Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
405. ידני. הייתה לאבי 92, קרבורטור. תכלס, עדיף אינגקשיין, האמינות לא הייתה בשיא. וגם הגה כח היה נחמד שיהיה. אבל זה הרכב שאני הכי מתגעגע אליו מכל מה שאני זוכר. וגם את האחות, bx, הרכב הכי נח שיצא לי לנסוע עליו בחיי.

המנוע הזה היה לי בפיג'ו 309 למשך עשרות אלפי קילומטרים ו4 שנים.

בלוק אלומיניום, טופל בזמן ועם מי קרור מתאימים ולא היו לי בעיות איתו

לעיתים הוא הציק אם מניעים בפעם השנייה לפני שהמנוע הספיק להתחמם.

פורסם
דווקא חשבתי שתלך על הנכדה היותר סקסית, משהו כמו 156 ידנית עם בוסו :)

איך לא חשבתי על זה...

יש לי רעיון נוסף (נתת לי) לשחזור רכב ישן - אונו טורבו עם מנוע בוסו.

(כלומר זו לא תהייה כבר אונו טורבו אלא אונו בוסו !)

alfa 156 2.5.

פורסם
המנוע הזה היה לי בפיג'ו 309 למשך עשרות אלפי קילומטרים ו4 שנים.

בלוק אלומיניום, טופל בזמן ועם מי קרור מתאימים ולא היו לי בעיות איתו

לעיתים הוא הציק אם מניעים בפעם השנייה לפני שהמנוע הספיק להתחמם.

לנו היו בעיות מדי פעם עם הקרבורטור. הדיזה הייתה נסתמת, והוא היה נכבה הרבה פעמים בסרק. (לא אשכח איך נתקעתי מתחת לגשר פז עם ארבע בנות באוטו ב4 לפנות בוקר אחרי יציאה בשישי, אבא שלי בא לחלץ אותי...)

מצד שני היה לו קרבורטור כפול, וממש הייתי מרגיש ב 3500 איך הלוע השני נכנס לפעולה... טורבו לעניים.

פורסם
הערה קטנה ליבגני, רנו הציגו את הקליאו R.S.16 עם המנוע 275 כ"ס מהמגאן. אמנם זה לא הזוי ונטול היגיון כמו V6 אבל שואף מאוד לשם

שמעתי וזה בהחלט נשמע מעניין ומגניב מאוד אבל, 275 בימינו זה לא מטורף לרכב כזה. לא כשבערך כל רכבי הסופר מיני החמות כבר נמצאות על 200 סוסים והמשפחתיות כבר על 250-270 בערך.

ובעיקר זה לא מנוע אטמוספרי באמצע הרכב. קליאו רגילה עם מנוע 275 סוסים זה מגניב. קליאו עם מנוע במרכז הרכב זה מפגר ומשוגע וזה מה שאני מתגעגע אליו. כי כמו שכתבתי בכתבה- הביצועים לא היו הרבה יותר טובים מאשר הקליאו ספורט הרגילה, אבל השיגעון הזה היה פשוט מגניב ממש!

פורסם

פוטנציאל לסטאפ המופרע של הקליאו V6 אפשר למצוא היום דווקא בטווינגו - מנוע אחורי עם הנעה אחורית. שימו לה מנוע גיבור והנה לכם המופע האומנותי של הערב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
פוטנציאל לסטאפ המופרע של הקליאו V6 אפשר למצוא היום דווקא בטווינגו - מנוע אחורי עם הנעה אחורית. שימו לה מנוע גיבור והנה לכם המופע האומנותי של הערב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ממש לא.

למרות הקונספט המפתה של הטווינגו - מנוע אחורי מוגדש, היא אינה מהנה לנהיגה בעליל.

כך שמנוע גדול יותר יכול להפוך אותה למהירה יותר ותו לא.

אם יש מכונית שאני באמת מתגעגע אליה, זו הפיאט 131 סופר מירפיורי.

משפחתית עממית, מנוע 1.6 עם גל זיזים עליון כפול ו 100 כ"ס, הנעה אחורית והיגוי שאין באף מכונית חדשה.

מכונית שפשוט היה כיף לקרוע אותה, גם בלי סיבה.

מנוע תאב סל"ד בעל צליל איטלקי של פעם, תגובת דוושה נהדרת וביצועים טובים גם בקנה מידה של ימינו.

גם התנהגות הכביש שלה היתה מצויינת ובטוחה, ובהחלט אפשר היה להנות מהנעתה האחורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

"חוזרים בתשוקה, המכוניות שהיינו מחזירים לחיים"

הן לא הלכו לשום מקום 8) , תמונות מיום שישי האחרון..

IMG_4357 copy.jpgIMG_4371.jpgIMG_4376.jpgIMG_20180615_160414 copy.jpg

• תוכן חדש...