Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אח שלי עבר תאונת דרכים בצומת אשר יש בה בערך 4 מצלמות של העירייה(מצלמות אבטחה שמתעדות את הכביש ולא מצלמות מהירות או רמזור).

לצערנו אחי לא הספיק לצלם את המספר רישוי של הפוגע או כל פרט מזהה כלשהו אך הכל ככל הנראה מתועד במצלמות של הצומת וביקשנו מהמשטרה לקבל תיעוד שלהן על מנת לזהות את הנהג הפוגע ולהתחלת הליכי תביעה משפטית.

המשטרה פשוט עושים מאיתנו צחוק כי עברה שבוע מאז התאונה והיום הגענו לשם ואמרו לנו שיש מצב שהמצלמות לא עבדו וניסו לסבן אותנו.

לפי מה שהם אמרו התיעוד נמחק אחרי 3 שבועות אז צריך למהר אבל אין להם כוח להתעסק בזה והם אומרים שאח שלי אשם כי הוא לא צילם את הפרטים של הנהג הפוגע או את המספר רישוי.

איך אנחנו ממשיכים מכאן?אנחנו רק רוצים להשיג את הפרטים של הנהגת והמספר רישוי שמופיע במצלמות של הצומת וזהו.

אני אשמח לעזרה,שבת שלום.

פורסם

פנו לעיריה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסרטונים שמתפרסמים ברשת אני די פסימי לגבי הסיכוי לפענח מספר רישוי ממצלמות בקרה ואבטחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פנו לעיריה

ישה פנינו לעירייה והם אמרו שבכדי לקבל את התצלומים המשטרה חייבת לשלוח קצין משטרה אליהם.

פשוט להגיד למשטרה שיעשו את זה?מה לעשות אם יסרבו?

מסרטונים שמתפרסמים ברשת אני די פסימי לגבי הסיכוי לפענח מספר רישוי ממצלמות בקרה ואבטחה.

אני בטוח שרואים בבירור מי הנהגת ואת הלוחית רישוי שלה.

פורסם

אם תחטט באף בנהיגה תקבל דו"ח

אם תטה עיניים לבורר המזגן תקבל דו"ח

אם הכלב לא יושב בבוסטר... דו"ח

בשביל זה יש ים בכוח אדם לכתוב דו"חות טיפשיים.

אם גנבת מליונים, יש נגדך צו מעצר והשישים תלונות, אז יש פחות כא.

אם זה להרים טלפון לעירייה או לשלוח ניידת לעזור לאזרח... בחלומות.

המשטרה זה פשוט גוף בזיוני ביחס לאזרח הקטן.

צריך פשוט לתבוע אותם ואת המדינה על שהם לא מבצעים את תפקידם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מניסיון דומה עם עיריית חיפה, אין עם מי לדבר. אולי אם אתה מכיר בעיריה מישהו מבפנים תוכל לקבל את הצילומים.

יש חומה גבוהה של בירוקרטיה. אמרו לי לשלוח מכתב ליחידה לחופש המידע, ואין סיבה בכלל שיסכימו, ועד שחוזרים אליך הצילומים כבר נמחקים.

דווקא בעלי עסקים פרטיים בסביבה היו נלהבים לסייע אבל המצלמות שלהם לא היו מכוונות לכביש.

לא נראה לי שהמשטרה תטרח בכלל אם מדובר בעוד תאונת נזק לרכוש בלי נפגעים.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

• תוכן חדש...