Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אבל לרכב מוגדש זה תקף פי כמה וכמה...והכי חשוב- תיתחדש!!! רק אל תישבור אותה כדי שישארו כמה משומשות עוד כמה שנים...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! תנהג בזהירות... אולי יום אחד גם אצלי :)

נצל"ש - הבנתי גם שהצריכה של הדלק גבוהה יותר בדקות הראשונות של הנסיעה, כשהמנוע עוד קר.

יש אמת בדברים? מדוע זה כך?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
תתחדש! תנהג בזהירות... אולי יום אחד גם אצלי :)

נצל"ש - הבנתי גם שהצריכה של הדלק גבוהה יותר בדקות הראשונות של הנסיעה, כשהמנוע עוד קר.

כיון שהתערובת יותר עשירה (בכל רכב..) בכדי לחמם מעט יותר

פורסם

תמונות יעלו בקרוב , כשיהיה לי זמן וכשיהיה מזג אויר יפה.....

הרכב מדהים. שקט מאוד(הכל מקורי) וחזק....

STI 2004

פורסם

מאחר וגם אני קניתי כזו לא מזמן חשוב לציין שהרכב באמת שקט מאוד בכל קנה מידה.

וזה האמת יותר טוב מאשר לשים אגזוז פתוח ששומעים את המנוע, יותר טוב שהאוטו חזק מאיץ מהר ולא שומעים את המנוע - זה הרבה יותר יפה.

לדעתי לפחות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אופס :roll: ...

לדעתי גם הרעש הכי יפה זה בלי אגזוז מוגדל בגלל שרק כשאתה מאיץ אז אתה שומע את הסימפוניה!

ולדעתי כל המכוניות נשמעות אותו הדבר עם אגזוז מוגדל...זה לפחות דעתי.

פורסם

כיון שהתערובת יותר עשירה (בכל רכב..) בכדי לחמם מעט יותר

לא הבנתי את הניסוח :shock:

תוכל להסביר שוב בבקשה? :-)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
לא הבנתי את הניסוח :shock:

תוכל להסביר שוב בבקשה? :-)

בכל רכב התערובת עשירה יותר בדקות הראשונות עד שהרכב מגיע לטמפ' עבודה(הפעולה נעשית ע"י הצ'וק, ברכב שלך הוא אוטומטי וברכבים ישנים יותר ידני). לדוגמא הקורולה שלנו עומדת על 1200 סל"ד כאשר אני מניע את הרכב והוא קר, כאשר הרכב כבר חם אז הסל"ד בסרק עומד על 700 סל"ד. הרכב מעלה טיפה את הסל"ד בשביל לדאוג לחימום מהיר יותר של המנוע.

אני מוכרח להגיד שהיום הקורולה מתחממת ממש תוך דקה לעומת הקורולה 93 שיש לנו במשפחה שלה לוקח יותר מ-5 דקות להתחמם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואו באמת יפה ומקורית,תשמור על עצמך ועליה.

אל תתפתה להשתולל איתה על ההתחלה,רכב מוגדש "בועט" אותך פתאום תיזהר,לאט לאט ובסבלנות תכיר אותה את הדברים הקטנים שיש בה,עד שתרגיש מוכן.

בהצלחה.

פורסם
בכל רכב התערובת עשירה יותר בדקות הראשונות עד שהרכב מגיע לטמפ' עבודה
זה אכן המצב, ואני ושמתי לב לזה במכוניות שנהגתי בהן, אבל. בכל דיון רביעי בפורום מדברים על זה שהבעירה של תערובת עניה היא דווקא חמה יותר. למה הדבר לא תקף לגבי חימום מנוע?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דבר ראשון - תתחדש, אחלה רכב. דבר שני, איפה הספוילר המפורסם?!

פורסם
דבר ראשון - תתחדש, אחלה רכב. דבר שני, איפה הספוילר המפורסם?!

גם לשלי אין ספוילר....זה יפה יותר לטעמי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...