Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני בטיחותי ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחפש רכב שני למשפחה, נוסע גג 10K בשנה:

חשוב

בטיחותי

אמין ללא תקלות (יש לי היום מזדה 3 2006 עם א פ ס תקלות פשוט מעוניין להתחדש)

לא חייב להיות חסכוני

כ 60 עד 70 אלף

רצוי 2016

טיפולים לא שוחטים

יש אפשרות גם לקנות משהו קצת גדול כמו ספורטאז שבעתיד יחליף גרנדיס 2011

יודע שרכב זה לשרוף כסף ולכן לא רוצה יקר מדי

לא חשוב

חסכוני

חווית נהיגה

יש רכבים כאלו?

מזדה 3\ ניסן\ קיה מה מומלץ ? (שוב חשוב לי בעיקר בטיחותי ואמין לאו דווקא חווית נהיגה)

פורסם

2016 זה שנתון גבוה שתמורתו אפשר לקנות מיני חדשה מ 0 ק"מ/סופר מיני משומשת בת 2-3 או משפחתית בת 5-6.

תנסה לענות לעצמך על השאלה,מה אתה מעדיף כרגע,שנתון או גודל רכב.

אם אתה שואל אותי ? ב 70,000 -60,000 ואולי טיפה פחות תמצא מאזדה 3 ספיריט 2010/11 -נכון,שהרכרב אינו חסכוני בצריכת דלק אך כיוון שזה רכב שני והנסיעה לא מרובה אז לא נורא.

אם תחליט ללכת על רכב קטן אז סוויפט/ספייסטאר הן אופציות מעניינות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה, יונדאי i25 (בעיקר ה-1.4) יכולות להיכנס לתקציב לשנת 2016, הפורטה קצת גבולית בתקציב לשנתון (חוץ מרכבי ליסינג שכבר עשו 100,000+ ק"מ).

לא לגמרי הבנתי למה מי שמחפש רכב חדש בזול ובלי חווית נהיגה צריך דווקא מאזדה 3 מאובזרת עם מנוע גדול ישנה בכמה שנים, זה בדיוק מה שהוא לא מחפש.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בפחות מ 60 אלף שקלים אתה קנה מיצובישי לנסר ספורטבק 2015 פרטית.

רכב אמין, מרווח ועם בטיחות פאסיבית טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה, יונדאי i25 (בעיקר ה-1.4) יכולות להיכנס לתקציב לשנת 2016, הפורטה קצת גבולית בתקציב לשנתון (חוץ מרכבי ליסינג שכבר עשו 100,000+ ק"מ).

לא לגמרי הבנתי למה מי שמחפש רכב חדש בזול ובלי חווית נהיגה צריך דווקא מאזדה 3 מאובזרת עם מנוע גדול ישנה בכמה שנים, זה בדיוק מה שהוא לא מחפש.

קודם תודה על התגובה

שנית אתה מתכוון למיצובישי לנסר הדור החדש משנת 2016, אני מבין שזה רכב בטיחותי ואמין כפי שציינתי? וכן לא שוחט בטיפולים נכון ?

פורסם

לא ביקשו רכב חסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...