Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: פיאט בראבו 1.4 טורבו גיר ידני

הסיפור: נדלקה נורת טעינה. לא היתה טעינה. שופץ האלטרנטור (קומפלט, הוחלף הכל, אצל כרמלי למי שמכיר, נחשב מאד טוב בתחום).

הרכב נסע שבועיים תקין לחלוטין. הנעתי יום אחד את הרכב בירידה והנורה של הטעינה נדלקה. ההגה מיד הקשיח (אבד התגבור החשמלי).

מאז כמעט בכל הנעה הנורה נשארת דלוקה ואין תגבור חשמלי. לעיתים רחוקות כשמניעים אז הכל תקין (אני חושד שזה קורה כשמניעים כשהמנוע חם, אבל זה לא עקבי, לפעמים מניעים כשהמנוע חם והנורה נשארת כבויה ויש תגבור להגה, מיד מכבים ומניעים שוב, והנורה נדלקת ואין תגבור להגה).

הפעם, בבדיקה מספר פעמים על קטבי המצבר רואים טעינה (מתח נע בין 14.1 ל 14.2)

נראה לי קצת חלש אבל הבנתי שעדיין נחשב לתקין

נבדק גם המצבר ונמצא תקין לחלוטין (מצבר ווארטה בן פחות משנה)

ניסו ל"אפס" את הרכב על ידי ניתוק המצבר והתקלה עדיין שם

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה? איך להמשיך אבחון?

פירוק והרכבה של האלטרנטור ברכב הזה זה סיוט

פורסם

למה הנעת בירידה?.

יתכן שיש מפל מתח בהארקת הרכב למנוע וצריך למדוד זאת

ולא להסתפק רק בבדיקת הידוק כבלי ההארקה.

כמו כן יתכן שאוזן הכבל זרם הראשי המתחבר אל האלטרנטור, מגעו עם הכבל אינו טוב

וגורם למפל מתח על הקו הפלוס.

בברכה - רפי לין

פורסם

המוסך אמר לי שכרמלי החליף את הווסת. כרגע הבעיה נעלמה בנסיעה מהמוסך הביתה.

לא בטוח שאני לגמרי מאמין לו כי הוא התקשר להגיד לו לבוא לקחת את האוטו שעה וחצי אחרי ששמתי אותו אצלו, ורק פירוק והרכבה של האלטרנטור ברכב הספציפי הזה אמור לקחת הרבה יותר, אבל לך תדע... ניתן לו קרדיט

בכל מקרה אם זה נכון, אני קצת מאוכזב מהשיפוץ. אתה נוסע 40 דקות בשביל ללכת למקום שנחשב הכי טוב, משלם מחיר מלא, יקר, ובסוף מחפפים לך בשיפוץ.

האם יכול להיות שווסת לא תקין יגרום לתופעה הנ"ל?

• תוכן חדש...