Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GT-R50 נכנסת לייצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן ואיטלדיזיין מודיעות שהקונספט GT-R50 ייוצר במהדורה של 50 מכוניות במחיר של קצת פחות ממיליון אירו לפני מיסים. מה שמעלה את השאלה הגורלית - איזה קרוב/ת משפחה הייתם מוכרים לעבדות עבור הסכום הזה, ולמה בכלל שמישהו ישלם עליו/ה כל כך הרבה כסף?

ניסאן-GT-R50-01.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תג מחיר מוזר ביחס לגרסה ה"רגילה". מצד שני יש מי שיקנה, וגם במחיר גבוה יותר היא הייתה נמכרת. נו טוב, כל מה שנותר זה להזיל ריר בבית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני כל כך רואה את אחי הקטן קונה את הרכב הזה.

יש לו כבר 2[ATTACH]513483[/ATTACH][ATTACH]513484[/ATTACH]

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

בס"ד

אתה לא מחפש איזה אח אובד?, יש לי זמן פנוי[emoji6]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא מדובר פה ביצירה נוסח פגאני או קוניגסג. לשלם 900 אלף דולר על פנלים חיצוניים חדשים ומנוע בנוי?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לפני חודש הזדמנתי לבית ניסאן בטוקיו. ה GT-R גם בגרסה הרגילה שלה היא חלום רטוב.

DSC_5418.JPGIMG_9224.jpgDSC_5421.JPGDSC_5415.JPGDSC_5410.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תג מחיר מוזר ביחס לגרסה ה"רגילה". מצד שני יש מי שיקנה, וגם במחיר גבוה יותר היא הייתה נמכרת. נו טוב, כל מה שנותר זה להזיל ריר בבית.

זה רצח אופי של ה-GT-R בשביל בצע כסף. במחיר הזה, המכוניות יעלו אבק במוסכים סגורים של ספקולנטים, סליחה אספנים. אף אחד לא יהנה מהן. סתם בזבוז.

פורסם
710 כ"ס ב3.8 ליטר, יחס פסיכי.

גם עלות התחזוקה השוטפת תהיה מטורפת, אבל מי שיקנה כזו מכונית יחנה אותה בחניון ממוזג. המכוניות האלו לא יראו כביש ובטח שלא מסלול.

• תוכן חדש...