Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות רכב בקרוב בתקציב של 15K

ואני משוטט לי ביד 2 מסתכל על רכבים ובוחן אותם באופן ראשוני, גם פתחתי פה אשכול לשאול

קיצור, יש ביד 2 אופציה לראות חוות דעת גולשים על דגמים, השאלה שלי אם לדעתכם יש מה להסתכל או לייחס לזה חשיבות או שזה לא כלכך אמין שם?

לדוגמא אני מסתכל על פונטו איבו[מתיחת פנים] ומאוד ממליצים שם, אבל במקומות אחרים לא ממש ממליצים.. מה דעתכם על הרכב?

פורסם

לפי הביקורות ביד2 כול רכב שיש בשוק הוא רכב מעולה. מהסיבה הפשוטה שאדם לא ירשום דברים רעים על רכב (במיוחד כאשר הוא נשאר אנונימי) באותו מקום שהוא ינסה למכור את הרכב בו.

פורסם
לפי הביקורות ביד2 כול רכב שיש בשוק הוא רכב מעולה. מהסיבה הפשוטה שאדם לא ירשום דברים רעים על רכב (במיוחד כאשר הוא נשאר אנונימי) באותו מקום שהוא ינסה למכור את הרכב בו.

שטויות. אתה לא מדרג את הרכב שאתה מוכר. אתה יכול גם לדרג רכבים אחרים שאף פעם לא היה לך בכלל או שמכרת לפני המון זמן.

מה שכן לא הייתי מתייחס ביתר רצינות לחוות דעת באתר יד 2 כי זה חוות דעת של ישראלים. ואצל ישראלים זה בדר"כ "אוי לא! החלפתי מצבר ברכב אחרי 5 שנים! הצרפתיות האלה לא אמינות! פעם אחרונה קונה צרפתי!"

פורסם

לעיתים יש שם חוות דעת רלוונטיות. כשתראה אחת, תבין (נתונים טכניים והסברים לגבי החלפות ודברים בעייתיים).

אתר שבו יד חוות דעת דומות הוא carz, מעבר לעובדה שיש שם מפרטים ממש טובים.

פורסם

באופן כללי אתה צריך לקחת חוות דעת באינטרנט בערבון מוגבל מאוד מאוד.

יש אנשים שיכולים לקטול לחלוטין רכב רק בגלל חילוקי דעות אישיות עם מוסך היבואן או משהו כזה או איזו תקלה שהם חוו ולפעמים היא בכלל באשמתם.

וסתם דוגמא למשל אחוזים נכבדים מאוד מהישראלים יקטלו לחלוטין כל מכונית צרפתית שיוצרה אי פעם בעבר ואפילו שתיוצר אי פעם בעתיד ולרובם בכלל מעולם לא היתה צרפתיה. הם מדברים רק על סמך שמועות שהם שמעו אבל נשמעים כאילו אלו עובדות מוחלטות.

פורסם

שים לב לחוות דעת ענייניות בלבד.

אתה תראה לא מעט חוות דעת סותרות, אחת תגיד שהרכב אמין וחסכוני והשניה תגיד שהרכב בולע דלק וכל יומיים במוסך.

תעשה את החושבים שלך לבד, תחקור קצת על הרכב הספציפי באינטרנט ותבין.

אגב אף פעם לא הבנתי איך אפשר לכתוב שם חוות דעת..

• תוכן חדש...