Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הפורום המתאים, "אסתטיקה לרכב" לשם זה מתאים.

יש מדבקות למקרים כאלה...פשוט מדביקים באיזה צבע שתבחר.

למה להחליף את כל הפלסטיק? מדביקים

פורסם

היי ,

בעבר היה לי אאודי אי 1 עם 122 כ''ס ומנוע 1.4 טורבו , ממה שאני זוכר הביצועים בלי תוכנה היו דיי טובים..

השבוע אני רוכש אאודי איי 1 שנת 2012 ושמעתי על APR וסטייג' 1 שזה רק עם מחשב..

השאלה שלי היא כזאת..

אני אכן ירגיש בשיפור ? אני לא מאלה שנותנים קיקים אני אוהב מהרמזור ללחץ טיפה על הגז בשביל המהירות

והאם זה משהו שיכל לגרום לגיר ללכת יותר מהר ? מה הבלאי שזה יכל לגרום ?כי הבנתי שזה דיי חוסך בדלק

תודה

פורסם

1. תרגיש בשיפור אך הוא לא יהיה משמעותי מספיק לעומת המנועים הגדולים (1.8 / 2.0 וכו').

2. השיפור לאחר העדכון של APR, מגדיל את המומנט לסביבות ה-25 קג"מ (זו בדיוק מגבלת המומנט)

3. יהיה בלאי מואץ, קשה לכמת.. מומלץ להקטין את מרווח הטיפולים לכל- 10,000 ק"מ

4. אין הבדל בצריכת דלק לטובה / לרעה. אם תלחץ יותר, תבזבז יותר דלק מאשר במנוע כזה במצב סטוק

השיפור במנוע 1.4 TSI קוד מנוע CAXA - מיותר לדעתי, במיוחד אם אתה מדי פעם רוצה ללחוץ על הגז. גם מצב סטוק יעשה את העבודה יופי.

ראיתי שבגרסה החדשה של מנוע 1.4 TSI שמגיע עם גולף דור 7 למשל, השיפור מביא לסביבות 160 כ"ס במנוע.

קרוב לוודאי שבמנוע החדש, השיפור יהיה מורגש יותר ויצדיק את המחיר, הבלאי המואץ והסרת אחריות (במידה והרכב באחריות).

פורסם

הכלי שהוא משתמש בו בסרטון זה חולץ אטמים (o-ring), אני משתמש בכלי הזה כמעט כל יום בעבודה.

כלי לא יקר וניתן למצוא בחנויות של אספקה טכנית.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם
הנה סרטון שמראה איך לפרק את החלק.

גש עם החלק לפחח. יצבע לך אותו באיזה צבע שרק תרצה.

בהצלחה.

תודה , השאלה אם פחח יוכל לעשות את הצבע הזה ממש אדום כמו בתמונה שהבחור מעל שלח

• תוכן חדש...