Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המזגן באוטו הנ"ל נותן עבודה בינונית שכזאת. מקרר אבל לא משהו.

מיוטוב הבנתי לראות מצב פילטרים, סיבוב המאוורירים ולמלאות גז - בין היתר.

עכשיו שנגשתי לפילטרים, שהיה עליהם מעט אבק אבל לא מוגזם, ראיתי כמויות עצומות של זבלה בכוחים שבחלל המנוע, לכיוון הדאש.

הוצאתי חלקית מה שאפשר עם היד. נשאר לא מעט.

רציתי לדעת - האם אפשרי לנקות את החללים האלה באוויר דחוס? מכיוון שאני לא יכול לגשת לשם ממש, זה אזורים צרים עם רשתות וחלקי ברזל.

האם האוויר לא יפיל את החלקים בין חלקי האוטו למטה?

תודה.

פורסם

חשוב לנקות את המרזב מים הזה מכל הלכלוך בחורף זה עלול לסתום לך את המרזב.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חח מה זאת אומרת מרזב? זה לא מרזב..

זה כול מיני חלקים ישרים ריקים באוטו שתפסו ים זבלה מהבעלים הקודם. אני חושב הוא פתח מכסה מנוע והחנה ככה מתחת לשורת עצים. זה מטורף.

פורסם

ניקוי עלים לא ישפר לך את המזגן.

רוב הסיכויים שקיים חוסר קל בגז. המערכת ברכבים האלו קטנה, פחות מחצי קילו גז, לכן גם חוסר קטן של 100 גרם יורגש היטב בעוצמת המיזוג.

גש למלא גז וחזור לדווח.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה, אני יעשה זאת בהחלט.

אבל הקטע של העלים, כ 300 גרם שלהם באזורים של הדאש, באמת אי אפשר להעיף עם אוויר דחוס? זה יצור בעיות?

גם ויזואלית זה נראה כאילו גדל שם פאקינג שיח.

פורסם
תודה, אני יעשה זאת בהחלט.

אבל הקטע של העלים, כ 300 גרם שלהם באזורים של הדאש, באמת אי אפשר להעיף עם אוויר דחוס? זה יצור בעיות?

גם ויזואלית זה נראה כאילו גדל שם פאקינג שיח.

לא יודע אם אויר דחוס יעזור, אפשר לנסות. אם לא יעזור אז יש לפרק את חיפוי הפלסטיק מתחת למגבים ואז תהיה לך גישה לנקות שם

יום טוב גם לך

פורסם

מתחת לחיפוי הפלסטיק זה המרזב.

נקה אותו טוב

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
ניקוי עלים לא ישפר לך את המזגן.

רוב הסיכויים שקיים חוסר קל בגז. המערכת ברכבים האלו קטנה, פחות מחצי קילו גז, לכן גם חוסר קטן של 100 גרם יורגש היטב בעוצמת המיזוג.

גש למלא גז וחזור לדווח.

צודק לחלוטין , אצלי ב-206 היה חוסר של גז אומנם לא 100 אלא יותר בכיוון של 300 והמזגן קירר עדיין הוספתי את הנותרים והמזגן הפך למקפיא.

לגבי העלים תפוס לך איזה שבת ונקה שם את הכל, בנוסף יכול להיות שזה כן סותם לך את הפילטר מזגן (במידה ואצלך יושב בחוץ), ובמידה ולא עדיף שתנקה, לא פעם שמעתי על הצטברות של מים שבמקום להיות מנוקזים מהפתחים ליד הבתי בולם מנוקזים לתוך המנוע ומכאן הדרך לבעיות הייתה קצרה (לדוג' פיאטסה 2010 שפגשתי בבעיה הנ"ל)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביקשו שאני יחזור לעדכן, אז כן - מלאתי גז, יחד עם הוואקום וניקוי פתחי האיוורור, והמזגן מקרר עשר. אפילו בעוצמה '2' שלו (מתוך 5).

אני שמח שהמוסכניק נתן לי להשתולל עם צינור לחץ האוויר שלו בזמן המילוי, היה הרבה הרבה זבל בתוך מכסה המנוע, בהרבה פינות, אפילו הרבה יותר ממה שראיתי לפני זה. פחית אוויר דחוס בקושי הייתה עושה משהו במקרה הנ"ל.

• תוכן חדש...