Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מישהו יודע אם ביונדאי טוסון 2016 מחליפים רק את התפוח או שצריך להחליף את כל המשולש קומפלט כמו בחלק מהמכוניות?

סיפור של כמה כסף זה ואם יש מוסך מומלץ לביצוע התיקון אצלו? יונדאי טוסון 16 סופרים.

פורסם

מציע לך להתייעץ עם ליאור מיונדאי שופ,חבר הפורום :0723123546.

הוא ידע לומר לך האם קיים החלק הנקודתי או שתיאלץ להחליף משולש קומפלט.

בכל מקרה,את העבודה כדאי לעשות במכון פרונטים אם יש להחליף משולש כיוון שלאחר מכן יש לבצע כיוון פרונט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכל מקרה,את העבודה כדאי לעשות במכון פרונטים אם יש להחליף משולש כיוון שלאחר מכן יש לבצע כיוון פרונט.

מצויין עזרת לי מאוד.

פורסם

רוצים מחיר כפול 2 מבחוץ..

פורסם

ההשוואה היא מחיר של חלק מקורי מול חלק מקורי או מקורי מול חליפי ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נעשה סדר,מי ביקש כפול ? קיבלת הצעות לחלקים תחליפיים או למקוריים ? כפי שנאמר צריך להשוות תפוחים לתפוחים כלומר נניח חלק מקורי בחברה מול יונדאי שופ.

מה נאמר,שאפשר להחליף את התפוח בלבד או שצריך את כל המשולש ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נעשה סדר,מי ביקש כפול ? קיבלת הצעות לחלקים תחליפיים או למקוריים ? כפי שנאמר צריך להשוות תפוחים לתפוחים כלומר נניח חלק מקורי בחברה מול יונדאי שופ.

מה נאמר,שאפשר להחליף את התפוח בלבד או שצריך את כל המשולש ?

צילצלתי ל10 מקומת אף אחד לא יודע לענות, אומרים שצריך לראות בעין.. מי שביקש כפול 2 זה יונדאי שופ, 1400₪ שבמרכזי רצו 1000₪ כולל עבודה (במרכזי!) שאר המקומות נתנו לי לתחליפי 600₪ כולל כיוון פרונט.

פורסם

התפוח בהחלט מגיע בנפרד, ואפילו די בקלות, מחובר עם 3 ברגים. מק"ט תפוח ימין A 54530-C1100

שים לב שאלה לא סתם ברגים אלא גוז'ונים, שישארו תקועים על התפוח הישן. אפשר לנסות לחלץ אותם או לקנות 3 חדשים,

מק"ט 54519-2T000

TUCSON1.png

כל הסיפור יצא לך בערך 55 דולר כולל משלוח מ-KORAPS.

Stay Dirty

פורסם
התפוח בהחלט מגיע בנפרד, ואפילו די בקלות, מחובר עם 3 ברגים. מק"ט תפוח ימין A 54530-C1100

שים לב שאלה לא סתם ברגים אלא גוז'ונים, שישארו תקועים על התפוח הישן. אפשר לנסות לחלץ אותם או לקנות 3 חדשים,

מק"ט 54519-2T000

[ATTACH=CONFIG]519227[/ATTACH]

אם כך 450 כולל עבודה וכיוון פרונט זה לא הרבה.. סך הכל תפוח לא משולש לא אכפת לי אם מדובר באורגינל המשולש נשאר מה שיש עכשיו ככה שזה לא קריטי

פורסם

מק"ט 54519-2T000

[ATTACH=CONFIG]519227[/ATTACH]

החלפת תפוח בלבד צריכה גם כיוון פרונט אחרכך?

פשוט אני בחול ועוד לא יצא לי לסדר בגלל זה אני שואל

• תוכן חדש...