Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקירים:

רכשתי לפני כשבועיים קיה סיד סטיישן ובתא מטען בחלק של ההרחבה (הכנף שכאילו עושה אותה ארוכה יותר) ירדה הלכה מעל הרכב. אני מעלה תמונות בתקווה שתצליחו לראות היכן חוסר ההשתקפות- שם ירדה הלכה.

האם יש מה לעשות עם זה?

תודה מראש

20180828_184810.jpg

20180828_184801.jpg

20180828_184814.jpg

פורסם

האמת, לא רואה ירידת לכה. בצבע לבן הסיכוי לירידת לכה ממש נמוך.

מעבר לזה הרכב נראה לי חדש יחסית? ואם זה לא משתקף בתמונות שצירפת? וכן יש פגם בשכבת הלכה?

קרוב לוודאי שהרכב עבר צביעה חדשה במקום הספציפי. (צבע לא מקורי)

מה עושים? לצערי רק צביעה מחדש. או לנסות את RestorFX שטוענים שיש להם שיטה להעלמת

קילופי לכה, בפועל הם מכסים את הרכב עם לכה חדשה. לא יכול חוות דעה

כי לא ראיתי בפועל תוצאה של רכב לפני ואחרי. (לא תמונות ברשת,זה חובבני)

פורסם

יש ב"ספויילר" בוודאות ירידת לכה, החלק מחוספס מהתמונה ללא לכה כלל באמצע.

צביעה מחדש או RESTORE FX, אין הרבה אופציות כאן.

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב נרכש כחדש מהיבואן???!!! אם כן, מאוד מפתיע... תכניס אותו דחוף לצביעה מחודשת במוסך היבואן, המזל שמדובר בחלק פלסטיק שמתחבר לדלת תא המטען ככל הנראה, ולא בחלק אינטגרלי מהרכב.

פורסם

רואים בבירור ירידת לכה :

מצרף תמונה למי שלא שם לב על האיזור:

Inked20180828_184814_LI.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש ב"ספויילר" בוודאות ירידת לכה, החלק מחוספס מהתמונה ללא לכה כלל באמצע.

צביעה מחדש או RESTORE FX, אין הרבה אופציות כאן.

במבט נוסף,לחלוטין,ספויילר באופן טבעי נוטה להתקלף מהר יותר משאר הרכב בגלל הרכבו.(פלסטיק מחזיק צבע פחות טוב)

אבל אם מדובר על רכב באחריות? הייתי נותן לחברה לבצע צביעה חדשה.

(צביעת ספויילר אינה מורידה מערך הרכב)

פורסם

קשה להבין בדיוק מהתמונה במה מדובר, אבל יכול להיות שאלה שאריות של לשלשת? כשאתה עובר על החלק עם ציפורן אתה מרגיש ממש גבעה?

אפילו אצל הפחח הכי חאפר בארץ לכה לא תרד תוך שבועיים (בנוסף לזה שהרכב כנראה ישב בנמל תקופה).

פורסם

תביט שוב בהגדלה, יש בפירוש ירידת לכה. (גם אני לא ראיתי בהתחלה כי לא הגדלתי את התמונה)

אין קשר לפחח מקצועי או לא. צבע על חלק מפלסטיק יש לו סיכוי יותר גבוה לאבד לכה

מאשר על פח.

• תוכן חדש...