Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל displayport מקפיא את המחשב?

Spire
שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוקיי, הנה משהו מעניין.

מחשב נייד, מסך חיצוני.

מחבר עם HDMI, עובד. מחבר עם Displayport, לא עובד. לא רק שלא עובד (מראה שאין אות), אלא שכל המחשב קופא ומחייב לנתק את הכבל.

מחבר מסך אחר עם Displayport באמצעות כבל אחר, עובד.

וואט. דה. שיט?

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

display port שתוקע את המחשב זאת תופעה אמיתית, חוויתי על בשרתי.

לעתים זה נפתר רק על ידי אתחול.

בדומה ל-99.99 אחוז מהשאלות על איזה שהוא כבל באיזה שהוא יקום, לא משנה באיזו מערכת - תחליף כבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבצע עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך לעדכני ביותר. אני מניח שזה כ. מסך מובנה של INTEL?

איזה דגם הוא? יש דגמים שהם על הפנים ויש דגמים שלא מרגישים אותם ועובדים חלק.

סיבה נוספת זה שיכול להיות שיש קצר פנימי במחבר של הכבל ואז הוא גורם לתקלה בכרטיס שמקפיאה את המחשב. כנס לevent viewer ותראה אם יש קוד תקלה שקשור למסך ברמת WARNING או CRITICAL.

אם יש לך DUMP MEMORY ששמור (אם היה מסך כחול בגלל זה) תוריד BSOD VEIWER מאתר של NIRSOFT ותעלה לכאן את הממצאים ונוכל לבדוק מה הסיפור.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרטיס המסך הוא gtx1060 עם הדרייבר הכי עדכני (לא זוכר את המספר אבל הוא התעדכן לפני שבוע).

חוץ מהמחשב שקופא אין שום שגיאה, ניתוק הכבל מחזיר את המחשב לעבוד תקין.

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי כבל usb שברגע שהייתי מחבר למחשב היה מקריס אותו לגמרי.

כנראה יש איזה קצר בתוך הכבל שלך.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי כבל חדש, נפתרה התעלומה.

למען הדורות הבאים, הכבל הקול היה של smartcom ונקנה בבאג. הכבל התקין של gold touch נקנה ב-KPS.

שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה ונטולת תקיעות וקפיאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין פה חשיבות ל"מותג". מזל נטו בשילוב של טראומה מקרית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי כבל חדש, נפתרה התעלומה.

למען הדורות הבאים, הכבל הקול היה של smartcom ונקנה בבאג. הכבל התקין של gold touch נקנה ב-KPS.

שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה ונטולת תקיעות וקפיאות.

smartcom ו-goldtouch - שניהם זבל סיני. כבלים איכותיים יותר זה של ETION למשל. הם חברה מוכרת ואיכותית יחסית. יש עוד חברות אחרות אבל זה יהיה יותר יקר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניחוש מושכל - גיד קרוע/קונקטור מקצר.

אין באמת חשיבות למותג של הכבל. אתה יכול לקנות זבל סיני כאוות נפשך, לא תרגיש הבדל באיכות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שקראתי, נראה שיש איזה פין שאמור לשלוח כח לכיוון אחד (ת'אנדרבולט?) אבל פה הוא שולח כוח לשני הכיוונים וגורם למחשב/מסך להתחרפן.

לגבי המותג, ברור ששניהם זבל סיני, ולמען הסדר הטוב, קניתי כבל HDMI של אותם סמארטקום כדי לחבר מחשב אחר לאותו מסך והוא עובד, אז לא יודע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם מודע לצערי לבעיות שכבל DP יכול ליגרום, יש לי מסך 5K שמופעל ע"י 2 כבלי DP(תכלס מורכב משני פאנלים לקבלת 5K), הבעיות שאני חוויתי היו כיבוי והדלקת מסך והכי גרוע שהמסך היה מיתחרפן ומתחיל להבהב למשך מס' שעות עד שחוזר לעצמו (אולי כי יוצא מסינכרון), חשבתי שהמסך מיתפגר עד שחשדתי בכבלי DP שבאו איתו- אז קניתי 2 כבלים חדשים עם כיתוב4K 60HZ :

https://www.fasttech.com/products/0/10047559/9626838-authentic-vention-hac-displayport-to-displayport

ואני לתומי חשבתי שהיצרן לא היה חוסך באיכות הכבלים במסך יקר שכזה.. אז חשבתי :-).

מאז כבל לא היו שום בעיות והמסך כמו חדש, אז למי שיש בעיות ממליץ ליבדוק כבלים תחילה.

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...