Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לשואלים - ביטוחים ואגרת רישוי? שונה מרכב רגיל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה יכול להעלות בבקשה התרשמות קצת יותר מפורטת מהרכב?

אנחנו סקרנים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא צריך להיות מבחן דרכים. התרשמות קצרה, אם כי אישית אני חושב שיומיים עם הרכב זה לא שונה מנסיעת מבחן ארוכה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אנסה בהזדמנות... אולי אחרי שאקבל את כרטיס המנוי מג'ינרג'י.
יש לי 2 כאלה. לא שימושי כי החניות תמיד תפוסות

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
אני לא חשמלאי - אבל ממיטב הבנתי, יש חימום של הכבל בתלות באורף ובאיכות שלו, בעקבות התנגדות.

אם הייתי צריך להוריד כבל ארוך, הייתי הולך על כבל סבתא שיודע לעבוד גם ב10 אמפר, ע"מ למנוע את המצב הזה.

זה גם לא מספיק טוב. הטענת רכב חשמלי נעשית בזרמים גבוהים מ-10A והיצרנים ממליצים לא להשתמש בכבל מאריך בכלל.

פורסם
למה הבולט לא יכולה להיות רכב יחיד?

כי הבולט בנויה בעיקר לנסיעה בעיר ולא ממש לנסיעה בינערונית ארוכה. זה לא רכב לעשות בו טיול מחוף לחוף בארה״ב.

פורסם

אם לא רשת תחנות supercharger, גם טסלה לא בנויה לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה גם לא מספיק טוב. הטענת רכב חשמלי נעשית בזרמים גבוהים מ-10A והיצרנים ממליצים לא להשתמש בכבל מאריך בכלל.
אני לא יודע איך בזואי. לדעתי שם זה בכלל תלת פאזי. אבל ברכבים phev כמה שתתן. אצלי אני יכול בתוך הרכב להגביל ל7.5 אמפר כדי להתחשב בתשתיות. 10 זה ממש סבבה. בסוללות לית'יום רצוי שזה יהיה low and slow

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

הזואי יכולה לטעון בכל זרם עד 22 קילוווט. עם קירור אקטיבי, לא רואה סיבה שלא תוכל לטעון באופן שוטף ככה.

• תוכן חדש...