Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכשיר גילוח- philips oneblade

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האישית, הקניות הכי טובות הן אלו שהופכות את החיים לקלים יותר. ועל זה השרשור.

הצמיחה אצלי היא לא מהירה. אני מתגלח פעם בשבוע, ואפילו אז זה לא ממש ארוך. ומצד שני, לפעמים אני קצת מזניח ואז הזקן נהיה ארוך- סיוט להוריד את זה רק עם סכין, 20 דקות לפחות של 3 או יותר מעברים כדי להוריד את הסבך שגדל אחרי 3~ שבועות של עצלנות.

אחרי שראיתי את הפרסומת בטלויזיה נכנסתי קצת ליוטיוב לראות על מה מדובר, סה"כ נראה מכשיר פשוט ולא יקר. נפלא. חיפוש קצר ונסגרתי על דגם, 250 זוזים, שעת טעינה, והיידה לעבודה.

התוצאה- 5 דקות על יבש, 0 כאב/משיכות שיער/גירוי לעור, ושיגעון של גילוח. בלי המסרק המצורף המכשיר מגלח קרוב ל 0, בנגיעה תרגישו טיפה חספוס אבל מבחינת מראה אין "צללית" של זיפים. אני לא מרגיש אפילו צורך להחליק את הסוף עם סכין, אשמור את זה לאירועים/פגישות חשובות וכדומה.

המכשיר מצוין גם לעיצוב זקן/פאות, קרחת, או גילוח גוף אם זה הקטע שלכם.

המסרק המצורף בדגם ה pro מציע 10 דרגות מ 0.5 מ"מ ועד לאורך של סנטימטר אחד, בדגם הרגיל לכל אורך דרוש מסרק שונה.

עכשיו, מי שיחפש יתקל בשלל דגמים, אלו ההבדלים העיקריים:

המכשירים הרגילים שמעוצבים כמו סכין גילוח הם דגמים 2520/2530, מחירם נע בין 140 ל 220 ש"ח. הם דורשים מסרקים מתחלפים, ובעלי סוללת ניקל-מטאל שדורשת בין 4 ל 8 שעות טעינה עבור 45 עד 60 דקות שימוש (תלוי במק"ט הספציפי), מצוין כמכשיר נסיעות.

מכשירי ה pro הם דגמים 6510/6520 שנראים מעט יותר כמו מכונת גילוח, מחירם נע בין 230 ל 450 ש"ח בערך, הם מגיעים עם מסרק מתכוונן של 10 או 14 דרגות כתלות בדגם, ועם סוללת ליתיום שמציעה 60-90 דקות שימוש על שעת טעינה בודדת. לדגם 6520 מסך LED עם חיווי אחוזי סוללה, שאר הדגמים מסתפקים במחוון 3 נורות. אני קניתי את ה 6510.

כל המכשירים משתמשים באותה סכין מתחלפת, שלפי פיליפס אמורה להספיק ל 4 חודשים של שימוש על בסיס 2-3 פעמים בשבוע.

בארץ הסכינים ממש יקרות, בהזמנה מחו"ל אחרי משלוח זה בערך 55~ ש"ח לסכין, לא רציני.

מומלץ בחום, בעיקר דגמי ה PRO. המון גמישות ומחיר ממש לא יקר.

פורסם

נחמד.

שאני מתעצל להתגלח אני משתמש בו.

נדהמתי מהמחירים של הראשים בארץ.

עדיין הוא לא מגלח צמוד וחלק כמו סכין גילוח רגיל.

קרחת ? הוא לא מספיק חזק בשביל זהוהוא מושך שיער.

פורסם

אני כבר שנה וחצי איתם.

התחלתי עם הבסיסי ועברתי אל הפרו לפני כחצי שנה במחיר זנות (40 דולר או משהו ) באמזון.

מוצר מעולה. אני מתגלח פעם בשבוע, עם קצף, באמצעותו, שוטף, קצף, ואז סכין. גילוח חלק ונעים, עד כה אפס תקלות. אוהב מאוד וממליץ בחום.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ -

למישהו יש דיל טוב עבור הראש המתחלף?

עריכה:

https://www.amazon.com/Philips-Norelco-Replacement-QP230-80/dp/B078BDX285?ref_=ast_sto_dp

הבדל של כ-50 ש"ח מהמחיר בארץ.

https://shop.super-pharm.co.il/care/body-care/shaving/30531/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-ONE-BLADE/p/593902

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

האם ניתן להעלות למטוס (בטרולי) את המוצר הזה?

כרגע בנסיעות אני עם מכונת גילוח (שלא קרובה לסכין אפילו כשהייתה חדשה מהקופסה), וזה די מעצבן.

פורסם

אין סיבה שלא. הסכין של המכונה היא לא במתכונת של סכין גילוח שעלולים לשלוף ממנה להבים. מתגובות ברשת, אנשים נוסעים עם אלו כל הזמן.

פורסם (נערך)

3 סכיני גילוח ב120 שקל מאמזוון, למכשיר 6520, שעלה לפני שנתיים 600 שקל, קניתי אחד לאבא שלי ברגע שהמכשיר הגיע לארץ ואחרי שנה ב400 שקל בשבילי.

שווה לגמרי, אמנם לא מגלח על אפס ולא כל כך נוח לגלח עם הפלסטיק של המידות אבל לי זה לא כל כך אכפת.

חסין לחלוטין למים, לא האמנתי אבל זה עובד.

התשמשתי אולי חודש עם סוללה על 0 אחוז, די מדהים.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

עשיתם לי חשק, הזמנתי את דגם 2630 מאמזון, הערכה הגדולה עם עוד סכין, פלסטיקים כאלו של דרגות גילוח וכו.. ב180 ש"ח כולל משלוח.

פורסם

איך הוא בגילוח צוואר? אם עוברים הרבה על אותו מקום הוא יכול להשאיר עור נקי כמו *כמעט* כמו תער? בגדול אני צריך מכשיר\פטנט לגלח את קו הצוואר כל יום בבוקר, כדי שיראה נקי. תמיד מתייאש ועובר לסכין גילט

פורסם

אני אוהב להיות על 0 או קרוב. בהתחלה התכוונתי גם, לגלח איתו ואז להשלים עם סכין- בסופו של דבר אני מוצא את עצמי משלים עם סכין רק לפני ראיונות עבודה ודברים אחרים שדורשים להיות מצוחצח. זה מגלח די קרוב ל 0, לא ממש משאיר זיפים.

פורסם

משתמש בזה כבר 3 חודשים, 5 פעמים בשבוע, פשוט נהדר. הסוללה מחזיקה מעל שבועיים בקלות. בעיקר נהנה מכך שלא מזיז ללהב מה גובה הזיפים, הוא פשוט עובר...

אגב, לא ממליץ לגלח בצורה יבשה לגמרי, הרסיסי זיפים עפים לכל עבר, מה שלא קורה עם קצת מים (מספיק רק להרטיב את הפנים ואת הלהב).

חסרונות - לא ממש על 0, בצוואר לא מושלם.

אז קו 0 אני לא צריך בשגרה, כשצריך אני משלים עם סכין. בצוואר גילוח בשני הכיוונים נותן תוצאה סבירה.

קיבלתי לפני שבוע 3 להבים שהזמנתי מאמזון - כמעט 160 ש"ח עד הבית.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...