Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אתמול עשיתי תאונה עם האוטו של העבודה. מה קרה? עשיתי רוורס, לא שמתי לב למישהו שבא מאחור ובום. פגעתי בו בטמבון קדמי בצד שמאל, נוצרה מעיכה לא קטנה.

הרכב הנפגע הוא ניסאן קשקאי. הפוגע ניסאן מיקרה. למיקרה שלום, הקשקאי הלך למוסך. לדברי הנפגע מדובר בהחלפת טמבון (משהו עם מחוספס וקילופים) ואינו מוכן להתפשר על תיקון + צביעה.

לגיטימי, יש ביטוח! שמח וטוב לב אני מתקשר לבוס ומודיע על התאונה ומבקש כבדרך אגב את פרטי הביטוח. מה מסתבר? איפכא מסתברא! הבחור לא מוכן להפעיל ביטוח. למה? כי הפרמיה שלו תעלה ויש השתתפות עצמית.

שיחה קצרצרה לעו"ד לענייני תעבורה ועבודה - אם לא חתמתי על הסכם קיבוצי/אישי שמתיר לבוס לקזז - הוא לא יכול. גם לא יכול להשית עליי את התיקון. האמת גם שאין לי שום חוזה איתו. לטובתי.

בשיחה הבוס זרק "אל תבוא מחר לעבודה ונדבר". כנראה מתכוון לפטר אותי. נתתי לבחור שפגעתי בו את הטלפון של הבוס שלי, שישבור את הראש. סלמאת אמרתי לו!

נראה מה הבוס יגיד בבוקר.

זהו. פרקתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה זה לפטר אותך? על סמך תאונה?

נראה לי שהוא חופר לעצמו חתיכת בור אם זה מה שהוא מתכנן לעשות.

פורסם

נשמע כאילו הבוס שלך רק חיפש סיבה להעיף אותך ונתפס על זה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איזו התנהלות מגעילה, ועליבות נפש מצידו.

אפשר לחשוב בכמה הפרמייה תתייקר..

גם אם תלבן את הדברים מול הבוס "הגדול", הייתי מתחיל לחפש עבודה אחרת.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תסלח לי אבל אתה עובד אצל אידיוט.

הוא גם מחייב עובד שנשפך לו הקפה או ששבר מקדח תוך כדי עבודה?

עובד גם טועה ולפעמים נגרם נזק (גדול יותר או פחות אבל נזק. לפעמים זה שקלים בודדים ולפעמים עשרות אלפי שקלים). אם זה לא דבר שקורה לך יותר מהסביר אז שיבלע את זה וימשיך הלאה.

לגבי הפעלת ביטוח אתם מסתכלים על רכב בודד אבל אם למשל בחברה יש 10 רכבים והפרמייה קופצת על כולם זה שיקול שונה לחלוטין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מילא היית משבית את האוטו עקב מירוץ לילי בלתי חוקי עם בני דודים...

כפי שנאמר, אידיוט גמור, תישאר בקשר עם העו"ד ותחפש בוס פחות דפוק ויפה שעה אחת קודם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צחקתי בקול, "אל תבוא מחר לעבודה ונדבר", תקשיב לו, אולי הוא בכלל רוצה לתת לך יום חופש למנוחה. תגיע מחרתיים ותגיד לו "תודה, איך הייתי צריך את זה".

פורסם

אם כבר שיפעיל את הביטוח וידרוש ממך חלק (סימלי?) מהעלייה בפרמיה. למה חלק? כי אני מניח שיש עוד סיבות או פוטנציאל לעליית בפרמיה חוץ מהתאונה שלך .

חוץ מזה שאם זה רכב עבודה אז כל ההוצאות הללו מוכרות במס/ מוכרות חלקית. כך שזה לא באמת עולה לו.

פורסם

ברור שזה "באמת עולה לו", גם אם זה מוכר למס, אבל נעזוב את זה רגע.

א. באמת בוס אידיוט

ב. חוץ מהסיפור הזה, הכל בסדר בעבודה? או שהוא לא מרוצה גם מדברים אחרים?

ג. על פיטורים מקבלים פיצויים כחוק לפי חישוב של משכורת לשנה (בגדול, תלוי בכמה דברים). לא ידוע לי על פיצוי מוגדל אם הוא פיטר אותך בגלל צבע העיניים או רוורס -לא זהיר (בשונה למשל מפיטורין בהיריון שאז זה כבר סיפור שונה)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

טוב לחפש עבודה אחרת ויפה שעה אחת קודם.

עובדים עושים נזקים, אם זה בתום לב העובד לא צריך לספוג.

גם אם הביטוח יעלה משמעותית זה עניינו של המעסיק ולא של העובד, הרי בדיוק בשביל זה יש ביטוח.

לחיות במקום עבודה בפחד פן יישפך הקפה ותפוטר זה מרום עבודה לא נעים.

פורסם

אולי הבוס שלך אחרי כוס מים ( או יום אחד ) משנה את ההחלטה , וזאת היתה תגובה אימפולסיבית ראשונית. ישנם לא מעט אנשים שהתגובה הראשונית אחת ולאחר המחשבה ההחלטה הפוכה.

אם הוא לא נרגע, כמובן, כל המגיבים כאן צודקים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בסך הכל ניסאן מיקרה. מי שישמע נכנסת ברכב שלו עם מרצדס SLS.

בחברה שאני עובד בה אנשים מקבלים מליסינג קיה ספורטאג' חדשה, פורד אדג', איוניק 2018, עושים תאונות על ימין ועל שמאל ולאף אחד לא אכפת בכלל.

פורסם

לא נעים ולא נורא. מקווה בשבילך שהמנהל ירגע.

אפשר שהוא יצא עליך בגלל אחרים שמזלזלים ברכבי החברה. אני מכיר מקרוב מקרים של זילזול שעלו לנהגים לא מעט.

אחד שרוכב אופניים והשאיר מנשא מחובר ללא צורך, בנסיעה לאחור בחניון שבר את החלון והדלת ב CX5, שילם את מלא הנזק!

אחד שהבן "נהג חדש" שבר ציר אחורי בנסיעה פרועה לאחור והתלבש על אי תנועה ש"פיסק" את הגלגלים האחוריים - שילם על אובדן הרכב! ואחד שמידי שבוע "קרה לו" נזק , שוחרר מתפקידו בחברה.

והיום קראתי על נהג שירד לחוף ים המלח עם סופרב. (לא בטוח שליסינג או חברה, אבל סיכוי סביר שכן)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...