Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יש לי סובארו אימפרזה שנת 2006 מנוע 2000 ידנית. לאחרונה ובכללי אני מרגיש הרבה פעמים שההאצה לא ממש טובה (למשל, הייתי מתחיל לקבל כוח מ2500 סל"ד והיום אני רק מתחיל לקבל מ3000 ומעלה), לפעמים כשמתחילים נסיעה ומרימים קלאץ' ביחד עם גז האוטו פשוט קופץ איזה כמה פעמים, זה משהו שלא היה עד לפני כמה חודשים.. אני חושד שהקלאץ' מתחיל להראות את אותותיו. לפעמים קצת קשה להוציא מהילוך, לפעמים ראשון ורוורס לא נכנסים (פעם זה גם לא היה קורה) וצריך לגעת בגז בשביל להכניס. בנוסף עוד בעיה, לפעמים כשלוחצים על הקלאץ' במהירות נמוכה (כמו למשל עצירה) הטורים נופלים וקופצים חזרה. הרכב גם מסוגל לנסוע לבד בלי שאני נותן גז במהירות נמוכות, למשל שילוב להילוך שני, האטה עד שהטורים נופלים והמנוע כביכול אמור להתכבות, הוא עדיין מצליח "למשוך" את האוטו קדימה ולנסוע בלי שאני לוחץ על הגז, וברגע שאלחץ על הקלאץ' הטורים יקפצו ל1500 וירדו. ניקיתי את הבית מצערת ביחד עם החיישן, זה הצליח להרגיע במעט את הטורים אבל זה עדיין קורה.

בהתחלה חשדתי שמדובר בבית מצערת אבל אחרי שניקיתי אותה לגמרי, אני מתחיל לחשוד בקלאץ'

פורסם

בס"ד

מצמד גמור, או בדרך להיות כזה, אמור להחליק ולא לקפוץ, הערכה שלי, הבעיה לא במצמד עצמו, אלא ברכיבים אחרים (מיסב לחץ?).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

מצמד גמור, או בדרך להיות כזה, אמור להחליק ולא לקפוץ, הערכה שלי, הבעיה לא במצמד עצמו, אלא ברכיבים אחרים (מיסב לחץ?).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

למען האמת מאז שקניתי את הרכב יש רעש כנראה ממיסב הקלאץ', רעש של צלצולים כזה, בנגיעה קלה על הקלאץ' הוא נעלם. אפשר להחליף אותו בלי להחליף את הקלאץ'?

• תוכן חדש...