Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי רנו קדגאר 2016 דגם INTENSE דיזל (הדגם המאובזר) והרכבתי וו גרירה.

גיליתי שברשיון נרשם כושר גרירה 740 בלי בלמים, 750 עם בלמים. בפרסומים של קרסו ושל היצרן מדברים על 1450 ק"ג עם בלמים.

בדקתי באתר משרד התחבורה ולפי הוראת הרישום שקרסו העבירו זה אכן המספר, אבל רק לתת דגם שלי (INTENSE). באותן שנים לדגם הLIFE וDYNAMIQUE היה 1450 ק"ג. נראה כמו טעות של היבואן.

פניתי אליהם כדי שיסדירו את הרישום מול משרד הרישוי, אבל מקבל התנגדויות ומריחות

מנסים לנפנף אותי עם תירוצי סרק. (כמו "משרד התחבורה לא אישר יותר מ750 ק"ג עד פברואר 2017" כשמינואר 2016 כושר הגרירה היה נקבע לפי הוראת הרישום שהעביר היבואן, והנה כבר לדגם הזה יש הוראות רישום שכן נכונות)

לא מבין את היבואן הזה שככה מזלזל בלקוח שקנה רכב שלו (ממגרש הטרייד אין הרשמי שלו). ככה מחפשים לשמור על לקוחות מרוצים??

אני מחפש עצה איך לשכנע אותו. אופציה ברורה היא כמובן לתבוע בבימ"ש שיתקן את הרישום, אבל זה יגרור בזבוז זמן שלי.

מישהו נתקל במקרה של מאבק עם יבואן?

RFE00-0940-0073.pngRFE00-0940-0073.png

פורסם

העברת את אותו רישום ולא שני רישומים שונים

פנה בכתב למחלקה הטכנית ותבקש לקבל הסבר בכתב כיצד דגם אחד מוגבל ל 750 ק"ג עם בלמים וולדגם דומה לו מאושר 1450 ק"ג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
העברת את אותו רישום ולא שני רישומים שונים

פנה בכתב למחלקה הטכנית ותבקש לקבל הסבר בכתב כיצד דגם אחד מוגבל ל 750 ק"ג עם בלמים וולדגם דומה לו מאושר 1450 ק"ג.

צודק טעיתי בהעלאה. הנה REF00 לדגם השני

RFE00-0940-0075.png

• תוכן חדש...