Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם הכל באינטרנט - מקנית כרטיס רכבת ועד מס הכנסה. מעולם לא היתה בעיה. בעצם כן - פעם אחת חשבתי שתשלום מים לא נקלט ושילמתי פעם נוספת - זוכיתי בחשבון הבא. אבל זה היה לפני הרבה שנים, כיום ניסיון לשלם פעמיים את אותו חשבון יקפיץ הודעת שגיאה.

לגבי רשיון הרכב - כיוון שאני יודע מתי צפוי החידוש אני משלם במרשתת בערך ביום הראשון שבו זה אפשרי. היום העברתי את המכונית טסט אחרי שהרשיון המשולם הגיע כשבועיים אחרי התשלום (סביר מאד, אם נביא בחשבון שהדואר מגיע אלי בממוצע פעם בשבוע. התאריך הנקוב על הרשיון הוא תאריך התשלום). הרשיון הישן יפקע בעוד כחודש וחצי. הקטע הוא שהודעת התשלום טרם הגיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת לא מובן לי למה הם לא יכולים ברישיומט לכבד כרטיס אשראי של מישהו שהוא לא בעל הרכב. אפשר להשתמש בכתובת + מספר תעודת זהות לצורך זיהוי.

מובן מאוד אם אתה מתכנת.

מה שאתה מציע (שהוא סביר לגמרי, אגב) דורש:

- הזנה של מידע מהמשתמש (סיכוי לטעות - 100%)

- הזנה של מידע שקשה לאמת (ת.ז.)

- הזנה של מידע שבלתי אפשרי לאמת (כתובת)

בא ראש צוות פיתוח, אומר לעצמו ״וואלה, האימות של הת.ז. מובנה בתוך כרטיס האשראי ממילא!

שחברת האשראי תשבור את הראש״. סוף סיפור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס, אם מה שאתה כותב נכון הרי שאיביי ועלי אקספרס לא היו קיימים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מובן מאוד אם אתה מתכנת.

מה שאתה מציע (שהוא סביר לגמרי, אגב) דורש:

- הזנה של מידע מהמשתמש (סיכוי לטעות - 100%)

- הזנה של מידע שקשה לאמת (ת.ז.)

- הזנה של מידע שבלתי אפשרי לאמת (כתובת)

בא ראש צוות פיתוח, אומר לעצמו ״וואלה, האימות של הת.ז. מובנה בתוך כרטיס האשראי ממילא!

שחברת האשראי תשבור את הראש״. סוף סיפור.

אני מבין את הבעייתיות באימות כזה. שימצאו דרך אחרת לאמת, זה לא ממש קשה.

מצב בו מישהו מעביר טסט לרכב שלא רשום על שמו הוא די נפוץ, בדיוק בשביל זה מצרפים לטופס הטסט טופס ייפוי כוח.

ואז באים ועושים שרות טוב לציבור, רישיומט. אבל מגבילים אותו לתשלום בכרטיס אשראי של בעל הרכב בלבד. והשרות הטוב הופך להיות פחות נוח.

פורסם

הזנה של השילוב של מס. ת.ז. הבעלים ומס הרישוי הופך את הזיהוי לחד ערכי. כמובן ששני הנתונים מגיעים מאותו טופס, אבל, היי, מי ישלם תמורת רשיון של רכב שאינו העל עניין בו? בודאי לא הגנב. ודרך אגב, בטסט עצמו אמורים לוודא ת.ז. (היום רק צרפתי צילום תעודת הזהות, אני מניח שהפקידה לא וידאה את אמיתותו).

פורסם
על מנת לקבל את הרישיון ללא תשלום , הדרך היחידה היא לגשת למשרד הרישוי ?

את ה30 ש"ח (29) ליתר דיוק אתה אמור לראות בחזרה.

המקרה שלי:

לפני שנה+- הוצאתי כפל ברשיומט ושילמתי את ה29 ש"ח.שכחתי מזה.

אחרי 4-5 חודשים קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי בו הם כותבים כי זיהו ששילמתי כפל ואם אמלא את המכתב ששלחו לי ואשלח להם בחזרה (מכתב רגיל, הם עדיין בשנות ה80 נראה לי) אז הם יזכו אותי.

עשיתי כן. גם מזה כבר שכחתי.

למרבה ההפתעה לפני חודשיים חשבון בננק שלי זוכה ב29 ש"ח מאת משרד הרישוי.:lol:

פורסם

שירות הלקוחות במשרד הרישוי תקוע אי שם בשנות ה80

ומדי פעם ישנן הבלחות של גוף ממשלתי שאמור לשרת אותנו, דור שנות ה80 שמצפה לשירות של שנות ה-2000.

את הרישיון כבר סרקתי ושלחתי לגוף המטפל ה

במקום העבודה.

כעבור 5 דקות, קיבלתי מייל שהרישיון רכב תקין ותקף.

עכשיו נשאר לחדש את הביטוח שגם הוא נגמר בסוף החודש

ולשכוח מהמטרד למשך השנה הקרובה.

פורסם
הנס, אם מה שאתה כותב נכון הרי שאיביי ועלי אקספרס לא היו קיימים.

מה הקשר בירה נשר?ֿ

באיזו רגולוציה בדיוק צריכים לעמוד אתרי מכירות? :roll:

איזה אתר מכירות בעולם נאלץ להתמודד עם זיהוי כלשהו של בעלות?!?

אה, נכון, במעמד התשלום.

הופ, חזרנו לכרטיס האשראי. הבנק שבר את הראש.

אתה לא חייב להגיב על כל דבר, באמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

הנס - הם צריכים לעמוד ברגולציה החשובה ביותר: זו של הצרכנים. את כרטיס האשראי הם מזהים לפי מספרו ו-CVV, לא לפי מס תז או כל מידע אישי אחר. זה גם מאפשר תשלום בכרטיסים אנונימיים.

אם אתה כותב "סיכוי לטעות 100%" שום אתר מסחר ברשת לא היה פועל. אבל העובדה היא שלא רק שהמסחר ברשת פורח, החבילות אפילו מגיעות.

זיהוי בעל הרכב צריך להתבצע פנים אל פנים, במעמד העברת בעלות. אולי בטסט. ואם אתה חושש כל כך מזיופים שלח גם את הודעת התשלום בדואר רשום, כדי שהגנב לא יוצא אותה מתיבת הדואר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

זה הרבה יותר מורכב. והתשובה חיובית - אם תשלום של אגרת רישוי/כפל יקל על הגנב לשכפל רכב גנוב הוא ישלם.

זאת מעבר לעובדה שבהדפסת רישיון רכב בסניף הדואר אמצעי התשלום לא חייב להיות בבעלות בעל הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנצל"ש עבור מכר שמעוניין לשלם את רשיון הרכב בדואר. הוא קיבל בדואר רשיון עם תוקף לשנה הקרובה איתו הוא אמור לגשת לשלם בסניף הדואר (מעוניין לשלם במזומנול בלבד) אך הוא איבד אותו.

האם הוא פשוט יכול לגשת לסניף הדואר, לשלם את האגרה וינפיקו לו רשיון משולם ליד (סטייל רשיומט)?

תודתי נתונה לכם מראש

• תוכן חדש...