Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהדרך הכי נפוצה זה באמצעות צ'ק בנקאי. ממש מפחיד אותי שילך לי לאיבוד, יגנב או משהו בסגנון (אפילו אם למוכר ילך לאיבוד זה יוצר מצב בעייתי).

זה לא הזוי הקטע הזה שאם מאבדים אותו הכסף הלך ל7 שנים? ושאי אפשר לבטל אותו

ראיתי פרסומים שאנשים איבדו, הביאו חתימה של האדם שהצ'ק אמור לעבור אליו שהוא מתחייב לא להפקיד את הצ'ק והבנק עדיין לא החזיר את הכסף...

יש דרך יותר טובה בשבילי כקונה רכב?

פורסם

אפשר לעשות העברת זהב, זה בעצם העברת כסף מחשבון לחשבון, והנמען רואה את הסכום באותו רגע בחשבון שלו.

עדיין, צ'ק בנקאי יותר נפוץ בסכומים של עד סביב ה 50 אלף.

פורסם
אפשר לעשות העברת זהב, זה בעצם העברת כסף מחשבון לחשבון, והנמען רואה את הסכום באותו רגע בחשבון שלו.

עדיין, צ'ק בנקאי יותר נפוץ בסכומים של עד סביב ה 50 אלף.

כמה עמלה זה העברת זה"ב הזאת? האם ניתן לבטל אותה במידה וקורה במשהו עד להעברת בעלות?

פורסם
כמה עמלה זה העברת זה"ב הזאת? האם ניתן לבטל אותה במידה וקורה במשהו עד להעברת בעלות?

היתרון העיקרי בהעברת זה"ב הוא שלא ניתן לאבד אותה וקשה מאוד לזייף אותה. כלומר ברגע שהבנק אישר את ההעברה - מובטח לך שהכסף יעבור למוכר.

כדאי לתזמן אותה כך שתבוצע סמוך עד כמה שניתן להעברת הבעלות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
היתרון העיקרי בהעברת זה"ב הוא שלא ניתן לאבד אותה וקשה מאוד לזייף אותה. כלומר ברגע שהבנק אישר את ההעברה - מובטח לך שהכסף יעבור למוכר.

כדאי לתזמן אותה כך שתבוצע סמוך עד כמה שניתן להעברת הבעלות.

השאלה, האם ניתן לבטל אותה? היא מתבצעת לפני העברת בעלות בעצם

פורסם

הולכים ביחד עם המוכר לבנק ומוציאים את הצ'ק כשהוא לידך. אחרי זה הולכים לדואר ביחד להעביר בעלות ומוסרים לו את הצ'ק. אם אחר כך הוא איבד, בעיה שלו. מה היה קורה אם היית נותן לו מזוודת מזומנים והוא היה מאבד אותה?

אגב, כשאתה מוכר אוטו, עושים בדיוק אותו הדבר כדי להימנע מצ'ק בנקאי מזויף (היו כבר סיפורים).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הולכים ביחד עם המוכר לבנק ומוציאים את הצ'ק כשהוא לידך. אחרי זה הולכים לדואר ביחד להעביר בעלות ומוסרים לו את הצ'ק. אם אחר כך הוא איבד, בעיה שלו. מה היה קורה אם היית נותן לו מזוודת מזומנים והוא היה מאבד אותה?

אגב, כשאתה מוכר אוטו, עושים בדיוק אותו הדבר כדי להימנע מצ'ק בנקאי מזויף (היו כבר סיפורים).

כן אני מסכים אבל בפועל מה שיקרה זה שהוא יחפור לך באינסוף טלפונים (ובצדק) אתה תצטרך ללכת לבנק לעשות כל מיני פרוצדורות כאלה או אחרות, יכול להיות שבסוף הבנק יסרב, הוא יחשוב שאתה מרמה אותו, יאיים בתביעה, יתבע גם כנראה.

סיטואציה לא נעימה לכל הצדדים עם הרבה עוגמת נפש. וכל זה ממשהו שיכול לקרות לכל אחד (אובדן של חתיכת דף, אולי אפילו גניבה שתוביל לאובדן הצ'ק) ומשהו שהוא אפילו לא בשליטתך.

פורסם

על מה הוא יתבע אותך? על זה שהוא אהבל? והוא יכול לחפור לך כמה שהוא רוצה, אתה לא אחראי עליו ועל מה שהוא עושה. מבחינתך העסקה נסגרה ונגמרה ברגע שעברו הכסף והבעלות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
על מה הוא יתבע אותך? על זה שהוא אהבל? והוא יכול לחפור לך כמה שהוא רוצה, אתה לא אחראי עליו ועל מה שהוא עושה. מבחינתך העסקה נסגרה ונגמרה ברגע שעברו הכסף והבעלות.

תיאורטית אני מניח שמבחינה חוקית אתה צריך להעביר לו את הכסף מחדש לאחר שהבנק שחרר אותו (7 שנים)

פורסם
כקונה האופציה הפחות ספקולטיבית היא באמצעות שיק בנקאי, ביחס לאפשרויות האחרות המקובלות.

יש את האופציה הזאת של העברת זה"ב. ביררתי עם הבנק וניתן לעשות את זה דרך הטלפון. אני יכול להראות למוכר יתרה דרך האפליקציה בטלפון ולבצע את העברה באופן מידי אחרי העברת בעלות לא?

רק לא רוצה להיראות חשוד למוכר והוא ביקש צ'ק בנקאי

פורסם

העברת זה"ב פחות בטוחה עבורך.

יש את האופציה הזאת של העברת זה"ב. ביררתי עם הבנק וניתן לעשות את זה דרך הטלפון. אני יכול להראות למוכר יתרה דרך האפליקציה בטלפון ולבצע את העברה באופן מידי אחרי העברת בעלות לא?

רק לא רוצה להיראות חשוד למוכר והוא ביקש צ'ק בנקאי

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...