Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

אני והחבר'ה התחלנו למאוס בפיצה ובא לנו לגוון קצת.

הבעיה היא שברעננה הכל נסגר ב10 (אנחנו מזמינים בסביבות 11 בד"כ) מה גם שהמבחר ממש דל.

חיפוש בגוגל מביא את כל מסעדות הסיבוס תןביס שסגורות בשעות הרלבנטיות- אני די בטוח שיש מקומות אחרים באיזור השרון שעושים משלוחים לרעננה אבל אני פשוט לא מוצא אותם.

אין לי גם כיוון למשהו ספציפי, רק שיהיה קליל כמו פיצה (גם מבחינת המחיר- לא רואה אותנו מזמינים סטייק ב11 בלילה...), רעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם

אני לא מהאזור, אבל אולי זה יעזור. אכלתי ברעננה אחלה המבורגר שנקרא "בנג בנג". אני אישית לא אוהב המבורגרים במשלוח ואני לא יודע אם הם עושים משלוחים, אבל שווה לבדוק. אם זה יגיע מהר, אז זה לא יפגע בו יותר מדי.

בטוח יש אסייתי ברעננה: זוזוברה לא עושים משלוחים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זוזוברה עושים משלוחים לת"א, אז אני מאמין שיעשו גם לרעננה.

אבל הם נסגרים ב23:00

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אומר מראש שאני לא יודע מה שעות הפעילות של המסעדות הבאות, אבל ברעננה יש מלא מקומות של אוכלים.

המומלצים מנסיוני הם:

wok away

bang bang (שניקו המליץ עליו. אכלנו שם לא מזמן והיה ממש ממש נחמד).

יומנגס (אזה"ת עתיר ידע בכפ"ס. אולי עושים משלוחים)

עכשיו תוך כדי שאני כותב, אני פתאום קולט שאנחנו מזמינים ממש מעט אוכל הביתה...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא מזמין מהסיבה שעד שזה יגיע, זה יהיה קר (גם אם בחוץ 42 מעלות) ועם טעם של ת#ת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא מהאזור, אבל אולי זה יעזור. אכלתי ברעננה אחלה המבורגר שנקרא "בנג בנג". אני אישית לא אוהב המבורגרים במשלוח ואני לא יודע אם הם עושים משלוחים, אבל שווה לבדוק. אם זה יגיע מהר, אז זה לא יפגע בו יותר מדי.

בטוח יש אסייתי ברעננה: זוזוברה לא עושים משלוחים?

אה, אני רואה שזה אותם בעלים של פיצה pazzo ושל השינקין, אלה אחלה מקומות אז בהחלט אבדוק את הנושא, תודה! (למרות שנראה לי שזה המבורגר בצד המושקע יותר, משהו שיותר מתאים לישיבה עם כוס בירה בצד)

פורסם

לא יודע כמה הוא מושקע, המקום בהחלט נחמד (ויש סל וכדור ואפשר לזרוק בזמן שמחכים).

יש בירה, יש המבורגר שאתה בוחר ואז יש חלון ראווה עם נקניקים וגבינות ואתה בוחר תוספות.

ההמבורגר טעים ועסיסי, פגעו בול במדיום אז הגיע להם שאפו.

זה ממש לא פנסי שמנסי. ממליץ לנסות בלי קשר.

זוזוברה זו אסייתית שאני מאוד אהבתי, אבל לא אכלתי אולי שנה. תמיד גם הייתי אוכל בהרצליה ולא בסניפים אחרים, אז אני לא מכיר אותם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע איך הסניף בהרצליה, אבל זה שבכפ"ס היה נפילה רצינית. הלכנו פעם אחת, היה יקר וסתמי להחריד. לא רואה שום סיבה להעדיף אותם על ג'פניקה או כל מקום אסייתי גנרי אחר.

פורסם

ממליץ לך בחום על מסעדת ויצי

המבורגר ממש מפתיע לטובה!

ואישית אני מאוהב בסנדוויץ אסטוניה שלהם!

הבעיה היחידה שעכשיו הם עובדים רק בסופשים (לך תבין)

מעבר לזה יש לך את השניצלס (אם אתה אוהב) שפתוח עד מאוחר ועושים משלוחים.

פורסם

המבורגר במשלוחה מגיע כבר קר מדי. אין לו את היתרון של פיצה, ששומרת חום טוב יותר ושאפשר לחמם. המבורגר צריך לאכול במקום.

נודלס עובד במשלוח, אם לא מבשלים אותן יותר מדי, כי הן ממשיכות להתבשל בחום באריזה, ואז מקבל נודלס דייסתיות.

סושי עובד טוב במשלוח. אוכל קר...

חוצמיזה, איך אפשר שיימאס מפיצה. הייתי יכול לחיות מפיצה כל החיים.

זו האמא של אבות המזון

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

אני היום מוותר על בשר לכל החיים ולא מוותר על פיצה.

זהו, אמרתי את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני והחבר'ה.

תלמדו לבשל :)

אוסיף ואומר שכישורי בישול הם דרך טובה להעלות את המניות שלכם בשוק הפו"פ, ואז אולי יהיו לכם דברים יותר מעניינים לעשות ב-11 בלילה מאשר לאכול פיצה עם יותר מדי נקניק.

פורסם

דריש, ואם הוא והחבר'ה שלו הם מספר זוגות? לא צריך להיות נאד בכל מחיר.

ולנושא, לפני כמה ימים חזרנו לבקר בבנג בנג, ושוב היה ממש אחלה. מומלץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אוסיף ואומר שכישורי בישול הם דרך טובה להעלות את המניות שלכם בשוק הפו"פ, ואז אולי יהיו לכם דברים יותר מעניינים לעשות ב-11 בלילה מאשר לאכול פיצה עם יותר מדי נקניק.

החבר'ה דווקא נשואים ובאים בדיוק כדי להתרחק מהאשאילדים וכדי לא לבשל.

• תוכן חדש...