Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת i35 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו סנטר נשמע מעניין. יש להם גם רכבים לא מליסינג שיכולים להתאים לתקציב שלכם?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוטו סנטר נשמע מעניין. יש להם גם רכבים לא מליסינג שיכולים להתאים לתקציב שלכם?

האמת היא שלקחנו רכב מהם לבדיקה, וקיבלנו את הדו"ח מהבדיקה, ולפיה הייתה בעיה במנוע, המכנואי שלנו אמר להתרחק. בנוסף לזה היו המון בעיות קוסמטיים, שפשופים, חלודה, מראות. החלטנו לוותר על הרכב בנוסף לק"מ גבוה 95K, 2015.

לא ראינו אצלהם פרטיים.

במקביל נתקלנו ברכבים של 60 ו70 ק"מ, באוויס. במחיר זהה. על פניו נראים נקיים לחלוטין. שנה וחצי אחריות גיר ומנוע.

פורסם

אם לרכבים מאוויס נתונים יותר טובים באותו המחיר, תקנו מהם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האמת היא שלקחנו רכב מהם לבדיקה, וקיבלנו את הדו"ח מהבדיקה, ולפיה הייתה בעיה במנוע, המכנואי שלנו אמר להתרחק. בנוסף לזה היו המון בעיות קוסמטיים, שפשופים, חלודה, מראות. החלטנו לוותר על הרכב בנוסף לק"מ גבוה 95K, 2015.

לא ראינו אצלהם פרטיים.

במקביל נתקלנו ברכבים של 60 ו70 ק"מ, באוויס. במחיר זהה. על פניו נראים נקיים לחלוטין. שנה וחצי אחריות גיר ומנוע.

זה בגלל שאוטוסנטר בנוסף להיותו טריידאין משמש גם כמקום בו רכבים יוצאי ליסינג של חברת הרץ מגיעים - ודין רכב יוצא ליסינג מהרץ לאחד מאוויס,אלדן,אלבר וכו׳.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם כבר אתה רוכש מחברת ליסינג, הייתי מעדיף חברת ליסינג שמטפלת במוסכים מורשי יבואן ולא פרטיים שלה, כך תוכל להימנע מהסתרת מידע על תיקונים שבוצעו ברכב. בעבר נתקלתי בכתבה על חברת ליסינג שהחליפה לרכב מנוע בלי לתעד.

עד כמה שידוע לי אלדן מטפלים במוסכים מורשי יבואן.

באופן אישי הייתי יורד בשנתון וקונה רכב פרטי עם קמ נמוך וברמת גימור גבוהה יותר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לא ראינו אצלהם פרטיים.

חלודה על רכב מ 2015? סתם בשביל הזהירות אישית לא הייתי מתקרב

פורסם

המכונית שלי נקנתה מחברת ליסינג ידועה שלא טיפלה במוסך מורשה יבואן.

מהיום שקנינו את הרכב מאותה חברה, היו המון בעיות חשמל ותופעות מוזרות, עד היום זה לא נפתר.

מעבר לזה שאני חושב שהרכב שלי הוא לא מציאה גדולה בתחום האמינות, אני דיי בטוח שעשו שם איזה קומבינה (כבר 2 חשמלאים טענו שיש כל מיני חיבורים לא מקוריים ומישהו שיחק עם החוטים מתחת לדשבורד).

אני חושב שזה מאוד חשוב לקנות רכב שטופל כראוי בלי קומבינות ואם אפשר מאדם פרטי ולא מגרש, עדיף.

פורסם
אם כבר אתה רוכש מחברת ליסינג, הייתי מעדיף חברת ליסינג שמטפלת במוסכים מורשי יבואן ולא פרטיים שלה, כך תוכל להימנע מהסתרת מידע על תיקונים שבוצעו ברכב. בעבר נתקלתי בכתבה על חברת ליסינג שהחליפה לרכב מנוע בלי לתעד.

תודה. ואיך אני יודע איזו חברה מטפלת במוסכים ולא במוסך פרטי שלה?

באלדן למשל, היינו אך אמרו שהם מוכרים 0 קמ בלבד. נראה לי מוזר. אבל אם כך, שיהיה.

פורסם

תבקש לראות היסטוריית טיפולים ותוכל לדעת באיזה מוסך בוצע הטיפול ומה טופל.

כנראה שנכנסת לסניף שמתעסק עם יד 1, 0 קמ. נסה סניף אחר.

פורסם

תיקוני תאונה לדוגמא גם באלדן לא יבוצעו במורשה אלא בפחח המקומי שלהם.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תיקוני תאונה לדוגמא גם באלדן לא יבוצעו במורשה אלא בפחח המקומי שלהם.

נכון, אבל לא דיברתי על תאונות. דיברתי על תיקונים מה שעוזר לדעת שרכב מסויים הוא לא לימון.

אני תמיד לפני רכישה מוודא שאין בהיסטוריה של הרכב כניסות תכופות למוסך על תקלות חוזרות.

פורסם
נכון, אבל לא דיברתי על תאונות. דיברתי על תיקונים מה שעוזר לדעת שרכב מסויים הוא לא לימון.

אני תמיד לפני רכישה מוודא שאין בהיסטוריה של הרכב כניסות תכופות למוסך על תקלות חוזרות.

אז בסוף לקחנו את הI35, סופרים, 76K ק"מ, עם מצבר חדש, שנה וחצי אחריות גיר ומנוע, ב66K ש"ח וMOVON מתנה.

דו"ח הבדיקה של המכון הראה שהכל תקין, אך במערכת ההיגוי יש נקישות הגה. התקלה תוקנה והוחלף מסרק הגה.

לפי היסטורית התיקונים הוא נראה מאוד שמור.

65432.jpg

פורסם

תתחדשו! לפי היסטורית הטיפולים נראית לי קניה מוצלחת, גם דגם מאובזר יותר.

זה בצבע תכלת?

פורסם
לקחת לבדיקה? טיפול במורשה או במוסך הליסינג?

אולי אבהיר, הזמנו אותו, מחכים שיגיע כדי לבדוק אותו קוסמטית ושהכל תקין ונסיעת מבחן.

לפחות 2 טיפולים תקופותיים היו במורשה . טיפול "השבחה" במוסך ליסינג.

לא לקחנו לבדיקה. האמת היא שכבר הרצנו בדיקות על מכוניות שלא לקחנו, וכל פעם להוציא 450 ש"ח, זאת הוצאה לא מבוטלת. מההתרשמות שלי, אני נוטה להאמין לאיש מכירות . הבדיקה שלהם הייתה מ20/6/2018. הכל תקין חוץ מנקישות הגה ומרכב- משמעות נמוכה, תיקוני שריטות צבע מעיכות ונזק לפגושים.

• תוכן חדש...