Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שים לב לטבלת ההשוואה באתר היצרן של הנוזל

https://www.valvoline.com/our-products/antifreeze-products/antifreeze-education/engine-coolant

בעיקרון שני הנוזלים, גם הירוק שלך וגם אסיה, מבוססים על אטילן גליקול. אבל ישנם גם מרכיבים נוספים.

הנוזל הירוק מכיל בנוסף גם סיליקטים, לא בטוח כמה זה בריא למערכת ברכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני מבין שזה לא אופציה טובה, זה בטוח להשתמש בירוק למרות שאין תקן של קיה יונדאי? היצרן מבקש נוזל קירור על בסיס אטילן גליקול, די מבלבל.

פורסם

הייתי במצב שלך לפני חודש+- עם יונדאי חדשה במשפחה, לא לקחתי סיכונים ולא סיבכתי לעצמי את החיים.

קניתי נוזל קירור מקורי של יונדאי וסגרתי את הפינה, הוא לא יקר ואאני לא רואה סיבה להשתמש במשהו אחר.

פורסם

נכון.

הבעיה אצלי היא שונה והיא שיש לי כזה חדש בבית והייתי רוצה לחסוך את העלות שלו , האוטו צריך לעבור טיפול גדול, פלאגים,שמן גיר, שמן מנוע ופילטרים ואולי גם ברקסים.

שאלתי מוסכניקים אם אפשר להשתמש בו וכולם אמרו ''תשים זה בסדר כל עוד זה לא זיוף הגלונים של המים בצבע ב10 שקל''.

• תוכן חדש...