Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לדעת אם במסגרת ליסינג מימוני או תפעולי הרכב רשום על שמי? זה חשוב מהבחינה של קבלת תו חניה. כמובן שאם יש דרך לקבל תו חניה ללא בעלות על הרכב עני מעדיף זאת.

יש פה מישהו מהתחום שיכול להאיר ולפרט קצת איך זה עובד?

שנית, באופן עקרוני, עם או בלי קשר לליסינג, האם ניתן לרשום בעלות של שני אנשים על רכב אחד? (למשל, אח שלי ואני).

תודה מראש,

ארז.

פורסם

אין בעיה לרשום שני אנשים על רכב .

וניתן להוציא תו חניה על רכב שלא בבעלותך רק תתקשר לעירייה לשאול מה צריך(זה משתנה בין עיריות) כשהיה לי רכב חברה פשוט הוצאתי מכתה רשמי של החברה שהרכב צמוד אליי .

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

אם זה ליסינג תפעולי דרך מקום העבודה, הרכב לא רשום על שמך.

בליסינג מימומי/פרטי יש חברות שיכולות לרשום את הרכב על שמך.

מבחינת תו חניה, תצהיר ממקום העבודה חתום על ידי חשב/רואה חשבון של החברה שמאשר שזה הרכב הצמוד שלך ואתה משלם תמורתו שווי שימוש מספיק לקבלת תו חניה. לא סגור כמובן לגבי כל העיריות אבל זה המצב בדרך כלל.

פורסם

בתפעולי הרכב לא רשום על שמך

במימוני יש מצבים כאלו וכאלו.

כמו שנאמר לך - אתה מקבל מכתב מחברת הליסינג או מקום העבודה על כך שהרכב מוחכר על ידיך ואז אתה ניגש לקבל עם זה תו חניה. תו נכה וכל תו שתרצה.

• תוכן חדש...