Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי 4 רפידות ברכב + 2 דיסקים מקדימה. לרכב 4 בלמי דיסקים, גם הבלמים האחוריים דיסקים.

עכשיו שמתי לב שהאמברקס עולה יותר מדי וכמעט אין התנגדות. מה צריך לעשות? במוסך אמרו לא לדאוג ושזה יסתדר עם הזמן אבל אני לא סומך.

פורסם

עברו 24 שעות , לא הסתדר לך?

הטעו אותך במוסך.. זה לא מסתדר בגלל שהזמן עובר..

זה עובר או יותר נכון הכיול מתכייל עם השימוש ...

כלומר גם עם תסתכל על הרכב 100 שנה בלי להשתמש בברקס אז זה לא יסתדר.

לבוכנה האחורית יש מנגנון (לפחות אצלי בקורולה) משולב הידראולי + מכני .

תמצא מקום פנוי (מגרש חנייה או כביש צדדי), סע 5 מטר, תלחץ על הברקס, תמשוך את בלם היד (לאחר עצירה)

ושוב פעם..

לאחר מספר סבבים כאלה זה אומר להסתדר.

כמובן תמיד יכול להיות שהם דפקו שם משהו בקליפר האחורי ואז זה לא יעזור..

פורסם

תודה על התגובה. נסעתי קצת ברכב אתמול אך היום הייתי עם רכב אחר. האמברקס עובד כרגיל מלבד העובדה שהוא עולה יותר מדי. אנסה את מה שאמרת בחניה שלנו, אם לא אז אחזור למוסך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם הסתדר לך העניין שהבלם יד היה עולה גבוה מידי מעצמו או שהיית צריך לפנות למוסך שיסדרו את זה??

נתקלתי באותו דבר אצלי לאחר החלפה של רפידות וצלחות אחוריות(יש לי 308sw 2015)

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...