Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול למכסה מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

גיליתי היום במוסך כי ברכב מותקן נועל למכסה מנוע.

המוסכניק אמר לי כי המנעול מנותק ולא צריך לחבר אותו כי הוא רק יעשה לי צרות.

מישהו יכול להסביר לי למה ולאילו בעיות המנעול יכול לגרום.

לפי מה שאני הבנתי המנעול הוא מאין סולונואיד שמופעל ע"י האזעקה ברגע שזאת מתחילה לצפור, ומשתחרר ברגע שהיא מכובת או שנפסקת אספקת המתח לאזעקה. האם זה נכון?

בברכה גיא

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך הוא עובד, אבל זה בהחלט קשור לאזעקה.

עד שהאזעקה לא מנוטרלת, אין דרך לפתוח את המכסה מנוע => אין דרך לנטרל את צופר האזעקה.

מה שקרה לי, זה שיום בהיר אחד לא ניתן היה לפתוח את המכסה מנוע בגלל שהנעילה נדפקה...

250 ש"ח לפחח עשו את העבודה והמערכת נוטרלה לעולמי עד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נועל מכסה מנוע הוא מנגנון אשר תלוי באזעקה. אזעקה היא לא תמיד אמינה (בשבוע שעבר נתקעתי בגשם בגלל שמחשב האזעקה השתגע) ולכן, לא כדאי לקחת סיכון בהתקנת מנגנון זה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

פעם חברות הביטוח היו מחייבות התקנת נועל מכסה מנוע (בזמנו שקנינו סופר לאנסר, חוייבנו לעשות כך)היום, עם שלל המיגונים כולל הקודנית, האיתוראן וכו', כבר לא מחייבים מוכניות חדשות בהתקנה הנ"ל.

כמו שאמרו לפני, היא נועדה למנוע מהגנב לפתוח במהירות את מכסה המנוע ולנטרל את הצופר/אזעקה שיושבים שם.

אמיר.

פורסם

נועל מכסה מנוע מתחיל לפעול ברגע שהאזעקה נדרכת (אפשר לשמוע את הסולנואיד פועל) ותופס את מנגנון השחרור של המכסה. הוא משתחרר כשמנטרלים את האזעקה. בכל מקרה, בשביל לדעת אם הוא פועל, דרוך את האזעקה ונסה לפתוח מכסה מנוע. אם התחרשת מלחטוף את הצופר בפרצוף, אז הוא לא פועל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבעייה עם הנועל היא בד"כ לא עם האזעקה ,אלא עם הסולנואיד עצמו .

מכיוון שהוא מותקן בתא המנוע , חום ,קור ,רטיבות וכו' - הוא נוטה לסיים את חייו ללא התרעה מוקדמת , ואז האות המגיע מהאזעקה לא פותח אותו - נשארתם ללא יכולת לפתוח את מכסה המנוע.

מיותר - אל תחבר.

פורסם

אצלי המנעול מכסה מנוע מופעל/מופסק עם סיבוב מפתח בסוויץ' ללא קשר לאזעקה.

עם הזמן זה הפך בלתי אפשרי לפתוח מכסה מנוע.

פשוט ניתקתי את המתקן הארור.

כמעט שנשברה ידית פתיחת מכסה מנוע. (בפונטו היא פלסטיק)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי היום את החיווט שהולך למתקן. לחיוון יש חוט לבן, אדום, ירוק ושחור.

:-) תסבירו בבקשה איך לחברם!!!

• תוכן חדש...