Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מתעניין לקנות אקליפס קרוס וקיבלתי 2 הצעות לדגם הביניים.

1. קניית הרכב במחיר של 156K

2. קניית הרכב במחיר של 159K + טרייד אין על הרכב שלי - יונדאי I30 שנת 2010 יד שנייה עם 81,000 ק"מ.

מחירון הרכב ללא שקלול יד וק"מ הוא 32,500 (משוקלל 35,400), קיבלתי הצעה של 31,300 לפני בדיקה ולאחר בדיקה של מכון מטעמם ההצעה צנחה ל-25,500 ש"ח.

האוטו עבר תאונה קלה בחלק הקדמי (פגיעה שלי בזחילה בפקק ברכב שלפני במהירות 20-30 קמ"ש) בעקבות הפגיעה הוחלף טמבון, מכסה מנוע, כנפיים ו2 פנסים קדמיים. השילדה תקינה לחלוטין.מלבד זה הרכב ללא בעיות מיוחדות אחרות.

אשמח לשמוע לדעתכם, האם התמחור של הטרייד אין לא נשמע חזירי? 7000 ש"ח מתחת למחירון לא משוקלל + 3000 ש"ח שלא אקבל ברכישת הרכב אם הייתי קונה ללא טרייד.

מה לדעתכם יהיה מחיר ריאלי על הרכב שלי כדי שישתלם לי לקנות את הרכב במסלול הטרייד אין?

האם עדיף למכור את הרכב באופן עצמאי? כמה לדעתכם אוכל לקבל על הכב שלי בחוץ?

אשמח לכל הארה.

פורסם

היתרון של טרייד אין זה שאתה לא צריך להתעסק עם מוכרים פרטיים, ריצה לדואר ומכוני בדיקה ולבזבז זמן, מן הסתם זה עולה כסף.

ההצעה שלהם מתבססת על מה שהם חושבים שהם יכולים לתת ועדיין להרוויח אחרי שימכרו את הרכב שלך, הרי מישהו יגיע אליהם לקנות את הרכב וינסה גם להוריד אותם.

תנסה לפרסם את הרכב ביד 2 ולראות כמה מציעים לך על הרכב, אם זה משתלם או לא רק אתה תחליט, אל תשכח שקונה פרטי יוריד מהתחלה הרבה ואחרי שיגלה שהיה תאונה ישחק גם על זה. השוק היום של קונים במיוחד ברכבים משפחתיים שאפשר להוציא מחברות הליסינג עם השבחה+אחריות+תשלומים ומימון.

פורסם
לדעתי, עסקה שווה, תנסה לפרסם ביד 2,זה חינם, ותראה אם זה משתלם לך, לדעתי זה משתלם.

כמובן שאפרסם,

אבל מניין הבטחון שזו עסקה שווה? 10K הפסד על הרכב שלי ממחיר מחירון לא משוקלל נראה לי המון... מה כל כך משתלם כאן?

פורסם

ברור ולגיטימי שהם רוצים להרוויח וזה בסדר.

אני לא מתכוון להסתיר את התאונה, מבחינתי הקלפים יהיו על השולחן מההתחלה ובהתאם גם אקבע מחיר.

כמה לדעתכם צריך להוריד במחיר בגלל התאונה?

פורסם

הם מציעים לך 30% מתחת למחירון. אם נהיה אופטימיים רכב נפוץ עם תאונה במצב השוק היום לא יקבל יותר מ 20% מתחת למחירון (כאדם פרטי אתה לא יכול לתת מימון וטרייד כמו שרוב הרוכשים רוצים היום).

מכאן אתה צריך להחליט אם 3000-5000 שקלים שווים את ההתעסקות וההישארות בלי רכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההצעה די טובה.

אתה צריך לקחת בחשבון שלא תקבל מחירון על הרכב כי השוק מוצף.

אני הייתי נכנס איתם למשא ומתן במטרה לקזז עוד 3000 שקל מהפרש המחיר.

תהיה נחוש ותנקוב בסכום שאתה מוכן לשלם כי "אחרת אין עסקה ואני קונה אצל המתחרה".

אתה תופתע לראות באיזה מהירות מנהל המכירות יאשר זאת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בתור אחד שמחפש 3008 לאבי נתנו לי הצעה די יפה עם 10 אלף מתחת למחיר אבל שהטרייד ועוד על סופרב נכנס לתמונה בימי מכירות שהיה להם תחת הסלוגן ''טריד אין במחיר מחירון" אז הורידו לי 5k לפני שקלול על הסופרב ולאחר הבדיקה היו מורידים עוד.

מסקנה - תמיד תרוויח יותר אם תמכור לבד. עד כמה ההפרש יהיה גדול ושווה את זה? לא תמיד

אנשים היום מחפשים לקנות ממגרשים כל עוד יש מימון ו'אחריות' גם אם זה בא על חשבון ק''מ גבוה וכיו''ב

פורסם

כל שקל שתקבל מעל 22,500 בשוק הפרטי הוא רווח ישיר לכיס הפרטי שלך.

הייתי מפרסם את הרכב ביד 2 ב-26-27 ומחכה כמה ימים לראות מה הלך השוק.

