

פורסם

שמר, לא אני ולא אתה היינו עם הבחור כשהוא עשה מה שעשה.

יתכן מאוד שהוא עשה את זה בצורה בטוחה גם אם זה בוצע בשכונת מגורים.

אני לא יודע מה קורה לרכב שלכם כשאתם מרימים הנדברקס אבל שלי לא מתחיל להסתובב כמו פורפרה ולעוף מצד לצד (טוב נו, אולי רק כשזה מה שהתכוונתי שיקרה...).

אז נכון, אני לא עושה כאלה דברים בשכונה שלי (ולרוב גם לא בתוך שכונות מגורים). ואכן עדיף שהבחור גם יפסיק עם המנהג הזה.

אבל בחייאת. יתכן מאוד שהוא לא סיכן אף אחד.

אם הוא וידא שאין אף אחד באזור, והרים איזה הנדברקס קטן בסיבוב איטי, הדבר היחיד שהוא סיכן זה את הגומי בכתף של הצמיגים האחוריים שלו (זאת בהנחה שהבנאדם יודע לשלוט ברכב במצב הזה - וזה די סביר).

אם לא, אז הוא סתם חאפר.

ופושע.

וקרימינל.

ואותו למשטרה.

בלה בלה בלה.

בקיצור, לפני שאתם שופטים בהחמרה יתרה. תחשבו על מה בעצם הוא עשה. בתכלס.

לא הרבה.

מר בחור, כמו שאמרתי לך בפעם שעברה. יהיה נחמד אם תפסיק לעשות כאלה דברים בשכונות של אנשים. זה רק יעצבן אותם. ובמידה ולא לקחת את הPROPER PRECAUTIONS אז באמת עשית טעות.

בכל מקרה יש דבר שנקרא "מראית עין". לפעמים לא עושים דברים גם אם אין הם פסולים ולו לשם אי גרימה של מראית עין. במקרה שלך זה מראית עין של סיכון הציבור.

למה לך הכאב ראש הזה?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

ישי,

מה שנראה לך צורה בטוחה - עשוי להפוך כהרף עין לתאונה קטלנית , כי ילד קטן החליט לרוץ אחרי הכדור שלו , או שכלב ראה חתולה ברחוב , או שסבתא חביבה החליטה לצאת מחנייה בלי לדפוק חשבון.

אם תהיה תאונה - לא בטוח שהנהג יהיה הגורם לה ,אבל הוא ייצא אשם עקב נהיגתו.

זו הסיבה העיקרית למה אסור להשתולל בשכונת מגורים. הגורמים הנוספים שעשויים להופיע ולהשפיע. כאשר אתה על המגבלות - כל הפתעה כזו עשוייה להיות פאטאלית.

אם יש לך ספק - בדוק את נתוני המשטרה לגבי כמויות נפגעים בכבישים עירוניים לבין כבישים בינעירוניים.

למרות המהירות הגבוהה יותר מחוץ לעיר , שאמורה לתרום לכמות הנפגעים במקרה תאונה - המאזניים נוטות בבירור לחובת הכבישים העירוניים.

פורסם

שמר תקרא שוב את מה שכתבתי:

אם הוא וידא שאין אף אחד באזור

לצורך העניין ובנוע לאשמה, אם קופץ לך ילד לכביש בשכונת מגורים ופגעת בו, זה לא משנה אם היית באמצע הרמת הנדברקס, בדריפט על 150 קמ"ש, בJ TURN, בPOWER SLIDE או בנסיעה רגועה ב50 קמ"ש.

בכל מקרה, אתה תימצא אשם. (כי לא נקטת בזהירות הנדרשת - במקרה הזה החוק מצפה ממך לנסוע ב10 קמ"ש או כל מהירות לא הגיונית אחרת שהייתה מונעת את הפגיעה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...