Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש. נכנס לבדיקה במוסך מורשה צ'מפיון.

ללא שום קשר לתקלה, אני רואה את הבחור מוזג מי ברז לתוך מיכל מטונף(גריז) ושופך את המים למיכל עד שהם ממלאים את כל המיכל נוזל הקירור.

כמובן שהמים במיכל היו בטווח התקין(אפור) גם לפני המילוי הזה. לפי בדיקה קצרה, בכל הרכבים של ואג מ2010 אפשר למלא רק מים מזוקקים, וגם יש סימון חד וברור איפה המינימום והמקסימום.

לא פלא, זאת הפעם השניה שאני נתקל בתופעה הזאת. פעם הקודמת גם במוסך מורשה צ'מפיון, אבל אחר.

האם יש מוסך צ'מפיון שעובד לפי הוראות היצרן, או שכולם עובדים לפי הוראות טיפולים של ריאו וכד'?

:?

פורסם

המוסך המרכזי של Audi בפתח תקווה עובדים לפי הוראות היצרן. מדובר במוסך טוב מאוד, רק יקר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
רכב חדש. נכנס לבדיקה במוסך מורשה צ'מפיון.

ללא שום קשר לתקלה, אני רואה את הבחור מוזג מי ברז לתוך מיכל מטונף(גריז) ושופך את המים למיכל עד שהם ממלאים את כל המיכל נוזל הקירור.

כמובן שהמים במיכל היו בטווח התקין(אפור) גם לפני המילוי הזה. לפי בדיקה קצרה, בכל הרכבים של ואג מ2010 אפשר למלא רק מים מזוקקים, וגם יש סימון חד וברור איפה המינימום והמקסימום.

לא פלא, זאת הפעם השניה שאני נתקל בתופעה הזאת. פעם הקודמת גם במוסך מורשה צ'מפיון, אבל אחר.

האם יש מוסך צ'מפיון שעובד לפי הוראות היצרן, או שכולם עובדים לפי הוראות טיפולים של ריאו וכד'?

:?

ראשית כול דילול של נוזל הקירור במי ברז אינו פוגע במאומה במערכת הקירור של רכבך מכיוון שהנוזל הקירור המקורי מתוכנן להתמודד גם עם מים קשיים/מי ברז.

אכן מילוי מעבר לסימן MAX אינו רצוי וגם שימוש במיכל שקודם לכן היה מטונף בשמן.

* כול מוסכי צ'מפיון עובדים לפי הוראות הייצרן והם מעודכנים מעת לעת במידע וידע שלא תמצא ברוב המוסכים. זה שאחד העובדים פישל עדיין לא סיבה לפסול את המוסך מכיוון שבמוסכי צ'מפיון מועסקים עשרות רבות של עובדים ותמיד קיים הסיכוי שעובד מסויים ייפשל וזה נכון לגבי כול מוסך אם זה של הרשת או מוסך פרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
ראשית כול דילול של נוזל הקירור במי ברז אינו פוגע במאומה במערכת הקירור של רכבך מכיוון שהנוזל הקירור המקורי מתוכנן להתמודד גם עם מים קשיים/מי ברז.

אכן מילוי מעבר לסימן MAX אינו רצוי וגם שימוש במיכל שקודם לכן היה מטונף בשמן.

* כול מוסכי צ'מפיון עובדים לפי הוראות הייצרן והם מעודכנים מעת לעת במידע וידע שלא תמצא ברוב המוסכים. זה שאחד העובדים פישל עדיין לא סיבה לפסול את המוסך מכיוון שבמוסכי צ'מפיון מועסקים עשרות רבות של עובדים ותמיד קיים הסיכוי שעובד מסויים ייפשל וזה נכון לגבי כול מוסך אם זה של הרשת או מוסך פרטי.

קרה לי אותו מקרה בדיוק במורשה של צ׳מפיון

• תוכן חדש...