Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך הלנסר קשורה אבל ניחא. הלאנסר ירדה מפס הייצור לפני שנה, ובארץ נמכרה עד 2016. אפילו כלמוביל לא השקיעו בשיווק שלה בשנים האחרונות כשעוד נמכרה בארץ.

העיצוב הפנימי הוא יפני שמרני, לא מיושן. אולי לא תמצא מסכי ענק או עיצוב עתידני, אבל יש כל מה שצריך. איכות החומרים לא גבוהה, אבל זה גם נכון לגבי הרבה מכוניות חדישות יותר. ההרכבה טובה למדי. סך הכל רכב שנעים לשהות בו. הדבר היחיד שבאמת גורם לו להרגיש שהוא מפגר מאחור, זה היעדר מנוע טורבו גמיש וחסכוני.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה מיושן? היא נראת ממש כמו לנסר שהוצגה ב2007 וגם אז לא נראתה כמו שיא החדשנות בקרת האקלים בעיצוב שעוני קסיו משנות ה90 לא נראתה טוב גם ב2010

פורסם
לא יודע איך הלנסר קשורה אבל ניחא. הלאנסר ירדה מפס הייצור לפני שנה, ובארץ נמכרה עד 2016. אפילו כלמוביל לא השקיעו בשיווק שלה בשנים האחרונות כשעוד נמכרה בארץ.

העיצוב הפנימי הוא יפני שמרני, לא מיושן. אולי לא תמצא מסכי ענק או עיצוב עתידני, אבל יש כל מה שצריך. איכות החומרים לא גבוהה, אבל זה גם נכון לגבי הרבה מכוניות חדישות יותר. ההרכבה טובה למדי. סך הכל רכב שנעים לשהות בו. הדבר היחיד שבאמת גורם לו להרגיש שהוא מפגר מאחור, זה היעדר מנוע טורבו גמיש וחסכוני.

ידידי שלא תבין לא נכון, אני לא נגד הרכב, אפילו נהגתי עליו תקופה לא קטנה בשנה האחרונה, הוא עושה הכל ובסדר גמור (למעט כיסאות לא נוחים שאני מבין ששונה משהו). פנים הרכב פשוט מיושן, אולי הפלסטיק עמיד אך נוקשה ולא נעים למגע ורגיש לטביעות אצבע, לוח מחוונים ישן, פיקוד מזגן ישן, בקרת שיוט ישנה וטפשה. כסא אחורי שלא מתקפל ולא נותן רצפה שטוחה.

פשוט קודיאק דיזל לא רואה את האאוטלנדר אינסטייל (כמעט אותו מחיר) בשום פרמטר, הקודיאק טוב מהמיציבושי בכל פרמטר ובפער גדול. (כולל גיר חזק, עמיד ואמין בגרסה הזאת).

פורסם
והקודיק מפסיד בשני פרמטרים מאד חשובים:

* אמינות

* יבואן

בתור אחד שנוסע כבר שבע שנים בייטי דיזל - אני חולק על שני הסעיפים.

א-ב-ל גם מבין לגמרי את מי שמעדיף אאוטלנדר. מדובר על רכב יפני עם מוניטין טוב, מנוע אטמוספרי פשוט, וגיר רציף סביר לגמרי. רוב הצרכנים מחפשים רכב לנסוע מנקודדה א' ל-ב' בלי רוח וצילצולים - ואת זה האאוטלנדר נותן מצוין. הקודיאק סובל ממחסור תמידי במלאי, והיה יכול (כנראה) למרות מה שכתבתי למכור כמות דומה של כלים קרובה מאד לכמות של האאוטלנדר הבעיה היא שאין ליבואן מספיק הקצאות, והוא לא מצליח לספק את הביקוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שנוסע כבר שבע שנים בייטי דיזל - אני חולק על שני הסעיפים.

בהחלט יתכן שהרכב שלך (גירסת דיזל) מאד אמין ולכן לא נזקקתה ליבואן, אבל בשוק הפרטי המילה DSG היא לא מילה נרדפת לאמינות ולרוב הציבור זה לא משנה עם זה DSG6 או DSG7 זה לא אומר להם כלום.

לאומת זאת כשאומרים מיצובישי אוטלנדר כולם יסכימו שהוא קצת מיושן אבל כנראה היה אמין.

ועל היבואן לא צריך לפרט, קראתי מספיק שירשורים בשביל לא לחשוב לקנות משהוא ממנו לעולם.

טסלה 3 2022

פורסם

חמי, שרוצה לקנות ג'יפון "גדול" כהגדרתו, ביקש את עזרתי. הנחיתי אותו מה לחפש ומה כדאי, עשה נסיעות מבחן כמעט על כל מה שיש לשוק להציב ולבסוף פתח הזמנה על אקס-טרייל דיזל.

