Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה נוסטלגיה. לפני עשור גם לי היה את הבעיה הזאת אני זוכר את החלק טוב טוב החלפתי אותו לחדש כמו עוד חלקים רבים אחרים . אבל אחרי תקופה גם החדש התחיל לזייף עד שחיממתי את המעגל וכנראה שההחלמות הסתדרו עברתי עם מלחם על כל חלק מולחם בכרטיס. גם הפלאג עצמו של הרכב לרכיב לפעמים מתחמם ואז המגע לא טוב משחק איתו היה מסדר לי כמה ימים של שליטה במהירות האוורר.

איך 205 שורדת עד כה ? לא ראיתי כזאת כבר שנה פלוס . מבחינת ברזל היא היתה חזקה אבל כל מה שפלסטי בה פשוט היה מתפרק . ואיזה כסאות נוחים היו בה עד היום אני זוכר אותם לטובה. לעומת היפניוץ וקוריאניות שרק עושות לי כאבי גב.

ולמרות שהיה לה מנוע 1.4 עם 75 סוסים (היו גם 1.1 וכמדומני היה גם 0.9 ממש על ההתחלה), האוטו היה זריז מאוד וגם חסכוני בדלק. נוחות הנסיעה, כיאה לאותה תקופה של פג'ו, היתה טובה מאוד.

למרות גדולה החיצוני הקטן יחסית, האוטו מבפנים מאוד מרווח ביחס למה שהוצע אז באותה קטגוריה.

אם הפלסטיקה היתה טובה יותר (וגם החשמל), הן היו שורדות אפילו עוד יותר...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בצבא היו המון כאלה,הנהגים קרעו אותם והרכבים הגיעו ל 800000-ק"מ -900000ק"מ בלי לפתוח מנוע וגיר.

סוסי עבודה קטנים היו ה205.

פורסם (נערך)

חדשות טובות. החלק שוקם.

לאחר שהעיניים הלא מקצועיות שלי נוכחו לדעת שמצב הBoard חרא אין מילה אחרת הבנתי שכדאי להיעזר בחבר עם כישורים ומכשור.

קפצתי אליו, הוא בדק את הלוח ומיד שם לב לנתק. תיקנו אותו (הוא תיקן) בעזרת רגליים של רכיבים, ניקינו את הלוח קצת והלחמנו את הטרנזיסטור החדש למרות שלדעתו גם הקודם היה תקין. הרגליים של הטרנזיסטור החדש היו קצת יותר רחבות מהחור בלוח אז אם מישהו פעם מתכנן להשתמש בו שיהיה מוכן עם מברגה ומקדח קטן כדי להרחיב את החור. פעולה פשוטה אם אני הצלחתי לבצע אותה לבד.

חיברתי את החלק והופ הכל עובד.

אז אנחנו חושבים שהבעיה הייתה הנתק בלוח ולא הטרנזיסטור. בכל מקרה הוא המליץ לי להזמין חלק חדש כי העלות זניחה ומצב הBoard לא מבטיח ואין לדעת מתי הוא התפגר שוב.

אזמין אחד חדש שיהיה במגירה.

בתמונות אפשר לראות את התיקון, סימנתי גם איפה היה הנתק.

המלצה לכל בעלי ה-205 הרבים כאן בפורום, אם זה קורה לכם פשוט תזמינו מודול חדש כמו שמרק המליץ בהתחלה. אם יש לכם ידיים טובות ומכשור מתאים אולי תצליחו לתקן את המודול, אבל מצבו בטח יהיה קטסטרופה אחרי כל כך הרבה זמן, מה שבטוח אל תחפשו מישהו עם כישורים וציוד מתאימים כי זה יעלה הרבה יותר מ40-50 יורו.

2dgp6qd.jpg

35bxriq.jpg

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...