Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

למי שביקר, האם שווה לבקר עם 4 בנים (7,12,15,19) ואישה אחת שלא מעניין אותה מכוניות?

האם צריך לקנות כרטיסים מראש?

 

מתוכננים להגיע ביום א' בתחילת החופש בערך ב 11:30 לשם.

 

תודה

פורסם

אחלה מוזיאון..מעניין למי שמעריך מכוניות ו-BMW בפרט, הרבה דגמים היסטוריים שאפשר לראות ולהתרשם. לא יודע לגבי האישה:)

כשהייתי פשוט קניתי כרטיס בכניסה, לא חושב שזה עניין אבל אתה יכול לבדוק באתר ליתר בטחון.

אגב - יש שם אפשרות לשכור דגמים נבחרים על בסיס שעתי (https://www.bmw-welt.com/en/experience/driving_pleasure.html).

פורסם
הי

למי שביקר, האם שווה לבקר עם 4 בנים (7,12,15,19) ואישה אחת שלא מעניין אותה מכוניות?

האם צריך לקנות כרטיסים מראש?

 

מתוכננים להגיע ביום א' בתחילת החופש בערך ב 11:30 לשם.

 

תודה

 

אם הבנים טרם ביקרו בוודאי כדאי בטח אם הם חובבי רכב.

 

יש גם מוזיאון מדע ששווה ביקור

 

האשה תבלה בשופינג בזמן הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזכרון ארוך טווח - מוזיאון BMW נגיש ברכב, תצוגה יפה של מכוניות היסטוריות, תצוגה של טכנולוגיית רכב וגם תצחת על מתקן מסירת הרכב ללקוחות.

 

מוזיאון המדע - לא יודע לגבי נגישות ברכב (הגעתי בתחב"צ), הדבר הזה עצום וראוי ליותר מכמה שעות ביקור. ממוזיאוני המדע היותר טובים שהכרתי.

 

לגבי הילדים - שאלה טובה עד כמה הם, במיוחד הצעירים, יחזיקו מעמד מבחינת משך הביקור. בכל מקרה, כנרה שתזקק לאשתך כדי לפקח עליהם. ובינינו, מדובר במוזיאונים באיכות שגם מי שפחות מתעניין יכול להנות בהם.

 

עוד המלצה, שוב, מהזכרון הרחוק, בדוק את עיר הסרטים. יש שם תצוגות והצגות שהילדים יאהבו, למרות שהכל בגרמנית.

 

היכן עוד אתם מתכוונים לטייל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...