Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לערוך (לחתוך ולאחד) סרטונים ממצלמת הרכב (Viofo A119), ולהעביר לצורך צפייה/הצגה, לטלפון מסוג Samsung J7.

המצלמה מפיקה סרטונים בסיומת MP4. כשאני מעביר את המקור, יש אודיו, אבל ללא ווידאו. אני עורך עם תוכנה בשם Avidemux, שמאוד נוחה לשימוש לצורך שימוש במחשב האישי. ניתן ליצור סרטונים בסיומת (ואני מניח שבשימוש codec) של avi, mpeg4, mpeg2, flv ועוד. כשאני מעביר את הסרטון הערוך לטלפון, לא ניתן לצפות בו, כי ה-codec הנדרש לא קיים. גם אין אודיו, מתקבלת הודעת שגיאה.

האם מישהו יודע איזה פורמט כן ניתן לצפייה בטלפון samsung, ומופק ע"י התכנה שבשימושי?

דבר מעניין: את אחד מהפורמטים שהעברתי ולא היה ניתן לצפייה, העברתי ב-whatsapp לחבר, וההעברה עשתה המרה לפורמט שאפשר צפייה בסרט. מאחר והסרט שאני צריך ארוך וגדול (בנפח אכסון), לא ניתן להעבירו.

אודה לעזרתכם.

פורסם (נערך)

אם אין שם מידע אישי חשוב מי יודע מה, תעלה מהמחשב ליוטיוב. כל העולם ואשתו משתמשים ביוטיוב בתור האחסון הגלוי לקבצי הווידאו הפרטיים שלהם.

עריכה: על הדרך אתה יכול גם לערוך ביוטיוב כך שאפשר להימנע לגמרי מאיזה שהוא טיפול בסרט באמצע, להעלות הישר את הקובץ ובעורך של יוטיוב לקצץ מה שצריך.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם אין שם מידע אישי חשוב מי יודע מה, תעלה מהמחשב ליוטיוב. כל העולם ואשתו משתמשים ביוטיוב בתור האחסון הגלוי לקבצי הווידאו הפרטיים שלהם.

כשאני מעלה ליוטיוב, האיכות נחתכת משמעותית. האיכות חשובה, כי מדובר בסרטון שיוצג לשופט בבית משפט לתביעות קטנות.

נסה להוריד לטלפון את האפליקציה Mx player ואיתה לצפות בסרטון.

תותח! תודה רבה!

פורסם

איבוד האיכות אפסי, אתה יכול להעלות ב-full hd 1080 אם בא לך. רק תוודא שבעת ההפעלה מהטלפון אתה מציג ברמת האיכות הגבוהה ביותר ולא auto.

אבל מכיוון שכבר דיברת על בית משפט, תגיע עם מחשב נייד וזהו, יותר פשוט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה.

הסתדרתי מצויין עם אפליקציה שיואל המליץ עליה.

מבטיח לא לצחוק עלי? אין לי מחשב נייד. עד לפני 3 חודשים עבדתי בעבודה מול שלושה מחשבים, ובבית מול נייח אחד. הספיק לי... אולי הגיע הזמן, בשרשור נפרד :wink:

פורסם

לא צוחק, מבין אותך לגמרי :-)

• תוכן חדש...