שאלה אחרת, למה לא ללכת על 0 ק"מ?

https://carclick.co.il/campaign-product/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1/

פורסם
כל שקל שתקבל מעל 22,500 בשוק הפרטי הוא רווח ישיר לכיס הפרטי שלך.

הייתי מפרסם את הרכב ביד 2 ב-26-27 ומחכה כמה ימים לראות מה הלך השוק.

שאלה אחרת, למה לא ללכת על 0 ק"מ?

https://carclick.co.il/campaign-product/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1/

מה היתרונות והחסרונות ברכישת רכב 0 ק"מ?

בקישור שנתת זו רמת גימור הנמוכה יותר, אני מעוניין לרכוש את רמת הגימור השניה.

ברכב החדש שתרכוש תפסיד כל שנה לפחות 25/30 אלף...

ברור לי שאפסיד כסף כל שנה, זה חלק מלקנות רכב חדש "ולהתפנק" איתו. לדעתי קצת נסחפת עם הסכומים.

בתור אחד שמחפש 3008 לאבי נתנו לי הצעה די יפה עם 10 אלף מתחת למחיר אבל שהטרייד ועוד על סופרב נכנס לתמונה בימי מכירות שהיה להם תחת הסלוגן ''טריד אין במחיר מחירון" אז הורידו לי 5k לפני שקלול על הסופרב ולאחר הבדיקה היו מורידים עוד.

מסקנה - תמיד תרוויח יותר אם תמכור לבד. עד כמה ההפרש יהיה גדול ושווה את זה? לא תמיד

אנשים היום מחפשים לקנות ממגרשים כל עוד יש מימון ו'אחריות' גם אם זה בא על חשבון ק''מ גבוה וכיו''ב

מנסה את מזלי בשוק הפרטי ואז אחליט...

ההצעה די טובה.

אתה צריך לקחת בחשבון שלא תקבל מחירון על הרכב כי השוק מוצף.

אני הייתי נכנס איתם למשא ומתן במטרה לקזז עוד 3000 שקל מהפרש המחיר.

תהיה נחוש ותנקוב בסכום שאתה מוכן לשלם כי "אחרת אין עסקה ואני קונה אצל המתחרה".

אתה תופתע לראות באיזה מהירות מנהל המכירות יאשר זאת.

נתתי להם הצעה נגדית ואמרתי שאו שיקבלו אותה או שהעסקה תבוטל, יש עוד רכבים בשוק... ממתין לתשובה...

הם מציעים לך 30% מתחת למחירון. אם נהיה אופטימיים רכב נפוץ עם תאונה במצב השוק היום לא יקבל יותר מ 20% מתחת למחירון (כאדם פרטי אתה לא יכול לתת מימון וטרייד כמו שרוב הרוכשים רוצים היום).

מכאן אתה צריך להחליט אם 3000-5000 שקלים שווים את ההתעסקות וההישארות בלי רכב.

3000-5000 שווים לי את המאמץ לנסות למכור בשוק הפרטי, להשאר בלי רכב לתקופה קצרה לא מטריד אותי.

פורסם

עדכון,

אז פירסמתי את הרכב לפני שלושה ימים והאמת שהשוק בחוץ לא נראה כל כך קשה... לא מעט פניות והצעות.

בסוף מכרתי את הרכב תוך שלושה ימים כאשר קיבלתי עליו 32,000 ש"ח... חסכון של 9500 ש"ח לעומת ההצעה של הטרייד אין..

פורסם

אתה לוקח מהם מימון?

אם לא תתן להם הצעה של 152,500 + איתוראן, חיישני רוורס, מרימי שמשות, זה המבצע האחרון שהיה שלם להסתדרות המורים.

תסגור אתם אולי כמה שקלים יותר כי אתה כנראה לא מורה.. אך בטווח הזה כנראה תסגר עסקה.

זה סיפור קלאסי של רווח הטרייד מיבואן, היבואן מרוויח פעמיים: פעם אחת אתה לא מקבל לרוב שקל הנחה ופעם שניה אתה נשחט בתנאי הטרייד, הפתרון למכור ולהביא מזומן לסניף ללא טרייד ואז כושר המיקוח עולה פלאים.

9,500 שקל זה הרבה מאוד כסף ושווה להתעסק במכירת הרכב בשביל כזה סכום.

פורסם

אליהו, אתה שוכח רק שאף רכב לא נמכר במחירון (לא נקי ולא משוקלל) ולרכב הספציפי הזה שהוא רכב נפוץ יש גם תיקון מכה מקדימה.

לגבי רווח היבואן, לא מציע לך בכלל להיכנס לפינה הזו כי קודם כל היבואן והלקוח לא שותפים ושנית רכב יכול לעמוד במגרש גם שנה והשנה הזו עולה הרבה מאוד כסף (הרבה מעבר לירידת ערך הרכב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מבין מה אתה רושם, הנה לך סיפור ספציפי עם הרכב שחטף מכה ונמכר ב9,500 שקל יותר ממה שהיה מקבל דרך הטרייד, זאת אומרת שבכל מצב הנוחות של הטרייד עולה לא מעט כסף, 9,500 שקל זה הרבה מאוד כסף.

כעת הוא בא עם מזומן לסוכנות ותאמין לי שיכבדו כל בקשה הגיונית שלו, כושר המיקוח עלה פלאים.

• תוכן חדש...