Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך להחליף סליל הצתה, הייתי רוצה לדעת האם אפשר להחליף את זה לבד ואם כן, אשמח לקבל הדרכה בנושא.

תודה ושבוע טוב לכולם.

פורסם

זה המנוע שלך. פתח 3 ברגי 10 מ"מ מסומנים באדום, כדי לשלוף את הכיסוי שמסומן בירוק.

LANCER11.jpg

כעת כשהקוילים מולך - תזהה את התקול, לפי המספרים וקוד התקלה שקיבלת בסריקה. מס' 1 הוא בצד הרצועות.

תנתק את הקונקטור מהקויל בלחיצה (מסומן בכחול) ותפרק לו את הבורג, גם הוא 10 מ"מ מסומן באדום.

LANCER22.jpg

מומלץ לקנות קויל מקורי או חליפי איכותי מחברה מוכרת.

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה על המדריך המפורט

שכחתי לציין שאיני יודע מה הקויל התקול, איך אני יודע את הנתון הזה?

על אילו חברות מוכרות אתה ממליץ והאם אתה ממליץ על רכישה מהאיביי?

שוב תודה

פורסם

נדלקה לי מנורה והאוטו סוג של רועד, קרה לי אותו המקרה בעבר, המוסכניק פשוט החליף לי בין הקוילים והבעיה נפתרה ליותר משנה ועכשיו זה שוב חזר אז אני מניח שמדובר על אותה בעיה

פורסם

Stay Dirty

• תוכן חדש...