Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 308 סטיישן שנת 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי הולך על זה אישית, גם רכב שהוחלף בו מנוע בארץ(לא יודע, ראיתי איך רובוטים מרכיבים מנוע במפעל - בטוח במוסכים בארץ לא עושים את זה מושלם כמו שמה).

כמובן ששלמה סביר להניח לא טיפלו במוסכי יבואן אלא רק במוסכי הבית שלהם, שמה דואגים לך לאיכות החומרים הנמוכה והזולה ביותר והעבודה המתרשלת שאפשר - נסה לחפש אחת פרטית, אולי אפילו הייתי פוזל לC4 אם הסטיישן לא קריטי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תודה לעונים. עזרתם לי להחליט סופית ללכת על הרכב.

ועכשיו למשוכה הבאה:

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג גדולה מאוד לרכב משנת 2015 עם 51000 ק"מ, ב- 54000 מחיר ראשוני, ונאמר שכשאבוא לסגור ידברו עם מנהל כדי "להוריד קצת".

מצורפת בדיקה שלהם לרכב מנובמבר האחרון, נראית נקייה מאוד להבנתי. בנוסף יש פירוט מלא של כל הטיפולים של הרכב, ברמת איזה שמן הוחלף ומתי, גם שם נקי.

משהו אחד שלא ברור לי: אצל החברה מופיע שהוחלף מנוע, אבל אין לזה זכר ברשומות הטיפולים. לדברי הנציג, זה כי זה כנראה קרה בזמן אחריות היבואן.

מישהו מכיר דבר כזה? יש ממה לחשוש או שאפשר להזמין את הרכב לבדיקה עצמאית שלי?

ושאלה נוספת, האם המחיר טוב? קראתי פה על אנשים שקיבלו הצעות נמוכות משמעותית, מצד שני יש פה קילומטרז נמוך ובדיקה נקייה...

אשמח לעצותיכם המלומדות.

תודה!

אתה אומר שהרכב 2015 והבדיקה מנובמבר. מה שאני מבינה מכך זה שמדובר ברכב שסיים את דרכו בליסינג בנובמבר 2018, והוא בעצם עלה לכביש ברבעון האחרון של 2015. ז"א אחריות יצרן נגמרה +\- כשהרכב יצא משרות הליסינג ובוצעה הבדיקה.

מכאן שכל הטיפולים היו אמורים להיות בתקופת האחריות, אז איזו היסטוריה הציגו לך? ממוסכים פרטיים של חברת הליסינג?

החלפת מנוע בקילומטרז' כל כך נמוך לא נראית טוב בכלל.

אישית, הייתי נמנעת מהרכב הנ"ל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דגם הסטיישן משמעותית יותר זול מהדגם הרגיל ובאופן כללי קשה למכור פיג'ו כזו. תתרחק מהמחירון בצעדי ענק, במיוחד אם אתה נכנס ללובינסקי טרייד.

בלובינסקי טרייד יציעו לך רכב ליסינג(פריימליס כמדומני) עם אחריות לשנתיים ( או x ק"מ) במחיר די דומה למחיר של רכב זהה מהשוק הפרטי. האחריות כמובן מחריגה הרבה דברים, אבל לעיתים זה עדיף על כלום.

כשאני חיפשתי 308 לרכישה ביקרתי גם בלובינסקי טרייד, לאחר מיקוחים וויכוחים המחיר נחתך משמעותית... אם זכרוני אינו מטעני הוצע לי גם סטיישן במחיר די קרוב ל40k....

בסוף אגב קניתי 308 פרטית .

פורסם

לאחר ההמלצות שלכם ירדנו מהרכב שהוחלף לו מנוע.

מצאנו 308 סטיישן שנת 2016, עם 90000 ק"מ, מליסינג, אחרי טיפול 90000.

כשהגיעה היתה נורית service דולקת, הרכב נכנס למוסך, הוחלף אטם והנורה כבתה.

בדיקה במכון עצמאי יצאה נקייה, ומקבלים אחריות מורחבת לשנה / 20000 ק"מ.

מציעים לנו אותה ב 51000, ואם עושים ביטוח מקיף דרך umi מקבלים עוד 1000 שח הנחה.

דעתכם?...

פורסם

איזה מחיר לרכב משפחתי מודרני משנתון 2016...

הבדיקה יצאה נקייה, יש אחריות שנה וזה סוג הרכב שאתם רוצים, תתחדשו.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני ראיתי לא פעם שאויס שולחים לטיפולים למוסך גבע. לדעתי זה יותר טוב מלטפל אצל היבואן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

באיזור ה50 אלף נראה לי בסדר גמור, אבל מנוע שהוחלף לא הייתי קונה רכב כזה

כשיש מבחר גדול מכאלה שלא הוחלף מנוע אצלם.

פורסם
כן, למה?...

המלצות / הפחדות?...

הייתי בסיטואציה שדומה לשלך לא מזמן, בסוף רכשתי 308 שנת 15 מטרייד מוביל עם מנוע שהוחלף.

בניגוד למגיבים פה אני חושב שזה לא אמור להרתיע אותך, אני גם מאוד התלבטתי בנושא אך התייעצתי עם גבע וקיבלתי את ברכת דרכו.

בהנחה והמנוע הוחלף במורשה,והחולף במנוע חדש מהיצרן וכל זה מגובה במסמכים אין שום מניעה מלקנות רכב כזה.

הסיבה ששאלתי על אוויס זה כי הם עובדים גם עם מוסך גבע.

בהנחה וזה המצב אתה מרוויח מכל הכיוונים-גם רכב בהנחת ליס' וגם מטופל בצורה מקצועית יותר ממוסך מורשה.

פורסם

סגרתם אותי מכל הכיוונים...

הרכב שהוחלף לו מנוע הוא לא דרך אוויס. מאוויס קיבלנו הצעה על שנת 2016 עם 90000 ק"מ, עם אחריות ואחרי טיפול, ובמחיר טוב.

נלך על זה...

תודה לכל המגיבים והעוזרים!

• תוכן חדש...