Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף תיבת הילוכים עם קלאץ' כפול אלא אם זה שחיטה נוראית במחיר

על איזה רכב אתם יכולים להמליץ עם התכונות שציינתי? מבחינת שנתון שיהיה באיזור 2011 או אחרי, אבל לא משהו חדש.

כיום אני נוהג על קיה פיקנטו שהוא מאוד קצר (3.5 מטר), אבל אם צריך להאריך ל4 מטר אז בסדר, אבל בגדול מעדיף להימנע ממשהו מאוד ארוך כדי שאוכל להיכנס ביותר מקומות חניה.

אני מחפש את הרכב עם התכונות האלה במחיר הכי נמוך (אופטימלי) שיש.

אני חושב על סיאט איביזה הרבה אבל אני רואה שהרכב האוטומטי מגיע עם גיר רובוטי ואני לא מעוניין בגיר כזה. ואני גם קורא כל מיני בעיות על האמינות של הרכב הזה מבחינה מכנית..

אני יכול להוציא 150K על הרכב, אבל אם אפשר להשיג את התכונות שציינתי גם ב50K אז למה לא... תמיד אפשר לקנות ב.מ.ו שתכלול את כל מה שאני רוצה אבל זה נשמע לי כמו בזבוז כי אני לא מחפש את השופוני.

אשמח לשמוע על כמה שיותר דגמים שנכנסים בפרמטרים שתיארתי, ומתוכם אוכל לבחור מה שהכי מתאים לי..

תודה :)

פורסם

תיבת הילוכים עם קלאצ כפול = תיבה רובוטית(דו מצמדית)

ולכן לא משנה איזה רכב עם תיבה כפולת מצמדים תקנה היא תהיה רובוטית.

הרנו קליאו טרופי יכולה להתאים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גולף GTI משומשת (בת שנתיים שלוש) היא לדעתי הרכב האידאלי עבורך: חזקה, יפה, שומרת ערך, אמינה, הרבה מאוד אפשרויות לשיפורים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בשביל האצה גבוהה הייתי מציע מסוק. רצוי בלאק הוק או קוברה.

*מצטער. לא יכולתי להתאפק :lol: ההצעה לגולף GTI טובה לדעתי, או שאפשר גם לאון קופרה או כל מכונית אחרת מתוצרת פולקסווגן עם גיר שישה הילוכים (DSG6). אפשר גם לבדוק את הפוקוס אחרי מתיחת הפנים - אמנם לא גיר כפול מצמדים אבל פלנטרי די טוב. גם פיג'ו 308 מהדור החדש תהיה אחלה, המנוע אולי קטן (1.2) אבל הגיר טוב והמנוע מצוין (וגם חסכוני בקטע מפתיע).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
גולף GTI משומשת (בת שנתיים שלוש) היא לדעתי הרכב האידאלי עבורך: חזקה, יפה, שומרת ערך, אמינה, הרבה מאוד אפשרויות לשיפורים.

תודה! מה לגבי פולו GTI? נראה לי שהפולו יותר תתאים לי כי היא קטנה יותר... לא ככה?

פורסם
תודה! מה לגבי פולו GTI? נראה לי שהפולו יותר תתאים לי כי היא קטנה יותר... לא ככה?

אם אתה מחפש רכב עם מנוע בריא שירגיש טוב אני לא רואה סיבה לעלות לgti, ייקר את האחזקה,הביטוח והטסט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם אין לך צרכי הובלה משמעותיים, גם סובארו BRZ אוטומטית יכולה לבוא בחשבון, אם כי יש לה אפקט הגעה משמעותי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
אם אין לך צרכי הובלה משמעותיים, גם סובארו BRZ אוטומטית יכולה לבוא בחשבון, אם כי יש לה אפקט הגעה משמעותי.

ואפקט האצה בינוני ביותר.

פורסם
אתה בטוח שאתה רוצה גיר רובוטי בן 7 ??,לא בדיוק מתכון לשקט בראש..

הם באמת נהרסים אחרי 7 שנים?

העניין הוא שרכב משתנון ישן יותר מוזיל משמעותית את המחיר. אז אפילו במקרה וצריך לשפץ את הגיר, נגיד שזה עולה 10K, וההוזלה בשנתון היא 20K, אז גם במקרה הכי גרוע הצלחתי לחסוך 10K הפרש... מבין את ההגיון?

פורסם
אם אתה מחפש רכב עם מנוע בריא שירגיש טוב אני לא רואה סיבה לעלות לgti, ייקר את האחזקה,הביטוח והטסט.

יש מצב שאתה יודע כמה ההבדל משמעותי ביחס לקיה פיקנטו שאני נוסע עליה היום? היא משנתון 2011

לא מחפש סכום מדויק אבל בכמה זה מייקר בערך? בעיקר נושא הביטוח והטסט.. על אחזקה אפשר לשלם גם במזומן אז פחות בעייתי מבחינתי

פורסם
יש מצב שאתה יודע כמה ההבדל משמעותי ביחס לקיה פיקנטו שאני נוסע עליה היום? היא משנתון 2011

לא מחפש סכום מדויק אבל בכמה זה מייקר בערך? בעיקר נושא הביטוח והטסט.. על אחזקה אפשר לשלם גם במזומן אז פחות בעייתי מבחינתי

מחיר הטסט נגזר ממחירו הרכב כשהיה חדש.

גולף/קופרה עולות 240+-.

ביטוח תלוי גיל וותק והיעדר תביעות.

טסט יעלה בסביבות ה3,000.

ביטוח תלוי בהמון פרמטרים, יכול לנוע 8-13 בשנה.

פורסם
הם באמת נהרסים אחרי 7 שנים?

העניין הוא שרכב משתנון ישן יותר מוזיל משמעותית את המחיר. אז אפילו במקרה וצריך לשפץ את הגיר, נגיד שזה עולה 10K, וההוזלה בשנתון היא 20K, אז גם במקרה הכי גרוע הצלחתי לחסוך 10K הפרש... מבין את ההגיון?

ההתעסקות עם הגיר הזה לא תיגמר גם אחרי שיפוץ,כי מצמדים צריך להחליף כל 30-40,לפעמים יותר,והמכטרוניק שם מתקלקל לא מעט,ושיפוץ בחיים לא יביא את הגיר למצב שהוא יעבוד כחדש,בקיצור הבנת..

לדעתי סובארו BRZ שהוצעה לך תתאים הרבה יותר לצרכים שפירטת.

פורסם

אין שום בעיה ברובוטים הדו מצמדיים הרטובים שנמצאים ב GTI/ קופרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...