אבל ביקש שאבוא איתו לביקור אחרון במיצובישי, לראות את האאוטלנדר (שמשום מה, לא הצליחו לסדר לו נסיעת מבחן לפני כן). בסוכנות, איש המכירות הבין את הטעות ובמקום ארגן נסיעת מבחן. בינתיים ישבתי בפנים והתרשמתי.

תבינו - הרכבים האלו רחוקים ממני שנות אור. וזה לא משנה אם מדובר בניסן, אאוטלנדר או קודיאק. לאחותי יש Q3 שכל פעם שאני נוהג בו, אני חושב שהנה, ככה הורסים גולף - מכבידים ומגביהים אותו ומוציאים ממנו כל חדוות נהיגה שהיתה לו אי פעם (וביננו, זה לא שלגולף יש איזושהיא חדוות נהיגה מיוחדת).

אבל ישבתי באאוטלנדר (ואח"כ נהגתי בו), ותגידו מה שתגידו - מר ישראלי צודק, לגמרי. לא משנה אם הוא נראה מודרני, או הוא מעוצב או לא, ולדעתי גם עניין ה-DSG לא פקטור- הישראלי הממוצע לא מודע בכלל לכל דיוני הגיר הזה בפורום. האאוטלנדר נוח (מאוד, לפחות הגירסה הנוכחית) גם מאחור וגם מלפנים, יש ריפודי בד בהירים למי שעור לא עושה לו טוב, מיזוג לשורה השניה, מולטימדיה מקורית של מיצובישי עם תרגום לעברית ואם זה לא טוב לכם - יש אנדרויד אוטו. רוצים עוד? מערכות בטיחות מקוריות של מיצובישי, אז גם מובילאיי לא תצטרכו לסבול.

כן, זה הפופוטם על גלגלים ולא משנה איך תהנדסו אותו, אחיזת כביש וניהוג של האצ'באק לא יהיו לו. אז מה? זה מעניין מישהו מהציבור הרחב? הוא מיישם לחלוטין את מה שמצפים ממנו, ובגלל זה הוא מוצלח. ונשבע לכם שבגילי המתקדם, גם לי קורץ רכב מא' ל-ב' שנוח להיכנס ולצאת ממנו, נוח לשבת בו ויש מולטימדיה להתעסק בה. וזה מה שרוב הישראלים רוצים ממילא.

פורסם
רכב 7 מקומות יד שניה הייתי קונה אאוטלנדר ולא סקודה, אך פנים הרכב לא תואם את 2018

בדיוק. הם משדרגים ומשדרגים ולא מבינים שגם אם יקשטו את הרכב ביהלומים מכל הכיוונים, השיפור הכי נדרש הוא הדשבורד וכל סביבת הנהג. להתאים אותו ל2018, להפוך אותו למהודר יותר ויוקרתי יותר. כרגע זה בקושי "סביר". כשקניתי את הרכב זה ממש הפריע לי, כעת כבר התרגלתי, אבל עדיין לדעתי ברמת המחיר שלו הוא הרכב המומלץ ביותר.

אז במבט לאחור אחרי שנתיים וחצי שהרכב אצלי, בהחלט הייתי קונה אותו שוב, אבל על שידרוג אפילו לא הייתי מעיז לחשוב, כל עוד פנים הרכב לא טופל ע"י מעצב פנים מקצועי. אם נציגי כלמוביל שנמצאים כאן יוכלו להעביר את המסר לחברת מיצובישי, זה יהיה מצויין.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אם לטחון את העיצוב של הפג'רו כבר כמעט שני עשורים, עם שינויים מינוריים למה שלא יעשו זאת באווטלנדר? מיצובישי הפכה להיות חברה למכוניות שקהל היעד שלהם הם מדינות עולם שלישי ושני בעיקר וככאלה - עיצוב, ביצועים וסקס-אפיל קצת פחות מעניין אותם.,

אף פעם לא הבנתי את המטרה של האווטלנדר. הריי יכלת שטח אין לו, יכלת דינמיות בכביש גם לא. אז מה כן?! מרווח פנים? קנו מיני - וואן אם מרווח הפנים חשוב לכם. הריי האווט-לנדר הוא מיני - וואן מקובץ ומלוטש טיפה.

פורסם
רוב הצרכנים מחפשים רכב לנסוע מנקודדה א' ל-ב' בלי רוח וצילצולים - ואת זה האאוטלנדר נותן מצוין.

ההגדרה הזו מצחיקה אותי, אומרים את זה על רכבים ישנים ועתיקים שהדבר היחיד בהם שהם יכולים לנסוע.

