Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקלה שקוראת הרבה לאחר החלפת מצבר ברכב זה.אין צורך בניקוי מצערת או החלפת חיישן תת לחץ של סעפת יניקה,הפתרון לבעיה זה איפוס ערכים נילמדים של מחשב המניע.

החבר נסע כמעט שבוע וחצי לאחר החלפת המצבר, ועדיין הנורה דלקה.(וזאת לאחר שפעמיים במהלך הזמן הזה מחקתי לו את הקוד תקלה על ידי מחשב,והנורה חזרה לדלוק חצי דקה לאחר הנעת הרכב)

בית המצערת שפורק היה שחור משחור.

האיפוס ומחיקת התקלה לאחר ניקוי בית המצערת, נעשה על ידי מחשב מקצועי.

לאחר שעת נסיעה שוב הופיעה הנורה.

החשמלאי פירק את החיישן מאפ ניקה אותו בספריי ייעודי,בדק מגעים, הניע את הרכב, מחק קוד תקלה ועדיין הנורה דלקה.

ברגע שהוחלף חיישן מאפ מפירוק מול עיניי והרכב הונע הנורה לא הופיעה(לא היה אפילו צורך למחוק קוד תקלה או לאפס את המחשב).אגב החיישן מאפ הישן אצל חבר שלי.

אני מציין פה עובדות שהייתי עד להם, אז כל מה שאמרת פשוט לא לעניין.

החשמלאי טוען שלא בהכרח שהחיישן מאפ נדפק על ידי החלפת המצבר, לדבריו ייתכן שהחלפת המצבר פשוט גרמה לתקלה להופיע.

היה חשוב לי גם להעלות את הפתרון לבעיה למען הפורום.(ברוב המקרים אנשים מעלים בעיות בפורום ושוכחים לדווח איך נפתרה הבעיה)

פורסם

לא יודע אצל איזה בעל מקצוע הייתה ,אני יכול להגיד לך שהחלפת מצב לא גורמת חיישן להדפק ובתך שלא צריך ניקוי בית מצערת אתה הולך לאנשים שלא מכירים את התופעות של הרכב הזה והחלפת חלק היתה לדעתי מיותרת ,אני חיי את הרכבים ההלו כבר 8 שניים אז אני יודע מה אני אומר

פורסם
לא יודע אצל איזה בעל מקצוע הייתה ,אני יכול להגיד לך שהחלפת מצב לא גורמת חיישן להדפק ובתך שלא צריך ניקוי בית מצערת אתה הולך לאנשים שלא מכירים את התופעות של הרכב הזה והחלפת חלק היתה לדעתי מיותרת ,אני חיי את הרכבים ההלו כבר 8 שניים אז אני יודע מה אני אומר

בפועל, החלפת חיישן מאפ פתרה את הבעיה,קרי: נורת הצ'ק אנג'ין כבתה.

ואם תטען שעצם הוצאת החיישן מאפ והכנסתו מחדש גרמה לנורת צ'ק אנג'ין להכבות, אז כבר הסברתי שיום לפני הוצא החיישן מאפ התקול, נוקה על ידי ספריי ייעודי של BG, הונח על מקום סטרילי לייבוש, והוחזר אחר כבוד למקומו, ועדיין נורת הצ'ק אנג'ין דלקה מייד לאחר הנעת הרכב, וגם לאחר איפוס מחשב.

כמו שכתבתי לעיל אני מציין פה עובדות.

להגיד לך שהחיישן מאפ נדפק מתוצאת החלפת המצבר, אין לי מושג.

החשמלאי טוען שהחלפת המצבר ללא גיבוי לא גרמה לחיישן מאפ להידפק, אלא בעקבות זה התקלה הופיעה.אם להסכים איתו או לא, גם על זה אין לי מושג.

נ.ב לפני שנתיים היה לי חבר שהחליף מצבר שהרכב מונע וללא גיבוי אצל עסק למכירת מצברים בגוש דן.כתוצאה מכך המזגן הפסיק לעבוד לו,והוא נאלץ להחליף חיישן שקשור למיזוג אוויר.העלות הייתה כמעט 800 ש"ח.אז לפעמים דברים כן קורים בהחלפת מצבר ללא גיבוי.

עד כאן סיכומו של עניין.

• תוכן חדש...