Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב שלא נמכר באלפים בליסינג (קארוק למי שמתעקש), אבל השאלה היא אם עצם העובדה שזה צבע נפוץ יכול לגרום להרבה אנשים לדלג לאוטו הבא בלוח?

ומה אתם בכלל אומרים על הצבע? יפה? מתאים?

אולי אני בכלל טועה וזה צבע שנמכר יותר טוב?

תודה

פורסם

צבע כסוף הוא נפוץ ולככן בד"כ אין בעיות במכירה של רכב בצבע נפוץ. דווקא צבעים "מיוחדים" כמו אדום או ורוד נחשבים לבעייתיים למכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשוק המוצף של היום הדברים החשובים הם מצב הרכב , היסטוריית טיפולים וק"מ. (כמובן שיש עוד המון פרמטרים כמו ייחודיות של הרכב אם קיימת ומוצא היצרן) , לא רואה מצב שבו קונה בה בטענה לכך שהצבע הוא עילה להורדה במחיר (אלא אם כן מדובר על איזה צבע הזוי כמו סגול חציל וכו').

דווקא להפך ,יש שיגידו שדווקא לקהל הישראלי השמרן צבעים כמו כסוף , לבן ושחור(?) הוא המתאים ביותר.

פורסם

צבעים כמו כסף ולבן הכי קל למכור, הם מתאימים כמעט לכל קונה.

נסה למכור רכב אדום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הלכתם על הקצוות משני הצדדים

או צבע שטוב לכולם או צבע נדיר מאוד

השאלה היא איך כסוף ליד אפור כהה למשל?

זה צבע יפה מאוד (לכאורה גם מתאים יותר לרכב הזה ספציפי), לא נדיר בכלל, ולא חושב שהוא קשה למכירה יותר מכסוף אפילו בקצת...

למעשה השאלה שלי היא איך מכירה של כסוף ליד הצבעים המקובלים האחרים?

קל יותר/קשה יותר/זהה?

פורסם

לרוב האנשים לא כזה אכפת ברכישת רכב מה הצבע, כל עוד לא מדובר בצבע ספיציפי שהם לא אוהבים או צבע ספציפי שהם אוהבים מאוד.

אבל לרוב האנשים זה לא ישנה אם הרכב כסוף, אפור או לבן.

פורסם
צבע כסוף הוא בעל יתרונות חשובים, ראשית הוא לא מתחמם כמו צבעים כהים בשמש, ולא רואים עליו לכלוך מאבק מהר.

צבע כסף לא מתחמם?? היה לי שנים על גבי שנים 3 מאזדה 6 רק בצבע כסף מטאלי ובקיץ האוטו היה נצלה והיה ממש בוער מבפנים.

פורסם

מתחמם כמו כולם אבל באמת גם כשהרכב טינופת מרחוק הוא נראה נקי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

במצב של היום בשביל מחיר טוב ורכב שמור כל אחד יתפשר על צבע.

כסוף או כסוף כהה,בסופו של דבר זו אולי העדפה אבל לא פרמטר קובע

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
צבע כסף לא מתחמם?? היה לי שנים על גבי שנים 3 מאזדה 6 רק בצבע כסף מטאלי ובקיץ האוטו היה נצלה והיה ממש בוער מבפנים.

גם לי יש צבע כסף מאז ומתמיד אבל אין שום קשר לתא הנוסעים, גם אם היה לך צבע לבן, כי במאזדות הפלסטיקה בפנים שחורה ומושכת חום כמו אש.

תיגע על צבע כסף וצבע לבן בשמש, ההבדל יהיה קטן.

פורסם

במקרה של הרכב הנדון, נראה שגוון הצבע יוכל להשפיע הכי פחות במכירה.

ה"בעייה" במכירה יכולה להיות יותר (במקרה זה) סוג הרכב.

(אתה נתפס באמת כאן לדבר השולי ביותר).

alfa 156 2.5.

פורסם
[h=2]האם רכב כסוף (בהיר) יכול לעשות בעיות במכירה בעתיד?[/h]

בהחלט כן. אם הרכב עבר תאונה, או עם בעיות מכניות / קוסמטיות, יכולות להיות בעיה של מכירה בעתיד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
צבעים כמו כסף ולבן הכי קל למכור, הם מתאימים כמעט לכל קונה.

נסה למכור רכב אדום.

ראה קיה פיקנטו אדומה, כמה מסתובבות כאלה בארצינו.

פורסם
ראה קיה פיקנטו אדומה, כמה מסתובבות כאלה בארצינו.

פיקנטו= רכב מיני לצעירים עם שוק חזק, והצבע האדום מושך ילדות אחרי צבא..

• תוכן חדש...