Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סומך על מוסך אורן - מוסך שמתמחה בצרפתיות

אמנם לא מורשה יבואן אבל אני רואה את זה כיתרון (פחות אנשים עם חולצות מכופתרות ועניבות שאתה צריך לממן)

לגבי האחריות, עד כמה שידוע לי האחריות אמורה לתפוס בכל מקרה של טיפול על פי הנחיות היצרן במוסך מורשה משרד התחבורה

אבל ליתר בטחון תרים טלפון לאורן ותשאל אותו (הוא מאוד מאוד אמין)

את הטלפון אפשר למצוא באתר

http://www.orencars.co.il/

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מטפל ב"הילוך שישי " בבאר יעקב . יש להם תודעת שירות מאוד גבוהה ומבחינת המקצועיות - לא נתקלתי בשום בעיה . לגבי מחירים אני חושב שכולם די דומים , אבל תמיד אפשר להתקשר לקבל הצעת מחיר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם מורשים, אבל שמעתי המון המלצות ביחס לדיסהמלצות על מוסך הילוך שישי בבאר יעקב, בנוסף מהפעמים שאני יצרתי איתם קשר טלפוני השירות היה מעולה.

Miata ND2

פורסם

תודה רבה לכולם על ההמלצות, עד עכשיו מבירור טלפוני נראה שאכן יש הבדלים במחירים אבל הם נעים בגדול סביב ה 840 עד 900+ שקל (ההצעה הזולה ביותר של ה 840 באה ממוסך ״השלושה״ שאני לא יודע עד כמה מומלץ), נשמע לי יקר מאוד לטיפול ראשון שהוא לא אמור להיות גדול.

הטיפול כולל שמן מנוע, מסנן אוויר, מסנן שמן ומסנן מזגן. נשמע לכם סביר כזה מחיר?

לבינתיים אני נוטה ללכת למכונן שביקש 870 ש״ח אחרי הנחה רק בגלל ההמלצה פה וכי הוא קרוב יחסית אבל מחר אתקשר גם להילוך שישי בבאר יעקב לראות מה הם מציעים.

פורסם

התקשרתי להילוך שישי והם הביאו, לפחות בטלפון, את ההצעה היקרה ביותר, 1000 שקלים חדשים לטיפול ראשון ברכב :shock:

זה נורמלי תגידו לי או שרק מוסכים שמטפלים ברנו מעזים לבקש מחירים כאלו?

בעניין אורן, לא בדקתי כי הוא לא מורשה ואני בתקופת האחריות לכן מעדיף שלא לשחק עם זה יותר מדי.

פורסם
התקשרתי להילוך שישי והם הביאו, לפחות בטלפון, את ההצעה היקרה ביותר, 1000 שקלים חדשים לטיפול ראשון ברכב :shock:

זה נורמלי תגידו לי או שרק מוסכים שמטפלים ברנו מעזים לבקש מחירים כאלו?

בעניין אורן, לא בדקתי כי הוא לא מורשה ואני בתקופת האחריות לכן מעדיף שלא לשחק עם זה יותר מדי.

לא ברור לי ממה אתה מפחד. מורשה משרד התחבורה מספיק בשביל האחריות לא צריך מורשה יבואן וחבל על הכסף גם.

פורסם

הוא צודק.

למה בכלל להגיע למצב שבוא תצטרך לתת הסברים בשביל חסכון (אולי) של כמה שקלים.

כמו שאמרתי כבר, אם מוסך לא גונב את החלקים בלילה - אז מחיר של הטיפול הזה - כולל כל החלקים המקוריים ושמן תקני איכותי לא יהיה זול משמעותית.

פורסם

תתפלא לגבי ההפרש במחיר (וגם לגבי המקצועיות של מי שעובד בפועל על הרכב).

לדעתי אי אפשר להשוות את הידע והאיכות של אורן / גבע ל 99% מהמורשים של צרפתיות.

אני הייתי מעדיף לטפל אצלם גם אם המחיר היה זהה למחיר במורשה. לשמחתי המחיר נמוך יותר בהרבה יותר מכמה שקלים.

אבל כל אחד יעשה את השיקולים שלו לכאן או לשם.

אני מציע לפות״ש להרים טלפון לאורן ולשאול אותו על מימוש אחריות באם הרכב מטופל אצלו (אורן ישר ואמין ואני בטוח שהתשובה שלו תהיה אמיתית לחלוטין) ועל הדרך לקחת הצעת מחיר לטיפול.

פורסם

אני לא צריך את התשובה של אורן.

כי אורן הוא לא היבואן והוא לא זה שיצטרך לעמוד מולו.

לפי החוק היבש אכן אפשר לטפל בכל מקום.

עבור טיפול שגרתי - בייחוד טיפול שמנים/פילטרים שלא כולל חלפים אחרים וממילא אי אפשר להשתמש בחליפי אין פה משמעות כלכלית אדירה.

אם אני מביא חלפים מחו"ל בזול או שם חליפי איכותי במוסך מתמחה אחרי האחריות - אז אולי אני אחסוך קצת.

ואז כבר, למה בכלל ללכת למוסך. שמן ופילטר אני יכול להחליף לבד בבית.

בקיצור, לטעמי פה אין היגיון. שהרכב ייצא מאחריות אפשר.

פורסם

אני מטפל אצל גבע. גם ברכב שבאחריות. המוסך הכי טוב By far באיזור המרכז. אין להתווכח על זה.

בכל מצב של בעיה באים לקראת הלקוח.

הסיפורים של לקוחות על השירות שקיבלו, על המחירים הטובים לא מעטים. גם מקרים שנתנו הצעת מחיר ולאחר מכן בחשבונית המחיר יורד כי מחיר החלק היה זול יותר או העבודה היה קלה ממה שחשבו בתחילה.

אמץ לך את המוסך - אם לא עכשיו אז לאחר האחריות. המלצה זו לא רק לרכבים צרפתיים. ראיתי לא פעם רכבים קוראניים, תוצרת VAG ועוד..

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ובכל זאת, אם לצורך העניין בעת בדיקת הרכב יתגלה שהמצבר סטארט אנד סטופ יחסית שחוק וכדאי להחליפו, האם מוסך גבע יוכל לשלוח לקרסו בקשה להחלפה למצבר חדש תחת אחריות והם יקבלו אישור לכך בכיף ללא בעיה?

אני לא יודע, משום מה במציאות הישראלית תסריט כזה פשוט לא מסתדר לי.

• תוכן חדש...