Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ (לאור ריבוי מקרי קריעת רצועות טיימינג שנתקלנו פה בפורום לאחרונה) להחליף לפני המועד המומלץ ע"י היצרן. זה לא כזה יקר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אהיה אפילו יותר חשדן מאלעד- הקדם את החלפת התזמון לפני שתקרע ויהיו נזקים כבדים יותר למנוע.

אני נגד לקחת סיכונים ויש פה לפחות שרשור אחד של פיג'ו 206,שבה לא הוחלף התזמון (בגלל הוראת 10 שנים),נקרעה הרצועה וראש המנוע נפגע כמובן- זה לא השרשור היחיד פה על נזקים למנוע עקב אי החלפת תזמון בזמן.

אם אתה מאיזור המרכז, יש לך את גבע/שאפט/אורן שירותי רכב בחולון-אלו מוסכים המתמחים בצרפתיות ויעשו עבודה לא פחות טובה ממוסך היבואן ובמחיר שפוי בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

להקדים קצת זה רעיון לא רע כניראה, אבל לא הבנתי את הפאניקה שאתם משדרים לפותח השירשור.

הרכב שלו עבר כולה חצי ממרווח ההחלפה המומלץ על ידי היצרן ואתם כבר כבר שולחים אותו למוסך? ברצינות??

נכון, נצפו מקרים של רכבים מדגם 206+ שבהם ניקרעה רצועת תיזמון לפני הזמן. גם אני מכיר אישית אחד כזה. איך זה קשור למנוע HDI מהשנתון של פותח השירשור?

בקיצור, fiesta1997 יקר, הסר דאגה מליבך. אם תרצה להיות ממש בסדר ועל הצד הבטוח, תחליף את הרצועה ב160K. לפני כן אין לך מה לחשוב עליה בכלל.

בנימה אישית, יש לי את אותו המנוע שיש לפותח השירשור (עד כדי איבזור), רצועה הוחלפה לפני 88K ק"מ. פתחתי את המכסה ובחנתי את הרצועה, היא לא מראה שום סימני עייפות. גם אני אחליף אותה ב160K ולא יום אחד קודם.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

עוד דוגמא טובה: ברלינגו צבאיות ויש כאלה בערימות, מטופלות לפי הוראות יצרן ואין שום בעיה עם הרצועת תזמון, חלק מהרכבים כבר עוברים פעם שנייה החלפת רצועה לפי הוראות יצרן.

פורסם

אני לא אמרתי להחליף טיימינג כבר מחר - רק כדאי להקדים ולו במעט כדי להימנע ממצב לא נעים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני לא אמרתי להחליף טיימינג כבר מחר - רק כדאי להקדים ולו במעט כדי להימנע ממצב לא נעים.

אלעד

אתה לא אמרת, קולאוטי9 כבר פרס בפניו רשימת מוסכים וכבר קבע לו תור למחר בבוקר :roll:

יום טוב גם לך

פורסם
אתה לא אמרת, קולאוטי9 כבר פרס בפניו רשימת מוסכים וכבר קבע לו תור למחר בבוקר :roll:

אני לא אוהב לקחת סיכון בחיים- אם הרצועה יבשה,תקרע ויהיה לו נזק למנוע אף אחד כאן לא ישפץ לו ראש מנוע חינם.

לא הזמנתי לו גרר למוסך ולא אמרתי,שהטיפול צריך להיות מיידי,אלא בהקדם.

רוצה לקבל עצה של חיים ללא סיכון ? יקבל..

רוצה לקחת סיכון בידיעה שעלול להיגרם נזק ? יקח..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ לא לקחת סיכון ולהחליף את כל המנוע אחרי כל נסיעה. עובדה, המקצוענים עושים את זה, ראה פורמולה 1.

די נו, לחתוך בחצי המלצת יצרן, תחת תנאי שימוש שגרתיים, זה סתם הזיה. אתה סתם התרגלת לראות טווח החלפה מסויים, ולא מוכן לקבל מספר אחר בשדה הזה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...