Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה טמונה בהגדרת מערכת המיזוג במחשב הרכב.

הרכבים המגיעים לארץ מוגדרים במערכת המיזוג כ-חם. שינוי ההגדרה ל-חם מאוד משפר משמעותית את הקירור. מניסיון אצל מכר ששינה את ההגדרה. בקש במוסך לנסות.

אלעד

תודה זה מעניין עד כמה זה נכון ואילו רכבים

הרכב עבר טיפול שנתי ראשון החליפו פילטר מזגן כחלק מהטיפול

לא השתנה כלום.

מדוע אם זו רק הגדרה במוסך מורשה,לא תיקנו את זה וזהו?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

רק שנבין יותר טוב את התלונה, לאחר שהרכב עמד בשמש ובנסיעה של 15 דקות המזגן לא מספיק לקרר את הרכב?

אם זו התלונה אני לא חושב שפיאט תיתן לך מענה יותר טוב מפגו.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם
האם יש הבדל בין 2016 ל 2017?

זא לפי מה שכתבו כאן ,אז הדגם בעייתי.

האמת זו התלונה בגדול

הרכב עם צלון כל הפתחים מכוונים אלי

וכן יוצאת רוח קרה אבל הכל חם.

הרכבים אחרים זה לא בלט

והשנה בירושלים לפחות הקיץ סביר

פורסם

האמת היום שמתי לב לזה ב208 כאשר האוטו היה בשמש כמה שעות בתל אביב, אני מהצפון ואצלינו אני פחות מרגיש את החום התל אביבי, , מה שכן אחרי שהתחלתי בנסיעה של 10 דקות זה התחיל לקרר לאט לאט שבכביש מהיר בחזרה הביתה זה כבר היה קריר ונעים.

אם אתה אומר שזה כל הזמן חם, אז יכול להיות בחלק מהמקרים החום גורם למזגן לעבוד קשה כדי להפיק תועלת, או סביר להניח שיש לך בעיה כלשהי, אולי חסר גז, מדחס לא תקין וכו...

• תוכן חדש...