Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כיום אני נוהג במאזדה 3 2010 2.0L, סהכ מאוד מרוצה מהרכב (חווית נהיגה, זריזות,גימור) רק שהיא אוכלת המון דלק!!

אני מעוניין להשתדרג בשנתון לסביבות 2014-2015.

חשבתי על הדגם המקביל החדש של מאזדה אבל משום מה המחירים נראים בשמיים. אנשים דורשים על 2014 80K ואפילו יותר.

אני זוכר שקניתי את הרכב הנוכחי בשנת 2014 ועלה לי 65K.

לא מבין איך אנשים מצליחים למכור במחירים האלה.

בכל אופן הייתי שמח לקבל הצעות לרכבים נוספים בתקציב הזה שיהיו דומים לרמת גימור והכוח של המאזדה אבל זולים יותר.

תודה.

פורסם
ערב טוב,

כיום אני נוהג במאזדה 3 2010 2.0L, סהכ מאוד מרוצה מהרכב (חווית נהיגה, זריזות,גימור) רק שהיא אוכלת המון דלק!!

אני מעוניין להשתדרג בשנתון לסביבות 2014-2015.

חשבתי על הדגם המקביל החדש של מאזדה אבל משום מה המחירים נראים בשמיים. אנשים דורשים על 2014 80K ואפילו יותר.

אני זוכר שקניתי את הרכב הנוכחי בשנת 2014 ועלה לי 65K.

לא מבין איך אנשים מצליחים למכור במחירים האלה.

בכל אופן הייתי שמח לקבל הצעות לרכבים נוספים בתקציב הזה שיהיו דומים לרמת גימור והכוח של המאזדה אבל זולים יותר.

תודה.

מישהו?

פורסם

פיג'ו 308 (הדגם הנוכחי, 2014+)

פחות חסכונית, אבל יותר חזקה - פוקוס (מ-2016). קצת גבולית בתקציב שלך, אבל לדעתי אפשרית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

המחיר ההתחלתי שאתה רואה הוא רק נקודת פתיחה למיקוח, לדעתי, תוכל למצוא אקזמפלר ב-70k.

גרסת ה-Spirit שווה את זה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
המחיר ההתחלתי שאתה רואה הוא רק נקודת פתיחה למיקוח, לדעתי, תוכל למצוא אקזמפלר ב-70k.

אתה רחוק מלהכיר את השוק של הרכב ההזה ספציפית.

חיפשתי הרבה מאוד זמן ספיריט מהשנתון הזה ומי שהיה מוכן לרדת במחיר זה רכב חברה לשעבר/ק"מ של מונית/ליסינג לשעבר עם ק"מ של השכרה מרובת אנסים.

למי שיש רכב כזה פרטי שמור לא מוכר פחות מ 75-76,000, אני התייאשתי ובסוף גם כיוון שרכשתי בטרייד אין,הפור נפל על הונדה סיוויק מאובזרת ולזו גם המלצתי לפותח הנושא- 2013-14 ייכנסו בתקציב- תלוי ברמת האבזור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה מוכר בגלל שהרכב זולל דלק, אז למה אתה מחפש את אותו הרכב רק משנתון מתקדם?

סיוויק 1800 האצבק תהיה בחירה טובה

או שתלך על רכב עם מנוע טורבו כמו גולף/אוקטביה/לאון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לנסר ולא משנה אם 4 או חמש דלתות. אמינות מוחלטת, מקרר יפני שפשוט עושה את העבודה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אם אתה מוכר בגלל שהרכב זולל דלק, אז למה אתה מחפש את אותו הרכב רק משנתון מתקדם?

סיוויק 1800 האצבק תהיה בחירה טובה

או שתלך על רכב עם מנוע טורבו כמו גולף/אוקטביה/לאון.

מאזדה 3 משנתון 2013 עברה מתיחת פנים משמעותית- גם מנוע סקייאקטיב חסכוני יותר בדלק ממנועים קודמים וגם רכב עם מערכת עצור וסע.

לגבי הסיויק מסכים, לגבי גרמניות עם DSG- חתול בשק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...