Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל חבר שלי שהוא סוחר רכב עמדה מיצובישי ספייס סטאר ורודה במצב חדש לגמרי עם קילומטראז' נמוך. לקח למעלה מחצי שנה(!) עד שמצאה בעלים חדשים.

וראו אותה לא מעט ילדות אחרי (ולפני) צבא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מתבייש לומר שרק אחרי בדיקה הבנתי מה זה 458

אבל אני גם לא מתבייש להיות בין "פשוטי העם" שרוכשים רכבים לפי הצרכים ולא לפי מה החבר/השכן/הבן דוד יגיד....

ואכן, אצלנו (שוב; פשוטי העם) נהוג לעשות שיקולים רבים לפני שרוכשים אוטו בדמים מרובים

אוי, מסכנים שכמונו....

פורסם

ללא ספק יותר קל למכור רכב לבן/כסוף מאשר רכב בכל צבע אחר.

אפילו צבעים נטרליים כמו שחור ואפור כהה יותר קשה למכור.

כשמדובר בצבע קיצוני יותר כמו אדום,צהוב,ירוק,סגול למכור את הרכב זה בכלל סרט רע לרוב.

אני יודע את זה מניסיון של מגרשי ליסינג, לא אחת מגיעים לקוחות שרוצים רק רכב לבן, או רק רכב כסוף ובשום פנים לא מוכנים לשמוע על צבע כהה למשל. חבר שניסה למכור מאזדה 3 במצב נהדר, במחיר טוב ובצבע צהוב גם עבר סיפור לא פשוט.

הרבה אנשים התקשרו אליו שלא שמו לב לצבע ביד 2 וכששמעו שהוא צהוב מיד אמרו לא תודה וניתקו.

פורסם
אני לא מתבייש לומר שרק אחרי בדיקה הבנתי מה זה 458

אבל אני גם לא מתבייש להיות בין "פשוטי העם" שרוכשים רכבים לפי הצרכים ולא לפי מה החבר/השכן/הבן דוד יגיד....

ואכן, אצלנו (שוב; פשוטי העם) נהוג לעשות שיקולים רבים לפני שרוכשים אוטו בדמים מרובים

אוי, מסכנים שכמונו....

הפוך, גוטה, כולנו פשוטי העם היהודי שקונים רכב לפי צרכים ועושים שיקולים רבים לפני כן. בקניית רכב משומש, צבע הוא לרוב מאוד מאוד נמוך ברשימת אותם השיקולים. אלא אם כן אתה איזה ווירדו שחייב רכב לבן/שחור/ירוק, אבל למזלנו/ך אותם ווירדואים די נדירים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לי דווקא נראה כי הצבעים כסוף/שמפניה איבדו מזוהרם בשנים האחרונות. אם נקח למשל ג'יפונים חדשים אזי ממה שאני רואה בכביש, עושה רושם שהצבעים הנפוצים הם לבן, שחור ואפור כהה. במיוחד ברכבים הפרטיים. יכול להיות שיש תחושת מיאוס מהכסופים ששלטו בכבישים מתחילת האלף ונתפסים יותר כצבע של משפחתית ליסינג. ויכול להיות שזה סתם אני שמעולם לא באמת חיבבתי את הצבעים הללו (ועדיין- שתי המשומשות בבית צבועות כסוף...)

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
בהחלט כן. אם הרכב עבר תאונה, או עם בעיות מכניות / קוסמטיות, יכולות להיות בעיה של מכירה בעתיד.

כן, אבל באותו אופן יכולה להיות בעייה במכירה של כל רכב שעבר תאונה + בעיות מכאניות קוסמטיות.

(נעזוב כרגע את התאמת הצבעים)

alfa 156 2.5.

פורסם

דווקא כסוף קל למכור.

לפני שני רכבים הייתה לי אופטרה ירוקה, מעל חצי שנה ניסיתי למכור אותה. לא יודע מה הפריע יותר העובדה שזאת אופטרה או שהיא הייתה ירוקה.

בסופו של דבר השלכתי אותה לטרייד אין תמורת חצי מהשווי שלה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כנראה שמבחינת סחירות רכב כסוף הוא דווקא יהיה בחירה נבונה מ2 סיבות:

1. נראות - ברכב כסוף פגיעות קלות הן פחות בולטות מאשר בצבעים אחרים - כך שביום המכירה הרכב ייראה מעט טוב יותר מאשר רכב מקביל בצבע אחר.

2. קהל יעד - צבע כסוף לרכב הוא אינו מגדרי ואינו מקטלג - כלומר שבעת המכירה הצבע של הרכב רלוונטי עבור רוב הרוכשים הפוטנציאלים.

• תוכן חדש...