Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקל בתופעה שבקיץ הישראלי אני יכול לצאת מהבית ואחרי 10 דקות כבר כולי ממש רטוב ומסריח מזיעה.

זה לא קורה עם כל החולצות שיש לי, אבל זה קורה עם חלק מהן, ולפי בדיקה שעשיתי אין קשר בין עלות החולצה לתוצאה הסופית.

ככה שחולצה ב20$ יכולה להזיע אבל חולצה ב20 שקל תעשה עבודה יותר טובה.

אני מניח שמדובר בהרכב החומרים שגורם לכך,

האם עליי להימנע מחולצות פוליאסטר? או שמדובר בניילון באחוז משמעותי?

האם ללבוש רק כותנה?

דבר דומה קורה גם עם גרביים... אבל שם לפחות הריח לא מתפשט.

לפעמים אתה יוצא מהבית והגרביים רטובות אחרי שעה, לעומת זאת יש גרביים שגם אחרי יום שלם או ספורט מאומץ עדיין אפשר לחיות איתם...

פורסם

פוליאסטר תמיד להימנע. זה לא חומר שמתמודד טוב עם אקלים קשה וזה חומר שמסריח מהר (מניסיון: הייתי בחול בתנאים דומים לארץ, הליכה של יום שלם בחולצת פוליאסטר של נייקי - החולצה הסריחה בסוף היום, לעומת זאת בחולצות כותנה יכולתי ללכת עד 3 ימים, אומנם לא ברצף).

כותנה - יש סוגים שונים, לא יודע להגיד לך מה טוב יותר, כנראה כותנה שהיא דקה יותר, תיהיה עדיפה.

אתה יכול לנסות גם צמר מרינו. זה הוא צמר שמופק מכבשים שגרים בתנאים של חום כבד בקיץ וקור כבד בחורף ולכן הצמר שלהם ידוע כמחמם בחורף ומקרר בקיץ (מניסיון: בטיול אופניים בחול לבשתי תחתוני מרינו וגרבי מרינו למשך שלושה ימים לפני שהם התחילו להסריח).

פורסם

לגבי הגרביים, אישית הזמנתי מאמזון גרביים מעולות לקיץ, פחות מזיעות, והרבה פחות ריח. משהו עם שילוב לטקס בבד. המחיר משתלם.

ראה לינק

Hanes Men's X-Temp Comfort Cool Vent Crew Socks (Pack of 6), Black, Sock Size: 10-13/Shoe Size:6-12 https://www.amazon.com/dp/B013C6J8GK/ref=cm_sw_r_cp_apa_LisRBbRA61ZVE

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

כתבתי בשרשור אחר: merino wool. פשוט אין על החולצות האלה. יקרות אבל שוות כל אגורה.

עוד משהו שמצאתי לאחרונה, חולצות של סטארטאפ בשם Labfresh שטוען שהוא מוסיף כל מיני דברים לחולצות שמורידים ריחות ומקלים על הזעה וכדומה. קניתי זוג חולצות להתנסות ומה אגיד לך - אמנם פה לא חם במיוחד אבל לבשתי את החולצות 4 ימים ברצף (בכוונה, לראות מה יהיה) וכלום, שום דבר.

הם מוכרים גם גרביים עם כסף (silver) שנטען שהוא מוריד ריחות - גם זה עובד (שוב, 4 ימים ברצף בתוך נעליים והגרביים כמעט כמו אחרי כביסה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

נכנסתי לאתר החברה, בהחלט נראה מרשים, אך המחירים גבוהים.

מתחיל מ-200 ש"ח לטי-שירט בייסיק ו-300 ש"ח למכופתרת.

אלו גם המחירים +- לצמר מרינו שהוזכר למעלה?

עריכה: לפות"ש, אם אתה זקוק לחולצות בייסיק ליום יום, נסה את סדרת Cool Cotton של דלתא. יש לי נסיון טוב איתם.

בחולצות של אמריקן איגל למשל, הרכב הבד על הפנים. מתחילים להזיע כמעט מייד.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

כן, אלה גם המחירים של חולצות מרינו.

רק שים לב - הן דורשות פחות כביסות ולכן מחזיקות יותר זמן. אותו הדבר לגבי חולצות labfresh.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...