באאוטלנדר החדש יש המון רוח וצלצולים, העיצוב החיצוני הוא מדהים וג'יפוני וטרנדי (ככל האפשר במסגרת 7 מקומות, זה תמיד יהיה גמלוני משהו) ואני שומע עליו רק מחמאות מכל מי שמכיר אותי. כמובן שבשביל לקבל מחמאות צריך גם להכיר את הפורום הקוסמטי של קארספורום...

יש בו פינוקים מכאן ועד ליפן, והוא ממש נוח לנסיעה. הוא לא רכב ספורט, אבל כשאני יוצא לעקיפות אני לא מרגיש מחסור בכח, רוב הזמן הוא באמת משייט בנינוחות. אני אישית חובב מובילאיי ולא אוהב התערבות בנהיגה שלי, אבל בדגם החדש יש המון המון בקטע הבטיחותי. יש תא מטען ענק, אפשר לשטח את כל המושבים האחוריים ולהעמיס, יש מזגן מצויין (בדגם החדש גם עם פתחים לאחור), יש מערכת מולטימדיה בעברית וממש מצויינת. יש פיצ'רים כמו לחץ אוויר בצמיגים, חימום למושבים, בדגם החדש יש גם חיישני חניה קדמיים, כאילו מה חסר? האצה ל100 ב6 שניות?

מצחיק אותי להגדיר כזה רכב שהוא טוב בשביל לקחת אותך מנקודה A לנקודה B.

פורסם
הריי יכלת שטח אין לו, יכלת דינמיות בכביש גם לא

יש לו את יתרון הגובה. עוזר מאוד בכביש ונותן שדה ראיה נרחב, וגם בשטח זה נותן יתרון על פרייבט רגיל. אז "רכב שטח" הוא לא, אבל טוב יותר מפרייבט? בהחלט. חוץ מהיתרונות האלה, קל מאוד לצאת ולהיכנס לרכב גבוה.

פורסם
חמי, שרוצה לקנות ג'יפון "גדול" כהגדרתו, ביקש את עזרתי. הנחיתי אותו מה לחפש ומה כדאי, עשה נסיעות מבחן כמעט על כל מה שיש לשוק להציב ולבסוף פתח הזמנה על אקס-טרייל דיזל.

אבל ביקש שאבוא איתו לביקור אחרון במיצובישי, לראות את האאוטלנדר (שמשום מה, לא הצליחו לסדר לו נסיעת מבחן לפני כן). בסוכנות, איש המכירות הבין את הטעות ובמקום ארגן נסיעת מבחן. בינתיים ישבתי בפנים והתרשמתי.

תבינו - הרכבים האלו רחוקים ממני שנות אור. וזה לא משנה אם מדובר בניסן, אאוטלנדר או קודיאק. לאחותי יש Q3 שכל פעם שאני נוהג בו, אני חושב שהנה, ככה הורסים גולף - מכבידים ומגביהים אותו ומוציאים ממנו כל חדוות נהיגה שהיתה לו אי פעם (וביננו, זה לא שלגולף יש איזושהיא חדוות נהיגה מיוחדת).

אבל ישבתי באאוטלנדר (ואח"כ נהגתי בו), ותגידו מה שתגידו - מר ישראלי צודק, לגמרי. לא משנה אם הוא נראה מודרני, או הוא מעוצב או לא, ולדעתי גם עניין ה-DSG לא פקטור- הישראלי הממוצע לא מודע בכלל לכל דיוני הגיר הזה בפורום. האאוטלנדר נוח (מאוד, לפחות הגירסה הנוכחית) גם מאחור וגם מלפנים, יש ריפודי בד בהירים למי שעור לא עושה לו טוב, מיזוג לשורה השניה, מולטימדיה מקורית של מיצובישי עם תרגום לעברית ואם זה לא טוב לכם - יש אנדרויד אוטו. רוצים עוד? מערכות בטיחות מקוריות של מיצובישי, אז גם מובילאיי לא תצטרכו לסבול.

כן, זה הפופוטם על גלגלים ולא משנה איך תהנדסו אותו, אחיזת כביש וניהוג של האצ'באק לא יהיו לו. אז מה? זה מעניין מישהו מהציבור הרחב? הוא מיישם לחלוטין את מה שמצפים ממנו, ובגלל זה הוא מוצלח. ונשבע לכם שבגילי המתקדם, גם לי קורץ רכב מא' ל-ב' שנוח להיכנס ולצאת ממנו, נוח לשבת בו ויש מולטימדיה להתעסק בה. וזה מה שרוב הישראלים רוצים ממילא.

עדין לדעתי הניסן טוב בהרבה מהאוטלנדר. בחירה טובה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...