Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי 2016 גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התייעצות בפורום החלטתי ללכת על הרכב הזה. והיום התברר לי מבין משפחה שביונדאי 2011 יש בעיה בגיר וזה קרה לו.

יש איזה ידיעה על בעיות ב2016?

פורסם
התיאור יונדאי מתאים למספר רכבים, חלקם ב2016 וחלקם ב2011. ציין לאיזה דגם ולאיזו גרסה שלו אתה מתכוון.

אני אבדוק מחר, כרגע כל מה שאני יודע שזה מנוע 1400 לא 1600

פורסם
1.4 זה או I20 או I25.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?

אני שמתי 1000 שקל מקדמה על יונדאי i25 2016 מנוע 1400. אני מחכה שהיא תגיע למגרש, אבל עכשיו אני מנסה להבין אם אצלה יש בעייה של גיר

פורסם

אתה מנסה להתייעץ בנוגע לגיר של דגם ספציפי של יונדאי, אבל לא רשמת איזה דגם, ולא יכולים לעזור לך אם לא יודעים באיזה דגם מדובר.

עכשיו שרשמת שמדובר בI25(וזה בעצם מה שלא רשמת מלחתיכלה והיה חוסך שני הודעות) , אני יכול להגיד לך שבדגם של 2011 יש גיר אוטומטי פלנטרי עם ארבעה הילוכים ובדגם של 2016 יש גיר רציף, ואי אפשר להסיק מאחד לשני.

במקרה של הI25 1.4 מ2016, לפחות לפי משתמש אחד הגיר הרציף לא הכי מוצלח מבחינת אמינות.

פורסם
אתה מנסה להתייעץ בנוגע לגיר של דגם ספציפי של יונדאי, אבל לא רשמת איזה דגם, ולא יכולים לעזור לך אם לא יודעים באיזה דגם מדובר.

עכשיו שרשמת שמדובר בI25(וזה בעצם מה שלא רשמת מלחתיכלה והיה חוסך שני הודעות) , אני יכול להגיד לך שבדגם של 2011 יש גיר אוטומטי פלנטרי עם ארבעה הילוכים ובדגם של 2016 יש גיר רציף, ואי אפשר להסיק מאחד לשני.

במקרה של הI25 1.4 מ2016, לפחות לפי משתמש אחד הגיר הרציף לא הכי מוצלח מבחינת אמינות.

אז עדיף i25 2015 עם 1600 מנוע? כי התקציב שלי הוא 55 אלף גג...ו2016 1600 זה יעבור את התקציב...

אתה אומר לרדת משנת 2016 של 1400?

פורסם

אז גיר רציף הוא בעצן אמין או לא אמין ביונדאי i25 2016?

הבנתי שלרציף יש רעש, כל עוד הרעש זה משהו שאמור להיות לא איכפת לי, איכפת לי שהגיר עצמו אמין.

• תוכן חדש...